Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Καβαλλάρης: Πιο ψηλά με την ομάδα!

Ο «χρυσός» σκόρερ της ΑΕ Καραϊσκάκης, Θανάσης Καββαλάρης στο ματς με τον Τύρναβο, κάνει τη δική του ευχή για τη φετινή προσπάθεια, συλλογική και ατομική.


Ο πρωταγωνιστής της χθεσινής (14/10) συνάντησης παραχώρησε συνέντευξη στο "pamebala", εκφράζοντας την ευχή να παίξει πιο ψηλά μαζί με την ΑΕ Καραϊσκάκης, επισημαίνοντας πως η ομάδα του έχει ξεπεράσει το σοκ της περασμένης χρονιάς και είναι έτοιμη να διεκδικήσει εκ νέου τον μεγαλεπήβολο στόχο της!


-Θανάση, πέτυχες στο 94' το γκολ που έδωσε τους τρεις βαθμούς στην ομάδα σου. Τι σκεφτόσουν εκείνες τις στιγμές;
«Το πίστευα ότι θα βάζαμε το γκολ, έστω και στο τελευταίο λεπτό! Είδα την μπάλα να κατευθύνεται σε μένα και ευτύχησα να σκοράρω».
-Πήρατε αχωτική νίκη απέναντι στον νεανικό Τύρναβο. Το περίμενες ότι θα ήταν τόσο δύσκολο;
«Όλα τα ματς στον όμιλο είναι δύσκολα! Κανένα δεν είναι εύκολο! Βέβαια, στο συγκεκριμένο παιχνίδι ρόλο έπαιξε και η κακή κατάσταση στην οποία βρισκόταν ο αγωνιστικός χώρος. Ευτυχώς, όμως, κερδίσαμε και... όλα καλά»!

-Έχετε ξεπεράσει την πικρία από το γεγονός ότι δεν «βρήκατε» τελικά μία θέση στη football league;
«Πιστεύω πως ναι! Το έχουμε ξεπεράσει και, πλέον, κοιτάμε μπροστά! Δεν μπορούμε να μείνουμε σε αυτό, γιατί θα μας κάνει κακό και στη φετινή χρονιά».

-Είναι η ΑΕ Καραϊσκάκης πρώτο φαβορί για την άνοδο; Ποιες άλλες ομάδες θα τη διεκδικήσουν;
«Θεωρώ ότι σε κάθε περίπτωση είμαστε ένα από τα φαβορί! Δεν έχω εικόνα από τις άλλες ομάδες του ομίλου, μεταξύ των οποίων υπάρχουν ορισμένες με ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Σεβόμαστε τους πάντες, αλλά δεν φοβόμαστε κανέναν».

-Μετά την τραυματική εμπειρία της περσινής χρονιάς, με την απώλεια της ανόδου την τελευταία αγωνιστική, ο κόσμος της Άρτας είναι φέτος στο πλευρό σας;
«Θέλω να πιστεύω ότι ο κόσμος θα στηρίξει ξανά την προσπάθειά μας για άνοδο στη football league. Άλλωστε, στο ποδόσφαιρο δεν πρέπει ποτέ να σταματάς να ονειρεύεσαι»...

-Έχεις κάνει αξιοσέβαστη πορεία σε Γ' και Δ' Εθνική. Κοιτάς πιο ψηλά;
«Δεν ξέρω που μπορεί να είναι το ψηλά, όμως ελπίζω ότι θα φτάσω εκεί μαζί με την ομάδα»!

-Ποια θα ξεχώριζες ως την καλύτερη χρονιά σου και ποια είναι εκείνη με τις καλύτερες αναμνήσεις;
«Δεν θα 'θελα να ξεχωρίσω κάποια συγκεκριμένη! Όλες οι χρονιές είχαν τα καλά και τα άσχημά τους. Ελπίζω η φετινή να είναι η καλύτερη, με άνοδο για την ομάδα και, σε δεύτερη μοίρα, με προσωπική επιτυχία για μένα».
-Θα ήθελες να προσθέσεις κάτι για το τέλος;
«Καταρχήν, να σε ευχαριστήσω πολύ για τη συνέντευξη. Επίσης, θέλω να ευχηθώ σε όλους καλή χρονιά με επιτυχίες και υγεία πάνω απ' όλα»!
pamebala
mikriliga.