Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Ακαδημία Ευηνοχωρίου : Ανανέωσε ο Δημ. Τρικαλινός

 Ξεκίνησε η υλοποίηση του προγραμματισμού στην ομάδα της Ακαδημίας Ευηνοχωρίου ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Οι  Διοικούντες της ομάδας  μετά από την  έναρξη  συνεργασίας με τον προπονητή Γιάννη Γουλή , προχώρησαν στην επέκταση της συνεργασίας τους με τον πρώτο ποδοσφαιριστή από το υπάρχον ρόστερ.

Ο λόγος για τον επιθετικό Δημήτρη Τρικαλινό  που συμφώνησε με την διοίκηση και θα ηγηθεί της προσπάθειας της Ακαδημίας Ευηνοχωρίου  στο νέο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας, παρότι βρισκόταν στο μεταγραφικό στόχαστρο ομάδων της Α’ και Β΄ Κατηγορίας.
 Η Ακαδημία Ευηνοχωρίου γνωστοποίησε την ανανέωση του ικανού  επιθετικού, με την ακόλουθη επίσημη ανακοίνωση:
«Η Ακαδημία Ευηνοχωρίου  ανακοινώνει την επέκταση συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Τρικαλινό . Παρόλο που ο ποδοσφαιριστής είχε προτάσεις από ομάδες της Α’ Κατηγορίας  προτίμησε να συνεχίσει στην ομάδα μας βοηθώντας την να εκπληρώσει τους στόχους της νέας χρονιάς.
Το Δ.Σ. του εύχεται καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία».

Από εκεί και πέρα, οι άνθρωποι της Ευηνοχωρίτικης ομάδας  έχουν ξεκινήσει να ενεργοποιούνται και στο μεταγραφικό παζάρι, έτσι ώστε να ενισχύσουν περαιτέρω το έμψυχο δυναμικό τους.

***στην πάνω φωτογραφία διακρίνεται ο Δημήτρης Τρικαλινός με τον Γεν. Γραμματέα της Ακαδημίας Θανάση Κοντό και στην κάτω με τον ταμία της ομάδας Παλασκώνη Κώστα.