Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Αυτή, μάλιστα, ήταν Αναγέννηση!!!! κέρδισε 4-0 τον μαχητικό Αρη Λεπενούς....

Ευρεία νίκη με σκορ 4-0 για την Αναγέννηση Μεσολογγίου επί του Άρη Λεπενούς την Κυριακή το μεσημέρι στο ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των αγώνων Play-Offs της Γ κατηγορίας.



Ισορροπημένο θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε το πρώτο μέρος ανάμεσα στις δυο ομάδες, με τους γηπεδούχους να έχουν προβλήματα στην αμυντική λειτουργιά και τους φιλοξενούμενους στο 21΄ να χάνουν μεγάλη διπλή ευκαιρία με τον Βαμβακά Χ. σε πρώτο χρόνο να νικιέται από τον Κωκόρη και εν συνεχεία ο Βαμβακάς Ν. με κεφαλιά να στέλνει την μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι και στην αγκαλιά του τερματοφύλακα.

Στο 40΄η Αναγέννηση θα πάρει το προβάδισμα όταν σέντρα στην περιοχή των φιλοξενούμενων, αδράνεια των αμυντικών του Άρη να απομακρύνουν την μπάλα, με κεφαλιά ο Ρισβάς θα ανοίξει το σκορ 1-0.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι θα μπουν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και θα εκμεταλλευτούν το γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι θα ανεβάσουν τις γραμμές στον αγωνιστικό χώρο ώστε να καταφέρουν να ισοφαρίσουν παίζοντας έξυπνα στην κόντρα με τους Ρισβά και Καλύβα.

Στο 52΄ μετά από φάση διαρκείας στα καρέ του Χαριτίδη ο Σαμαράς με σουτ θα κάνει το 2-0, το 3-0 θα έρθει στο 85΄όταν ο Καλύβας θα βρει τον Χαμοσφακίδη και αυτός με πλασέ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Για να έρθει με την συμπλήρωση των 90΄ ο Μωραΐτης μετά από πασά του Ρήγα να κάνει το τελικό 4-0.

Το φιλμ του αγώνα:

2΄σουτ του Καλύβα άουτ.

8΄σέντρα του Μακρή στην περιοχή με τον Ρισβά να αιφνιδιάζετε και η μπάλα να καταλήγει στην αγκαλιά του Χαριτίδη.

14΄σουτ του Τασούλη άουτ.

21΄μεγάλη διπλή χαμένη ευκαιρία για του φιλοξενούμενους, εκτέλεση φάουλ γέμισμα στη περιοχή του Θώδη, σουτ από τον Βαμβακά Χ. με τον Κοκώρη να κάνει εκπληκτική απόκρουση, η μπάλα δεν θα απομακρυνθεί, νέο γέμισμα κεφαλιά του Βαμβακά Ν. με την μπάλα να προσκρούει στο αριστερό κάθετο δοκάρι και στην αγκαλιά του Κοκώρη.

27΄μπαλιά στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων, πλασέ του Φλούδα με την μπάλα να περνάει άουτ.

31΄ αδύναμο σουτ του Στάθη στην αγκαλιά του Χαριτίδη.

40΄γκολ, γέμισμα στην περιοχή του Άρη, ολιγωρία των αμυντικών να απομακρύνουν την μπάλα, κεφαλιά του Ρισβά και 1-0.

47΄αντεπίθεση με τον Κατσαβό για την Αναγέννηση, γύρισμα στην περιοχή με τον Ρισβά να μην προλαβαίνει να έρθει σε επαφή με την μπάλα.

55΄απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τασούλη άουτ.

57΄γκολ,  σε αντεπίθεση των γηπεδούχων , σουτ του Σαμαρά και 2-0.

63΄σουτ του Στάθη, με υπερένταση σε κόρνερ ο Χαριτίδης.

64΄πλασε του Κατσαβού θα αποκρούσει και πάλι ο Χαριτίδης.

66΄σουτ του Βαμβακά Ν. άουτ.

78΄σουτ του Τασούλη θα πέσει και θα μπλοκάρει στην γωνιά του ο Κοκώρης.

85΄γκολ, στην κόντρα η Αναγέννηση με τον ταχύτατο Καλύβα από αριστερά, γύρισμα στην περιοχή με τον επερχόμενο Χαμοσφακίδη με πλασέ να κάνει το 3-0.

90΄γκολ, ακόμα ένα γύρισμα μέσα στην περιοχή με τον Ρήγα να βρίσκει τον Μωραϊτή με πλασέ αυτός θα διαμορφώσει το τελικό 4-0.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Μπεσίνης, Κακατσίδης και Κουτρουμάνος.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: (Μάκης Κουρνέτας) Κοκώρης  Χ., Ρήγας Ι., Καγιάς (46΄Κουλιαμπάς  Φ.), Παναγιωτόπουλος  Α., Παπουτσόπουλος  Αθ., Μακρής  Κ., Καλύβας Π., Σαμαράς  Γ.(73΄Μωραϊτης), Κατσαβός  Γ.(78΄Χαμοσφακίδης), Ρισβάς Ν., Στάθης Α.

ΑΡΗΣ ΛΕΠΕΝΟΥΣ: (Χαριτίδης) Χαριτίδης, Παπαευθυμίου Θ., Παπαευθυμίου Β., Σαλτογιάννης, Θώδης (77΄Πετανίτης), Παπαθανασίου, Φλούδας, Βαμβακάς Χ. (85΄Μουρτζιάπης), Κοντονάσιος (62΄Ζαχαρης), Τασούλης, Βαμβακάς Ν.

Επιμέλεια: Μιχάλης Δημητρίου
aitosports.gr