Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Το ΄΄Pitbull΄΄ είχε κέφια !!!!! Σκόραρε δύο φορές.....

Εύκολη επικράτηση για τον Αλικυρναϊκό επί του Καινουρίου με 3-0


Αλικυρναϊκός Αγίου Θωμά – ΠΑΟ Δόξα Καινουρίου 3-0

Νίκη με σκορ 3-0 για την ομάδα του Αλικυρναϊκού Αγίου Θωμά το Σάββατο το μεσημέρι στο ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου επί της ομάδας της Δόξας Καινουρίου στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α κατηγορίας.

Καλύτεροι καθ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ στο 18΄, εκτέλεση κόρνερ του Αθανασόπουλου στο δεύτερο δοκάρι κεφαλιά του Φράγκου και 1-0.

Στο 49΄ο Αθανασόπουλος θα εκτελέσει ακόμα ένα κόρνερ για την ομάδα του, κεφαλιά αυτή την φορά στην κάρδια της μικρής περιοχής του Σακελαρόπουλου και 2-0 για τον Αλικυρναϊκό. Για να έρθει στο 70΄ο ίδιος παίκτης μετά από πάσα του Γαβρίνα και προσποίηση με πλάσε να γράψει το τελικό 3-0.

Μια πολύ καλή εμφάνιση και μια εύκολη σε γενικές γραμμές επικράτηση για την ομάδα του Αγίου Θωμά μπροστά σε περίπου 250 φίλους του ποδοσφαίρου.

Την επόμενη αγωνιστική που είναι προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί την προσεχή Τετάρτη 10/2, η ομάδα του Αλικυρναϊκού θα υποδεχΘεί στο ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου την ομάδα του ΠΑΟΚ Καλυβίων.

Το φιλμ του αγώνα:

1΄γυριστό σουτ του Αθανασόπουλου ψηλά άουτ.

5΄απευθειας εκτέλεση φάουλ του Παπαθανάση στην αγκαλιά του Μπότα.

17΄βαθειά μπαλιά του Μαντέλου με αποδέκτη τον Γαβρίνα, από θέση τετ τα τετ θα πλασάρει με την μπάλα να κοντράρει και να καταλήγει κόρνερ.

18΄γκολ, εκτέλεση κόρνερ του Αθανασόπουλου στο δεύτερο δοκάρι, κεφαλιά του Φράγκου και 1-0.

27΄σέντρα από δεξιά του Καλτση, σουτ πάνω στην κίνηση του Ζέρβα Ν. θα πέσει και θα απομακρύνει στην γωνιά του ο Κόκκαλης.

40΄εκτέλεση φάουλ του Ζέρβα Ν. κεφαλιά του Γαβρίνα στο πρώτο δοκάρι ελάχιστα άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι η μπάλα.

49΄γκολ, εκτέλεση κόρνερ του Αθανασόπουλου κεφαλιά του Σακελαρόπουλου στην κάρδια της μικρής περιοχής και 2-0.

52΄σουτ του Ζέρβα Ν. μέσα από την περιοχή, λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

60΄απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κωνσταντίνου, μπλοκάρει χωρίς πρόβλημα ο Μπότας.

70΄γκολ, αντεπίθεση με τον Γαβρίνα να βρίσκει με πάσα στο ύψος της περιοχής τον Σακελαρόπουλο, προσποίηση και πλάσε του τελευταίου με την μπάλα να καταλήγει στο βάθος της εστίας 3-0.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Ματσούκας, Καλύβας και Ροδάτος.

ΑΛΙΚΥΡΝΑΪΚΟΣ: (Σταμάτης Σαρρής) Μπότας, Καλτσης, Αθανασόπουλος (69΄Βασιλείου), Ζέρβας Γ., Μαντέλος, Κάκκος, Σακελαρόπουλος, Φράγκος, Γαβρίνας (85΄Μιχαλόπουλος), Ζέρβας Ν. (80΄Μπαλαμπάνης), Τριφιάτης Σ.

ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ: (Γιάννης Καραμπούλης) Κόκκαλης Χ., Αυγέρης, Μήτσος, Κωνσταντίνου, Ντίνος, Καγιαντζάς, Κουτσολάμπρος Ι., Νικολογιάννης (46΄ARRICU), POLLEGA (69΄Λύρος), Παπαθανάσης, Κόκκαλης Α. (37΄Τζωρτζόπουλος).

Επιμέλεια: Μιχάλης Δημητρίου
aitosports.gr