Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Επιστολή διαμαρτυρίας ΕΠΟ σε FIFA και παραδοχή της συντριβής της!

Βόμβα μεγατόνων στα θεμέλια του ελληνικού ποδοσφαίρου
αποκαλύπτει το SDNA: Η ΕΠΟ τα βάζει ανοιχτά με τη FIFA για τη συμφωνία με Κοντονή και ομολογεί την ήττα της! Έξαλλοι στην παγκόσμια ομοσπονδία!
Δεν έχει προηγούμενο αυτό που συμβαίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο και φαίνεται να είμαστε πλέον πιο κοντά από ποτέ στο να ξηλωθεί από τη ρίζα του ολόκληρο το οικοδόμημα της ΕΠΟ!
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του SDNA, η ΕΠΟ απέστειλε επιστολή διαμαρτυρίας στη FIFA! Καλά διαβάσατε: Η ΕΠΟ απέστειλε επιστολή διαμαρτυρίας στη FIFA για τα όσα διημείφθησαν και συμφωνήθηκαν μεταξύ της παγκόσμιας συνομοσπονδίας και του υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή!

Η ελληνική ομοσπονδία κατηγορεί τη FIFA, άρα και τον εκπρόσωπό που η τελευταία έστειλε στην Ελλάδα, τον Κωστάκη Κουτσοκούμνη, ότι δεν διαχειρίστηκαν σωστά το θέμα με την ελληνική κυβέρνηση!

Την κατηγορεί ότι ήταν… υπέρ το δέον συμβιβαστική και διαλλακτική με τον υφυπουργό Αθλητισμού!

Της τονίζει ότι ως ΕΠΟ δεν μένουν ικανοποιημένοι από το τελικό κείμενο της συμφωνίας, το οποίο και δεν εκφράζει τις θέσεις της ελληνικής ομοσπονδίας!

Της χρεώνει, εξάλλου, ακόμα και τις δηλώσεις που έκανε ο κ. Κουτσοκούμνης μετά τη συνάντησή του με τον Σταύρο Κοντονή, στην οποία μετείχε και ο Γιώργος Γκιρτζίκης!

Και το κερασάκι στην τούρτα: Ζητούν την αντικατάσταση της επιτροπής που συμμετείχε στις συζητήσεις με την ελληνική κυβέρνηση, δηλαδή τον Κωστάκη Κουτσοκούμνη και τον επικεφαλής του νομικού τμήματος της UEFA, Κορδέρο (ο οποίος λέγεται ότι είναι έξω φρενών με την επιστολή).

Η FIFA δεν έχει απαντήσει μέχρι στιγμής στην ΕΠΟ, αλλά σύμφωνα με πολύ αξιόπιστες πηγές, στην παγκόσμια συνομοσπονδία είναι πλέον έξαλλοι με την ελληνική! Σκέψεις για αντικατάσταση της επιτροπής που συμμετέχει στις συζητήσεις δεν υφίσταται καμία, ωστόσο σε κάποιους εντός FIFA έγιναν και ακραίες σκέψεις ώστε να τοποθετηθεί προσωρινή διοίκηση στην ΕΠΟ, καθώς αντιλαμβάνονται ότι η κατάσταση έχει ξεφύγει! Αυτή η σκέψη, πάντως, δύσκολα θα προχωρήσει.

Σε κάθε περίπτωση, στη FIFA διαπιστώνουν και μόνοι τους πλέον την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο και την ΕΠΟ και διαρρέουν πως θεωρούν άκρως αντιδεοντολογική στάση το να ζητείται αντικατάσταση της ειδικής επιτροπής!

Παράλληλα, καθίσταται σαφές πως η επιστολή διαμαρτυρίας προς τη FIFA αποτελεί μέγιστο και πιθανότατα μοιραίο λάθος τακτικής από την πλευρά της ΕΠΟ, που πλέον ανοίγει μέτωπο ακόμα και με την παγκόσμια συνομοσπονδία!

Πάνω απ’ όλα όμως, αποτελεί μια τεράστια δικαίωση του SDNA και όλων όσων υποστηρίζουν σθεναρά από την Τρίτη ότι η όλη εξέλιξη με τη συμφωνία Κοντονή-FIFA, αποτελεί μια ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΗΤΤΑ της ΕΠΟ, του «συστήματος» και των ποινικά διωκόμενων στο ποδόσφαιρο!

Το αποδεικνύουν πλέον οι πράξεις της ίδιας της ΕΠΟ: Με την επιστολή διαμαρτυρίας που απέστειλε στην FIFA, ομολογεί πανηγυρικά την ήττα της!

Τέλος, αποδεικνύεται άλλη μια έκφανση των αποκλειστικών ρεπορτάζ του SDNA τις τελευταίες ημέρες: Ότι υπάρχει σοβαρότατος διχασμός στην ΕΠΟ και το κλίμα είναι πολεμικό! Διότι σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιώργος Γκιρτζίκης δεν φαίνεται να είναι και πολύ… σίγουρος για το τι έχει υπογράψει! Πηγές αναφέρουν ότι είπε στη FIFA πως… δεν γνώριζε ακριβώς το περιεχόμενο της επιστολής και προσπάθησε να δικαιολογηθεί!

Άρα καθίσταται σαφές ότι στην προκειμένη περίπτωση άλλοι έχουν βάλει για τα καλά το χεράκι τους! Μήπως εκείνοι που ετοιμάζουν τα πράγματά τους για άμεση αποχώρηση από το Πάρκο;

Το ρεπορτάζ συνεχίζεται…

sdna.gr