Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Ψυχρολουσία στο 95′ για Ατρόμητο , με τον Αλικυρναικό να πανηγυρίζει μια παλικαρίσια νίκη.

 Αλικυρναϊκός Αγίου Θωμά – Ατρόμητος Αντιρρίου 3-2

Μεγάλη εντός έδρας νίκη για τον Αλικυρναϊκός Αγίου Θωμά επί του Ατρόμητου Αντιρρίου με 3-2, με χρυσό σκόρερ στο 95΄τον Νεκτάριο Ζέρβα με κεφαλιά μέσα από την περιοχή.


Όμορφο παιχνίδι με φάσεις εκατέρωθεν, μια αποβολή, και πέντε τέρματα παρακολούθησαν όσοι αψήφησαν το μεσημέρι του Σαββάτου το τσουχτερό κρύο και βρέθηκαν στο ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα στο 23΄ με σουτ από πλάγια θέση του Βασιλείου 1-0, για να έρθει στο 30΄ο Γλωσόπουλος με σουτ μέσα από την περιοχή μετά από σέντρα του Παπαποστόλου να κάνει το 1-1.

Στο 75΄ο Ατρόμητος θα πάρει προβάδισμα με τον Ευθυμιόπουλου να πλασάρει από πλάγια θέση τον Μπότα 1-2. Άμεση απάντηση από του γηπεδούχους στο επόμενο λεπτό με τον Μιχαλόπουλο να βρίσκει μέσα στην περιοχή τον Σακελαρόπουλου, όμορφο στοπάρισμα και υποδειγματικό σουτ και 2-2.

Για να έρθει το πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων (95΄) μετά από γέμισμα στο ύψος της μεγάλης περιοχής ο Γαβρίνας θα προλάβει την έξοδο του Φλωρόπουλου και θα πάρει την κεφαλιά με την μπάλα να φτάνει στον Νεκτάριο Ζέρβα, κεφαλιά και 3-2 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς. Έντονες οι διαμαρτυρίες από τους ανθρώπους της ομάδας του Αντιρρίου, που υποστηρίζουν ότι ο παίκτης που σημείωσε το τέρμα ήταν σε θέση οφσάιντ.

Το φιλμ του αγώνα:

4΄σουτ Σακελαρόπουλου άουτ.

12΄σουτ από πλάγια θέση του Ευθυμιόπουλου άουτ.

23΄γκολ, σουτ από αριστερά του Σακελαρόπουλου με τον Βασιλείου να γίνεται κάτοχος της μπάλας στο την δεξιά πλευρά, το πλασέ που θα κάνει από δεξιά και πλάγια μέσα από την περιοχή θα καταλήξει στο βάθος της εστίας του Φλωρόπουλου 1-0.

26΄εκτελεση φάουλ του Ζέρβα Ν. στην περιοχή, κεφαλιά του Ζέρβα Γ. άουτ.

30΄γκολ, επέλαση από αριστερά του Παπαποστόλου που θα βγάλει και την σέντρα με τον Μπότα να μην απομακρύνει την μπάλα μακριά, σουτ του Γλωσόπουλου μέσα από την περιοχή και 1-1.

37΄γυρισμα του Σακελαρόπουλου στην μικρή περιοχή, με τον Φλωρόπουλο να μπλοκάρει έγκαιρα την μπάλα.

40΄σέντρα του Παπαποστόλου, θα βγει και θα μαζέψει γρήγορα ο Μπότας πριν πάρει την κεφαλιά ο Γλωσόπουλος.

41΄σουτ του Φράγκου ψηλά άουτ.

75΄γκολ, μπαλιά του Γλωσόπουλου στον κενό χώρο, πλασέ από πλάγια θέση του Ευθυμιόπουλου και 1-2.

76΄γκολ, σέντρα του Μιχαλόπουλου στην μικρή περιοχή, εξαιρετικό στοπάρισμα και σουτ του Σακελαρόπουλου και 2-2.

89΄ο Ευθυμιόπουλος θα βρεθεί απέναντι από τον Μπότα, το πλασέ που θα κάνει όμως θα αποκρούσει σωτήρια μετά πόδια ο Μπότας.

92΄με 10 ο Ατρόμητος, με τον Αραπογιάννη να βλέπει την απευθείας κόκκινη κάρτα του κ. Παναγιωτόπουλου.

95΄γκολ, γέμισμα στο ύψος της μεγάλης περιοχής για τον Αλικυρναϊκό με τον Γαβρίνα να παίρνει την κεφαλιά πριν μπορέσει να απομακρύνει ο Φλωρόπουλος και την μπάλα να φτάνει μέσα στην περιοχή στον αφύλακτο Ζέρβα Ν. με κεφαλιά θα κάνει το 3-2 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς για τους γηπεδούχους. Έντονες οι διαμαρτυρίες από τους ανθρώπους της ομάδας του Αντιρρίου, που υποστηρίζουν ότι ο παίκτης που σημείωσε το τέρμα ήταν σε θέση οφσάιντ.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Παναγιωτόπουλος Β. Μπρέσιακας και Λυσσάρης.

ΑΛΙΚΥΡΝΑΪΚΟΣ: (Σταμάτης Σαρρής) Μπότας, Τριφιάτης Γ. (64΄Μιχαλόπουλος), Ψαθάς, Ζέρβας Γ., Μαντέλος, Κάκκος, Βασιλείου (78΄Γαβρίνας), Φράγκος, Τριφιάτης Σ., Ζέρβας Ν., Σακελαρόπουλος (88΄Αθανασόπουλος).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: (Περικλής Παπαποστόλου) Φλωρόπουλος, Αραπογιάννης, Αποστολόπουλος, Κάκκος Δ., Βήτος, Μπίμπας, Τσίκας, Ζαχαρόπουλος (84΄Μπανιάς), Παπαποστόλου, Γλωσόπουλος (77΄Κάκκος Β.), Ευθυμιόπουλος.

Επιμέλεια: Μιχάλης Δημητρίου
aitosports.gr
Στο 95΄με κεφαλιά του Νεκτάριου Ζέρβα ο Αλικυρναικός πήρε το πολύτιμο ΄΄τρίποντο ΄΄