Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Το τρίγωνο της μπόχας!

Η σαπίλα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο έχει φτάσει μέχρι το μεδούλι και συγκεκριμένα μέχρι τον 3ο όμιλο της Γ' Εθνική, όπου κάποιοι παίζουν βρώμικα παιχνίδια.



Το τρίγωνο της μπόχας Γουδή-Μυτιλήνη-Πειραιά επιχειρεί να βάλει βρώμικο χέρι στον 3ο όμιλο την ώρα που κορυφώνεται η μάχη για την άνοδο. Τα δύο μούφα πέναλτι που δόθηκαν στον Αιολικό την περασμένη Κυριακή στο Λουτράκι είναι βγαλμένα από τα πιο τρελά όνειρα του Σπάθα. Κάποιοι λένε πως ήταν παραγγελιά του αλλά δεν θέλουμε να το πιστέψουμε, παρότι το μήλο πέφτει πάντα κάτω από τη μηλιά.


Για άγνωστο λόγο το... Σπαθέικο, με τη γνωστή δράση όλα αυτά τα χρόνια, δείχνει ξαφνικά υπερβάλλοντα ζήλο για το πως θα ανέβει κατηγορία ο Αιoλικός. Με κάθε κόστος. Ακόμη κι αν χρειαστεί να έχουμε βαφτίσια κάθε εβδομάδα και να βαφτίζονται πέναλτι οι απλές επαφές. Ακόμη και ούτε καν οι... επαφές αλλά οι ανάσες όποιου πάει να μαρκάρει παίκτη του Αιολικού. Όπως έγινε κόντρα στο Λουτράκι αλλά οι Μυτηλινιοί ήταν τόσο άστοχοι (ακόμη και στα πέναλτι) που δεν μπόρεσαν να πάρουν το ματς.Εάν κάποιοι στο λιμάνι, ξεπληρώνουν τα γραμμάτια στον πρώην πρόεδρο της ΕΠΟ, τον Σαρρή ή κάνουν... προεκλογικό αγώνα σε βάρος της Σπάρτης καλά θα κάνουν να σταματήσουν τώρα και να αφήσουν να παιχτεί η άνοδος στο γήπεδο και στα ίσα!

Παιχνίδια στην πλάτη της Σπάρτης δε θα παίζει κανείς. Σε κάθε άλλη περίπτωση ο πόλεμος που θα ξεσπάσει δε θα έχει προηγούμενο... Και σε αυτόν τον πόλεμο ο νικητής θα είναι η Σπάρτη. Έκαστος στο είδος του που έλεγαν και οι παλιοί.

Το σπαρτιάτικο ατσάλι, άλλωστε, όσο το χτυπάς τόσο σκληραίνει!

onsports.gr