Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

O Nαυπακτιακός Αστέρας νίκησε μέσα στο Νεοχώρι-΄΄Φωνάζει ΄΄ ο Ομηρος για την διαιτησία.

 ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ – ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ 1-2



Ο  Ναυπακτιακός Αστέρας ήταν ο μεγάλος κερδισμένος της 25ης αγωνιστικής αφού αφενός μεν επέστρεψε με το τρίποντο της νίκης  από το Νιοχώρι, αφετέρου μείωσε τη διαφορά στον ένα βαθμό από τη Φλόγα , ενώ έφτασε το Θέρμιο Απόλλωνα, αφού η μεταξύ τους αναμέτρηση έληξε ισόπαλη με το εντυπωσιακό 4-4. Η ομάδα του Δ. Κάκκου που είχε τρεις σημαντικές απουσίες – Φλέγγας, Θανασιός, Θεοχάρης- προηγήθηκε στο σκορ από νωρίς με τον Πιστιόλη να αξιοποιεί ασίστ του Ψυχογιού στο 5’ και με πλασέ να ανοίγει το σκορ. Λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου στο 44’ ο σκόρερ του Ναυπακτιακού  είχε και σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή το οποίο σταμάτησε όμως στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Ζέρβα. Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά πάντως στην επανάληψη. Απείλησαν με δύο σουτ του Τσιφοπανόπουλου και έφτασαν στην ισοφάριση στο 55΄ με συρτό διαγώνιο σουτ του Καλύβα, ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Καρατζανίδη. Ο Ναυπακτιακός κυνήγησε το δεύτερο γκολ που θα του έδινε τη νίκη και έφτασε σε  αυτό στο 84’ όταν ο διαιτητής Παναγιωτόπουλος καταλόγισε  πέναλτι θεωρώντας ότι η μπάλα βρήκε στο χέρι του Αλεξόπουλου μέσα στη μεγάλη περιοχή στην προσπάθειά του να ανακόψει τον Μιχαλόπουλο και ο Ζαχαρόπουλος ευστόχησε από τα 11 βήματα. Στα τελευταία λεπτά ο Όμηρος πίεσε με κάποιες στημένες φάσεις για την ισοφάριση όμως οι παίκτες του Ναυπακτιακού κράτησαν την πολύτιμη νίκη, που τους επιτρέπει να διατηρούν ελπίδες ακόμη και για την πρώτη θέση, αφού έχουν θεωρητικά εύκολο πρόγραμμα στις 5 τελευταίες αγωνιστικές.

Το φιλμ του αγώνα

5’ ΓΚΟΛ 0-1 Από σέντρα του Ψυχογιού ο Πιστιόλης με κοντινό πλασέ νικά από κοντά τον Ζέρβα  και ανοίγει το σκορ

44’ Ο Πιστιόλης επιχειρεί σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή, όμως η μπάλα καταλήγει  στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Ζέρβα

53’ Μακρινό σουτ του Τσιφοπανόπουλου δεν αιφνιδιάζει τον Πετσίνη που μπλοκάρει

54’ Νέο σουτ του Τσιφοπανόπουλου περνά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Ναυπακτιακού.

55’ ΓΚΟΛ 1-1  Ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Καρατζανίδη ο Καλύβας με συρτό διαγώνιο σουτ

στέλνει την μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι και στα δίχτυα του Πετσίνη ισοφαρίζοντας σε 1-1

65’ Ο Πιστιόλης μπαίνει στη μεγάλη περιοχή του Ομήρου όμως την τελευταία στιγμή κάνει κακό κοντρόλ δίνοντας την ευκαιρία στον Ζέρβα να μπλοκάρει την μπάλα

67’ Ο Ψυχογιός από πλεονεκτική θέση με σουτ ύστερα από ατομική ενέργεια του Βρουσάι στέλνει την μπάλα πάνω από την εστία του Ομήρου

75’ Μακρινό σουτ του Καλαβρουζιώτη καταλήγει δίπλα από το δοκάρι του Ζέρβα.

80’ Ο Πετσίνης μπλοκάρει εκτέλεση φάουλ του Καλύβα.

83’ Ατομική ενέργεια του Δημαρά ο οποίος αφού θα περάσει δύο προσωπικούς αντιπάλους θα γυρίσει παράλληλα στον Νικολόπουλο που σχεδόν σε κενή εστία στέλνει τη μπάλα άουτ.

84’ Ο διαιτητής Παναγιωτόπουλος καταλογίζει πέναλτι υπέρ του Ναυπακτιακού υποστηρίζοντας πως η μπάλα βρήκε στο χέρι του Αλεξόπουλου μέσα στη μεγάλη περιοχή στην  προσπάθειά του να ανακόψει τον Μιχαλόπουλο.

85’ ΓΚΟΛ  Ο Ζαχαρόπουλος αξιοποιεί την εσχάτη των ποινών και στέλνοντας την μπάλα στην αριστερή γωνία του Ζέρβα δίνει εκ νέου το προβάδισμα στο σκορ.

87΄Ύστερα από γύρισμα του Δημαρά και σουτ  η μπάλα περνά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Πετσίνη.

88’ Σε λάθος έξοδο ο Πετσίνης πέφτει πάνω στον Αλεξόπουλο οι γηπεδούχοι ζητούν πέναλτι.

90’ Ο τερματοφύλακας του Ναυπακτιακού Πετσίνης προλαβαίνει εξ επαφής την τελευταία στιγμή τον Καλύβα και με γροθιές απομακρύνει.

90+ Ο διαιτητής Παναγιωτόπουλος αποβάλει με κόκκινη κάρτα τον Καρατζανίδη κάτω από τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων.

ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Δ. Κάκκος) : Πετσίνης, Καζανάς, Βρουσάι (86’ Γιαννόπουλος), Νασόπουλος, Δημόπουλος, Καλαβρουζιώτης, Ανδριτσόπουλος (λ.τ 56’ Δημητρακόπουλος), Ζαχαρόπουλος, Ψυχογιός, Μιχαλόπουλος, Πιστιόλης (90’ Σταυρόπουλος).

Όμηρος Νεοχωρίου (Χ. Ζαπάντης) : Ζέρβας, Ζαπάντης(80’Κατσάμπας), Μπρούσλη, Αλεξόπουλος, Τσάμης, Παπαδάκης(20’λ.τ.Νικολόπουλος), Τσιφοπανόπουλος, Καλύβας, Δημαράς, Καρατζανίδης, Σ. Βαλτογιάννης.

nafpaktianews.gr