Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Αυτό το παιδί αξίζει 40 εκατομμύρια ευρώ


Η εξέλιξη του τα λέει όλα. Το παιδί είναι σοβαρός επαγγελματίας, και έγινε αυτό που έγινε μόνο από τα προσόντα του, την αφοσίωση του στην δουλειά, την συνέπεια του και την αγάπη του σ’ αυτό που κάνει.

Ξεκίνησε το 2008 από τον Θρασύβουλο Φυλής και σήμερα αξίζει 40.000.000 ευρώ – τόσο τον δίνει η Roma– για να παίξει στα καλύτερα γήπεδα στην Ευρώπη. Μέχρι να φύγει από την Ελλάδα, οι κωλοφυλλάδες μας έλεγαν ότι είναι «τρελός», τσογλάνι, κωλόπαιδο κτλ. κτλ. Δεν το πίστεψα ποτέ. Το παιδί φαινόταν σοβαρό και φυσικά με κωλοπαιδισμούς δεν φτάνεις στην κορυφή.

Ο Κώστας Μανωλάς γεννήθηκε στην Νάξο στις 14 Ιουνίου 1991 (25 χρόνων), έχει ύψος 1.89, βάρος 83 κιλά και ξεκίνησε να παίζει το 2003. Ανιψιός του μεγάλου ποδοσφαιριστή Στέλιου Μανωλά, πήγε στην ΑΕΚ το 2009 κι έμαθε. Έγινε καλύτερος και εξελίχτηκε σαν ένας από τους άριστους αμυντικούς μας. Μετά ήρθε ο Ολυμπιακός και μετά η Ευρώπη. Τον πήρε η Roma, όπου και τον έμαθε όλη η Ευρώπη. Ήταν άψογος. Τέλειος. Με αποτέλεσμα να τον ζητάει τώρα η Chelsea και να μιλάνε για 40 μύρια!!!

Δεν έγινε στην τύχη. Δεν έγινε επειδή ήταν τυχερός, ευλογημένος ή ευνοημένος. Δεν έγινε επειδή τον ευνόησαν οι συγκυρίες και οι συμπτώσεις. Αυτά είναι χαζομάρες. Έγινε γιατί αφοσιώθηκε.


 Το κόστος της μεταγραφής του στην Roma έφτασε τα 13 εκατομμύρια ευρώ, γεγονός που την καθιστά δεύτερη ακριβότερη μεταγραφή Έλληνα ποδοσφαιριστή όλων των εποχών, πίσω από αυτήν του Κώστα Μήτρογλου στην Fulham (έναντι 15,2 εκ. ευρώ)

Φυσικά και παίζει με την Εθνική Ελλάδας στη θέση του κεντρικού αμυντικού με αξιοσημείωτες εμφανίσεις.

nikosonline.gr