Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Νίκη με ανατροπή του Α.Ο. Χαλκειας μέσα στα Καλύβια...

 Ήττα ¨ταφόπλακα¨ για τις όποιες ελπίδες παραμονής του ΠΑΟΚ, στο γήπεδο Καλυβίων από τον Α.Ο. Χάλκειας.

Οι κυπελλούχοι Αιτωλοακαρνανίας ξεκίνησαν ιδανικά το παιχνίδι και προηγήθηκαν μόλις στο 2ο λεπτό με πολύ όμορφο γκολ του Γιώργου Αλμπάνη.
Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν, είχαν ευκαιρίες, διαμαρτυρήθηκαν πως η μπάλα πέρασε τη γραμμή στο 21΄ σε μια φάση που ο Κώστας Γκασούκας έχασε τη μπάλα και τη μάζεψε με διπλή προσπάθεια και ισοφάρισαν στο 23΄ με τον Στάθη Μπελεβώνη.
Στο 53΄ οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Καλαβριζιώτη να πλασάρει από κοντά λίγο πάνω από το δοκάρι και στο 60΄ ο Χρήστος Γκασούκας πρόλαβε την έξοδο του Κώστα Γκασούκα και με πλασέ έκανε το 2 – 1.
Δέκα λεπτά αργότερα ο Ψυχογιός έκανε το γύρισμα και ο Κάπο με κοντινό πλασέ ισοφάρισε. Η ολική ανατροπή έγινε στο 75΄ με τον Κάπο να προλαβαίνει την έξοδο του Κατερινόπουλου και με κεφαλιά να κάνει το 3 – 2.
Η συνέχεια ανήκε στην ομάδα της Χάλκειας που έχασε μεγάλες ευκαιρίες με τον Κάπο στο 84΄, τον Καλαβρουζιώτη στο 87΄ και στο 88΄ και το Βαλμά στο 89΄.
Μετά το τέλος του αγώνα ο Νίκος Μυλωνάς δέχτηκε την κόκκινη κάρτα του Ματσούκα για διαπληκτισμό. Πολλά παράπονα και διαμαρτυρίες από την γηπεδούχο ομάδα για τις αποφάσεις του Α΄ Βοηθού, Καλύβα καθώς θεωρούν ότι δεν μέτρησε γκολ στην φάση του 21΄καθώς και το γκολ της ισοφάρισης αλλά και το γκολ που προηγήθηκε η φιλοξενούμενη ομάδα επιτεύχθηκαν από θέση οφσάιντ.
Το φιλμ του αγώνα.
1΄ Πάσα του Γιάννη Μυλωνά στο Γκασούκα που σουτάρει διαγώνια άουτ.
2΄ Γκολ. Πάσα του Καλαβρουζιώτη στον Αλμπάνη που κάνει το σουτ και η μπάλα βρίσκει τη συμβολή των δοκών και καταλήγει στα δίχτυα.
17΄ Πάσα του Γιάννη Μυλωνά στην πλάτη της άμυνας ο Καρασάββας σουτάρει ελάχιστα άουτ.
21΄ Σουτ του Καρασάββα ο Γκασούκας δεν πιάνει καλά τη μπάλα που του φεύγει και την αποκρούει με δεύτερη προσπάθεια, με τους γηπεδούχους να φωνάζουν πως έχει περάσει τη γραμμή  και τον Α’ Βοηθό που δεν έχει καλή θέση να δείχνει να συνεχιστεί το παιχνίδι.
23΄ Γκολ. Πάσα του Μπελεβώνη στο Χρήστο Γκασούκα που σε τετ α τετ πλασάρει, ο Κώστας Γκασούκας διώχνει και η μπάλα επιστρέφει στον επιθετικό του ΠΑΟΚ που κάνει συρτή πάσα στον Μπελεβώνη και αυτός με πλασέ ισοφαρίζει.
29΄ Κόρνερ του Γιάννη Μυλωνά η μπάλα φτάνει στον Καρασάββα που από το ύψος της περιοχής σουτάρει άουτ.
31΄ Σουτ του Τριανταφύλλου απέκρουσε ο Γκασούκας.
42΄ Φάουλ του Νίκου Κάκκου ο Αλμπάνης από καλή θέση πιάνει κεφαλιά και η μπάλα φεύγει άουτ.
53΄ Σέντρα του Καλαβρουζιώτη ο Καλαβριζιώτης από κοντά πλασάρει λίγο πάνω από το δοκάρι.
60΄ Γκολ. Γέμισμα του Καγκαρά ο Χρήστος Γκασούκας (ΠΑΟΚ) προλαβαίνει τον Κώστα Γκασούκα και με πλασέ έκανε το 2 – 1.
66΄ Σουτ του Καρασάββα έφυγε άουτ.
70΄ Γκολ. Γύρισμα του Αλέξη Ψυχογιού στον Κάπο που με κοντινό πλασέ ισοφαρίζει σε 2 – 2.
75΄ Γκολ. Γέμισμα του Καλαβριζιώτη ο Κάπο πρόλαβε την έξοδο του Κατερινόπουλου και με κεφαλιά έκανε το 2 – 3.
84΄ Φάουλ του Ψυχογιού ο Κάπο με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα ελάχιστα άουτ.
87΄ Μακρινό φάουλ του Θοδωρή Καλαβρουζιώτη η μπάλα τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι.
88΄ Πάσα του Κάπο στον Καλαβρουζιώτη που βγαίνει τετ α τετ, πλασάρει και ο Κατερινόπουλος διώχνει.
89΄ Πάσα του Καλαβρουζιώτη στο Βαλμά που μπαίνει από δεξιά και σουτάρει ελάχιστα άουτ.

ΠΑΟΚ ΚΑΛΥΒΙΩΝ (Πάνος Τούρκας):
Κατερινόπουλος, Καρασάββας, Κόκκοτος, Μυλωνάς Ν., Νταλαπέρας, Καγκαράς, Αριστόπουλος, Τριανταφύλλου (50΄ Μαντζάνας), Γκασούκας, Μυλωνάς Ι. (79΄ Παπαδόπουλος), Μπελεβώνης Ε. Γεωρ.
Α.Ο. ΧΑΛΚΕΙΑΣ (Ανδρέας Καλαβριζιώτης):
Γκασούκας, Μυλωνάς Χ. (64΄ Ψυχογιός), Παγανιάς (58΄ Καζανάς), Κάπο, Κυρίτσης Γ., Γιαβρούτας, Καλαβριζιώτης, Κάκκος (64΄ Παπαδόπουλος), Καλαβρουζιώτης, Βαλμάς, Αλμπάνης.


 Μονομαχία ..Γκασούσα...................Ο Χρήστος σκοράρει  απέναντι στον ξάδελφο του Κώστα, αλλα ο ΄΄πορτιέρο ΄΄του Α.Ο.Χάλκειας χαμογέλασε στο τέλος με την νίκη της ομάδας του...


Φωτογραφίες Γιώργος Πανταζόπουλος
Πηγή: agrinio24.com