Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Απόλλων και Ομηρος μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις στο ισόπαλο 1-1 ..

Μοιράστηκαν βαθμούς Απόλλων και Όμηρος...
Ισόπαλοι με σκορ 1 - 1 αναδείχτηκαν Απόλλων Δοκιμίου και Όμηρος Νεοχωρίου με τους φιλοξενούμενους να φτάνουν τους 33 βαθμούς και να παραμένουν στην τέταρτη θέση και τους Δοκιμιώτες να ανεβαίνουν στην έβδομη θέση φτάνοντας τους 29 βαθμούς.
Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε μέσα σε τέσσερα λεπτά με τον Καρατζανίδη να δίνει προβάδισμα στον Όμηρο στο 78΄ και το Φώτη Κορομηλά να ισοφαρίζει στο 81΄.
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και έχασαν μεγάλες ευκαιρίες με τον Καρατζανίδη στο 6΄ και το Γούργαρη στο 8΄. Όμως η μεγάλη τους ευκαιρία χάθηκε στο 26΄ με το Δενδρινό να νικιέται σε εκτέλεση πέναλτι από το Θεοδωρακόπουλο. Ο Απόλλων στο 57΄ έχασε σημαντική ευκαιρία με το Ζαχαράκη και ο πολύ καλός Καρατζανίδης στο ντεμπούτο του με τον Όμηρο έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του στο 78΄. Όμως η χαρά των φιλοξενούμενων δεν κράτησε πολύ καθώς στο 81΄ ο Φώτης Κορομηλας από κοντά ισοφάρισε για τον Απόλλωνα.

Το φιλμ του αγώνα.

3΄ Επικίνδυνη συρτή σέντρα του Καρατζανίδη από αριστερά ο Γαρούφης απομάκρυνε.
4΄ Σουτ του Κοτρότσου έφυγε λίγο άουτ.
6΄ Γέμισμα του Καλύβα στον Καρατζανίδη που προλαβαίνει την έξοδο του Θεοδωρακόπουλου, αλλά πλασάρει άουτ.
8΄ Κάθετη πάσα του Νικολόπουλου στο Γούργαρη που από πλάγια δεξιά απέναντι στο Θεοδωρακόπουλο σούταρε, αλλά απέκρουσε με διπλή προσπάθεια ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα.
25΄ Φάουλ του Καρτσακλή ο Γαρούφης από κοντά πιάνει την κεφαλιά με τη μπάλα να φεύγει ψηλά άουτ.
26΄ Σε ανατροπή του Βαλτογιάννη από το Νίκο Τσακανίκα ο Τσοπλάκος υποδεικνύει το πέναλτι. Ο Δενδρινός αναλαμβάνει την εκτέλεση, όμως ο Θεοδωρακόπουλος διώχνει στη δεξιά του γωνία, απομακρύνει πριν ο Δενδρινός από κοντά γίνει κάτοχος της μπάλας και ο Κοτρότσος στη συνέχεια παραχωρεί κόρνερ.
32΄ Εκτέλεση φάουλ του Τζωρτζόπουλου μπλοκάρει ο Ζέρβας.
57΄ Σέντρα του Νίκου Τσακανίκα κακή εκτίμηση του Ζέρβα και ο Ζαχαράκης σε κενή εστία πλασάρει άουτ.
68΄ Σέντρα του Καρατζανίδη ο Θεοδωρακόπουλος πρόλαβε και μάζεψε πριν το Γούργαρη.
73΄ Μακρινό σουτ του Γιάννη Τσακανίκα έδιωξε σε κόρνερ ο Ζέρβας.
78΄ Γκολ. Ο Καρατζανίδης κάνει ατομική ενέργεια από αριστερά, περνάει δύο αντιπάλους και σουτάρει με το Θεοδωρακόπουλο να κάνει προσπάθεια να διώξει, όμως η μπάλα περνάει τη γραμμή πριν την διώξει ο Καρτσακλής.
81΄ Γκολ. Κόρνερ του Τζωρτζόπουλου ο Ζαχαράκης πιάνει την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι και ο Φώτης Κορομηλάς από κοντά ισοφαρίζει.
85΄ Δυνατό σουτ του Γούργαρη φεύγει άουτ.
88΄ Ο Γιάννης Τσακανίκας με ατομική προσπάθεια περνάει τρεις αντιπάλους, μπαίνει στην περιοχή, αλλά το σουτ του είναι άστοχο.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΟΚΙΜΙΟΥ (Θεόδωρος Λαυράνος): Θεοδωρακόπουλος, Τσακανίκας Ι., Τζωρτζόπουλος (93΄ Κρανιάς), Γαρούφης, Παναγιωτόπουλος, Κοτρότσος, Καρτσακλής, Κορομηλάς Φ., Γιαννακάς (85΄ Σπυριλιώτης), Ζαχαράκης (87΄ Αθανασίου Δ.), Τσακανίκας Ν.

ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ (Σπύρος Κότσαλος - Κώστας Λιαπίκος): Ζέρβας, Βαλτογιάννης Κ., Τσιφοπανόπουλος, Αλεξόπουλος, Νικολόπουλος (87΄ Βαλτογιάννης Σ.), Δενδρινός, Γούργαρης, Καλύβας, Δημαράς (92΄ Μπρούσλη), Καρατζανίδης, Καταπόδης.
olatagoal.gr