Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Μεσολόγγι 2008 : Ξεκινάει σήμερα η διάθεση καρτών μέλους!

Η  γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου Μεσολόγγι 2008  δημιούργησε την «Κάρτα Φίλων – Μελών», η οποία θα διατεθεί για πρώτη φορά.
Στόχος αυτής της προσπάθειας είναι η ενίσχυση της ομάδας  μέσω ενός μοντέλου ανταποδοτικότητας μεταξύ φίλων – μελών της ομάδας και επιχειρήσεων που επιθυμούν να συνεργασθούν για την ανάπτυξη της ομάδας μας και του αθλήματος .
Τί είναι όμως η κάρτα φίλων – μελών ;
Είναι μία απλή πλαστικοποιημένη κάρτα (όχι πιστωτική) που παρέχει  στους κατόχους της (φίλοι και μέλη της Ομάδας), μερικά προνόμια.
Εκπτώσεις προσφορές και άλλες διευκολύνσεις, από συνεργαζόμενες επιχειρήσεις και καταστήματα, εντός της περιοχής και ορίων του δήμου Μεσολογγίου  , αλλά και  άλλων περιοχών, σχετικά με αγορές και παροχή υπηρεσιών.

....Δωρεάν συμμετοχή σε δραστηριότητες της Ομάδας (όπως παρακολούθηση αγώνων ) .
....Ενημέρωση μέσω e-mail για τυχόν προσφορές που θα λαμβάνουν χώρα μέσα από την ιστοσελίδα  μας καθώς και σε άλλες δραστηριότητες .

Χαρακτηριστικά Κάρτας Φίλου – Μέλους
Η κάθε κάρτα διαθέτει μοναδικό αριθμό μέλους και ισχύει μέχρι και τις 31/5/2017
...Οι κάτοχοι της κάρτας θα ενημερώνονται μέσω της ιστοσελίδας  ΄΄Μεσολόγγι Σπόρ ΄΄για την προσθήκη νέων συνεργαζόμενων επιχειρήσεων καθώς και για τις παροχές που προσφέρουν.

Τιμή Κάρτας Φίλων – Μελών Μεσολόγγι 2008 
Αρχικά η τιμή διάθεσης της κάρτας ορίζεται στην προνομιακή τιμή των 10 € και η αξία προκαταβάλλεται με την παράδοση της κάρτας στον κάτοχό της. Η τιμή της κάρτας για τις επόμενες περιόδους θα καθοριστεί από την Διοίκηση και θα υπάρξει σχετική ενημέρωση μέσα από την ιστοσελίδα μας.
Ενισχύστε και εσείς την ομάδα μας για μεγαλύτερα βήματα ανάπτυξης…
Στηρίξτε τις προσπάθειες του αθλητικού και μη κερδοσκοπικού σωματείου μας, ενταχθείτε στη μεγάλη οικογένεια των Φίλων –  Μελών μας !
Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας  στο  mesologgisport@gmail.com    καθώς και με τους υπευθύνους  της ομάδας μας..

Υ.Γ. Για να έχετε δικαίωμα στην προσφορά και στην έκπτωση, πρέπει να επιδεικνύετε στην κάρτα μέλους. Αυτή είναι αυστηρά προσωπική.