Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Αρχηγός ΄΄ με τα όλα της ΄΄ η Δήμητρα Κοσσόβα ..

Μιά απο τις καλύτερες παίκτριες  που αγωνίζονται στην Ελλάδα είναι σίγουρα η συμπατριώτισσα μας [καταγωγή απο το Στρογγυλοβούνι,η οικογένεια της διαμένει χρόνια στο Μεσολόγγι ] Δήμητρα Κοσσόβα, που τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται στην ομάδα της Γλυφάδας.
Η Δήμητρα είναι αρχηγός στην Αθηναική ομάδα , και κατευθύνει με ΄΄μαεστρία΄΄ την αμυντική γραμμή της ομάδας ,ενω σκοράρει και συχνά αφού διακρίνεται  για το πολύ καλό σουτ  ειδικά από μακρινή απόσταση.Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α΄Εθνικής Γυναικών στην εντός έδρας νίκη της Γλυφάδας επι των Τρικάλων με 4-1 η Δήμητρα πέτυχε ένα υπέροχο γκόλ με απ΄ευθείας εκτέλεση φάουλ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι και ο πρόεδρος της Γλυφάδας  Κος Παπακώστας κατάγεται απο τα μέρη μας και συγκεκριμένα απο την Γαβαλού ,όπου υπήρξε και τερματοφύλακας του τοπικού Κεραυνού.



φωτογραφίες....a-sports.gr/
.
Δήμητρα Κοσσόβα  που ξεκίνησε απο τον Αχελώο Νεοχωρίου είναι ΄΄απο ποδοσφαιρική οικογένεια ΄΄αφού και ο πατέρας της Μάκης υπήρξε ποδοσφαιριστής ,ενώ και τα αδέλφια της Δημήτρης και Γιώργος είναι ποδοσφαιριστές..