Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Ισόπαλο, με το Αγγλικό σκορ 4-4 τελείωσε το παιχνίδι ανάμεσα σε Φλόγα και Ν. Θέρμιο Απόλλων

Ματσαρα στο Αγγελόκαστρο με το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στη Φλόγα Παλαιομάνινας και το Νέο Θέρμιο Απόλλωνα να αναδεικνύονται ισόπαλοι με σκορ 4 - 4.
Οι δύο ομάδες ικανοποίησαν με το θέαμα που πρόσφεραν τους αρκετούς φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο και διεκδίκησαν μέχρι το τέλος τη νίκη. Με την ισοπαλία αυτή η Φλόγα παρέμεινε στην κορυφή με 60 βαθμούς, ενώ ένα βαθμό λιγότερο έχει ο Νέος Θέρμιος Απόλλων που ισοβαθμεί στη δεύτερη θέση με το Ναυπακτιακό.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και είχαν ευκαιρίες στο 8ο και το 9ο λεπτό με το Ράπτη και στις δύο περιπτώσεις να διώχνει και στο 10΄ οι παίκτες του Γιώργου Γιάκου πήραν το προβάδισμα. Ο Κράνης έβγαλε τη σέντρα και ο Βασιλάρης με προβολή έκανε το 0 - 1. Στο 26΄ η Φλόγα ισοφάρισε με το Ζαχαράκη και στο επόμενο λεπτό κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Ράπτη μετά από σέντρα του Νταλαπέρα. Ο Νάκος με το 16ο του γκολ στο πρωτάθλημα έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του, όμως στο 31΄ ο Κράνης έφυγε στην πλάτη της άμυνας, πέρασε τον Καραγκούνη και ισοφάρισε σε 2 - 2. Στο 34΄ ο Βασιλάρης δεν πλάσαρε καλά από κοντά και στο 44΄ ο Βαγγέλης Κοκώνης κόντραρε το σουτ του Κόκκαλη.
Η Φλόγα μπήκε καλύτερα στο πρώτο δεκάλεπτο του δευτέρου ημιχρόνου και έδειξε να "καθαρίζει" το παιχνίδι. Ο Κόκκαλης στο 48΄ έκανε το 3 - 2 και στο 55΄ ο Χριστόπουλος έκανε το 4 - 2. Οι φιλοξενούμενοι όμως αντέδρασαν και μείωσαν στο 65΄ με κοντινό σουτ του Βαγγέλη Κοκώνη. Δέκα λεπτά αργότερα ο Βασιλάρης ανατράπηκε από το Σωτηρόπουλο και ο Κώστας Κοκώνης με εύστοχη εκτέλεση έκανε το 4 - 4. Στα επόμενα λεπτά παρά τις προσπάθειες των παικτών των δύο ομάδων το σκορ δεν άλλαξε και το 4 - 4 παρέμεινε.

Το φιλμ του αγώνα.

1΄ Σέντρα του Τζαμαλή από αριστερά ο Βασιλάρης δε βρήκε τη μπάλα και ο Καραγκούνης μάζεψε.
8΄ Κόρνερ του Νταλαπέρα από αριστερά ο Ευθυμίου έδιωξε στο δεξί "Γ" και η μπάλα έφτασε στον Κόκκαλη που σούταρε και έδιωξε με το κεφάλι πριν τη γραμμή ο Ράπτης.
9΄ Ο Κόκκαλης πασάρει στον Καντάνη που κάνει το σουτ από κοντά και ο Ράπτης κοντράρει ξανά.
10΄ Γκολ. Σέντρα του Κράνη από αριστερά ο Βασιλάρης με προβολή στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 0 - 1.
11΄ Φάουλ του Τόσκα περνάει άουτ.
18΄ Σέντρα του Βασιλάρη από δεξιά προβολή του Τζαμαλή η μπάλα φεύγει άουτ.
23΄ Πάσα του Κόκκαλη στο Χριστόπουλο που κάνει το σουτ και διώχνει σε κόρνερ ο Ευθυμίου.
25΄ Κόρνερ του Νάκου οι αμυντικοί δε διώχνουν και ο Κόκκαλης πιάνει το σουτ που κοντράρει και περνάει κόρνερ.
26΄ Γκολ. Κόρνερ του Νάκου ο Κόκκαλης πιάνει το σουτ που διώχνει ο Ευθυμίου και η μπάλα φτάνει στον Καντάνη που πασάρει στο Ζαχαράκη και αυτός με κοντινό σουτ ισοφαρίζει.
27΄ Σέντρα του Νταλαπέρα ο Ράπτης βρίσκει τη μπάλα με το χέρι και ο Στυλιαράς υποδεικνύει το πέναλτι.
28΄ Γκολ. Ο Νάκος νικάει τον Ευθυμίου στην εκτέλεση του πέναλτι και κάνει το 2 - 1.
31΄ Γκολ. Ο Βασιλάρης κάνει το γέμισμα ο Κράνης κερδίζει στο σπριντ το Σωτηρόπουλο, περνάει και τον Καραγκούνη και με πλασέ ισοφαρίζει σε 2 - 2.
34΄ Σέντρα του Τόσκα από αριστερά ο Βασιλάρης από κοντά αμαρκάριστος κάνει τακουνάκι με τη μπάλα να φεύγει μακρυά από την εστία.
44΄ Σέντρα του Νταλαπέρα σουτ του Κόκκαλη κόντραρε ο Βαγγέλης Κοκώνης.
48΄ Γκολ. Κάθετη του Ντζιμάνη στο Χριστόπουλο που πλασάρει, ο Ευθυμίου διώχνει και ο Κόκκαλης από κοντά με κεφαλιά κάνει το 3 - 2.
55΄ Γκολ. Πολύ ωραία πάσα του Νταλαπέρα στο Χριστόπουλο που με σουτ στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 4 - 2.
65΄ Γκολ. Ο Κώστας Κοκώνης εκτέλει φάουλ ο Κράνης βρίσκει λίγο τη μπάλα με κεφαλιά και ο Βαγγέλης Κοκώνης με κοντινό σουτ μειώνει σε 4 - 3.
75΄ Σε ανατροπή του Βασιλάρη από το Σωτηρόπουλο ο Στυλιαράς υποδεικνύει το πέναλτι.
76΄ Γκολ. Ο Κώστας Κοκώνης εκτελεί το πέναλτι και ισοφαρίζει σε 4 - 4.

ΦΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ (Χρήστος Βασιλείου): Καραγκούνης, Τραγουλιάς (58΄ λ.τ. Βασιλογιάννης), Αντωνόπουλος (70΄ Δερβίσης), Ζαχαράκης (76΄ Ξευγένης), Σωτηρόπουλος, Καντάνης, Νταλαπέρας, Ντζιμάνης, Κόκκαλης, Νάκος, Χριστόπουλος.

ΝΕΟΣ ΘΕΡΜΙΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ (Γιώργος Γιάκος): Ευθυμίου, Κοκώνης Κ., Στεργίου, Ράπτης, Κοκώνης Ε., Τζαμαλής, Τόσκα, Καλοκαίρης, Βασιλάρης (85΄ Αγγέλης), Κράνης (90΄ Μπέσσας), Ψηφής (61΄ Καρβελάς).

olatagoal.gr