Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Παίζει... δυο (!) ματς την Κυριακή η ΑΕΚ

Αθάνατη Ελλάδα, αθάνατο ελληνικό ποδόσφαιρο. Η NOVA ανακοίνωσε το τηλεοπτικό της πρόγραμμα και την Κυριακή (15/5) η ΑΕΚ παίζει με τον Πανιώνιο (18:15, NS2), ενώ η ΕΠΟ έστειλε έγγραφο στον ΟΤΕ ότι γίνεται κανονικά ο τελικός με τον Ολυμπιακό (20:30).


Θέλει κάποιος να μάθει 2-3 πράγματα για την σύγχρονη Ελλάδα; Η απάντηση είναι απλή. Τον αφήνεις να ασχοληθεί για πολύ λίγο με το ελληνικό ποδόσφαιρο και αμέσως θα μάθει τα πάντα. Ένα απίστευτο μπάχαλο, το απόλυτο ό,τι να 'ναι, σκηνικά απείρου κάλλους και σουρεάλ καταστάσεις. Όσα συμβαίνουν με τον τελικό Κυπέλλου και τα playoffs του πρωταθλήματος, είναι ενδεικτικά...

Επειδή, δε, χρειάζεται και λίγο χιούμορ στη ζωή μας, αλλιώς θα τρελαθούμε όλοι πριν την ώρα μας, καλό είναι να αντιμετωπίζουμε ορισμένα πράγματα με δόση πλάκας. Όχι βέβαια ότι δεν είναι σοβαρά και δεν φανερώνουν σήψη, παρακμή, ανοργανωσιά και ωχαδελφισμό, αλλά δεν γίνεται να μη γελάς αμήχανα με την όλη κατάσταση.

Ανακοίνωσε η NOVA το πρόγραμμά της για την 2η αγωνιστική των playoffs και σύμφωνα με αυτό η ΑΕΚ υποδέχεται την Κυριακή τον Πανιώνιο (18:15, NS2) στο ΟΑΚΑ. Το συνδρομητικό κανάλι έχει πει ότι δεν δέχεται την παραμικρή αλλαγή στο πρόγραμμά του και απειλεί μάλιστα με κυρώσεις.
Την ίδια στιγμή, η ΕΠΟ έστειλε έγγραφο σε ΟΤΕ, αστυνομία, ομάδες, ΚΕΔ, ΟΑΚΑ, ενημερώνοντας ότι ο τελικός θα γίνει κανονικά την Κυριακή (15/5, 20:30). Ναι, έχουμε από τη μια τη NOVA που για την ίδια θα γίνει το ΑΕΚ - Πανιώνιος και για τον ΟΤΕ θα γίνει το Ολυμπιακός - ΑΕΚ. Την ίδια μέρα, στο ίδιο γήπεδο...Ναι, βάσει των δεδομένων που έχουν τα δυο συνδρομητικά στα χέρια τους, η "Ένωση" καλείται να δώσει δυο αγώνες την Κυριακή (11/5). Για να είμαστε και δίκαιοι όμως, δεν θα χρειαστεί να αλλάξει γήπεδο, ενώ θα έχει και 20-25 λεπτά για να ξεκουραστούν οι παίκτες της. Είναι και χωρίς κόσμο τα δυο παιχνίδια έτσι και αλλιώς, άρα κουτί τους έρχεται. Εδώ γίνονται γάμοι και βαφτίσια μαζί, δεν μπορεί να γίνουν δυο ποδοσφαιρικά ματς; Σιγά το πράγμα...

Φοβερά πράγματα, αμιγώς ελληνικά. Μη λέμε για Μπανανίες και Ταγκανίκες, διότι σαν την χώρα μας δεν υπάρχει πουθενά αλλού. Μόνο εδώ γίνονται αυτά και πουθενά αλλού. Γιατί; Γιατί μπορούμε. Προφανώς και το παραπάνω δεν θα συμβεί, διότι απλά... δεν γίνεται να συμβεί (αν μπορούσε όμως;), εντούτοις καταλαβαίνει κανείς για ποιο λόγο έχουμε φτάσει τόσο χαμηλά παντού. Δεν είναι σε θέση οι παράγοντες μάς να ξεχωρίσουμε δυο γαϊδάρων άχυρα, πάει και τελείωσε.

Photo Credits: Action Images
m.sport24.gr/