Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Το γύρισε σε ένα δίλεπτο.....Χαρακτήρα μεγάλης ομάδας έδειξε η Φλόγα που μπόρεσε να γυρίσει ένα ματς που έμοιαζε χαμένο.

Ήττα για τον Αλικυρναϊκό με 3-1 από την Φλόγα Παλαιομάνινας

Αλικυρναϊκός Αγίου Θωμά – Φλόγα Παλαιομάνινας 1-3

Ήττα με σκορ 1-3 για τον Αλικυρναϊκό Αγίου Θωμά από την Φλόγα Παλαιομάνινας εντός έδρας το απόγευμα του Σαββάτου στο ενωσιακό για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α κατηγορίας.

Ισορροπημένο το πρώτο μέρος για τις δυο ομάδες, με τους γηπεδούχους να καταφέρουν να πάρουν κεφάλι στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου στο 48΄ με πλασέ που Αθανασόπουλου 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι θα ανεβάσουν την απόδοση τους και θα πιέσουν για την ισοφάριση που θα έρθει στο 69΄ με σουτ του Φραγκούλη 1-1, πριν καλά καλά συνελθουν από την ισοφάριση οι γηπεδούχοι στο επόμενο λεπτό 70΄από στημένη μπάλα μετά από κόρνερ από αριστερά του Νούλα, κεφαλιά του Καντάνη και 1-2.

Το τελικό σκορ θα διαμορφώσει με ιδανικό πλασέ στο 93΄ο Νούλας μετά από μπαλιά στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων 1-3.

Το φιλμ του παιχνιδιού:

12΄σουτ του Γαβρίνα, σε κόρνερ ο Βασιλόπουλος.

14΄εκτελεση φάουλ του Νάκου, αδύναμη κεφαλιά του Καντάνη στα χέρια του Μπότα.

16΄ σουτ του Ξευγένη άουτ.

25΄αναγκαστική αλλαγή για τον Αλικυρναϊκό, στην θέση του Ζέρβα θα περάσει ο Αθανασόπουλος.

37΄σουτ για την Φλόγα με τον Αντωνόπουλο άουτ.

42΄εκτέλεση φάουλ του Νάκου, κεφαλιά του Σωτηρόπουλου άουτ.

48΄γκοολ για τον Αλικυρναϊκό, σουτ του Παχή, ασταθή απόκρουση του Βασιλόπουλου, ο Αθανασόπουλους θα τσιμπήσει την μπάλα και με πλάσε θα κάνει το 1-0.

69΄γκοολ για την Φλόγα, σουτ του Φραγκούλη μέσα από την μεγάλη περιοχής και 1-1.

70΄γκοολ για την Φλόγα, εκτέλεση κόρνερ του Νούλα, κεφαλιά του Καντάνη και 1-2.

93΄γκοολ για την Φλόγα, μπαλιά στην πλάτη της άμυνας του Αλικυρναϊκού, ιδανικό πλασέ του Νούλα και 1-3.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Ντζανής, Χουλιάρας και Τόλης.

ΑΛΙΚΥΡΝΑΪΚΟΣ: (Σταμάτης Σαρρής) Μπότας, Ψαθάς, Τριφιάτης, Ζέρβας (λ.τ 25΄Αθανασόπουλος), Μαντέλος, Κάκκος, Σακελαρόπουλος (69΄Μιχαλόπουλος), Φράγκος, Γαβρίνας, Παχής (89΄Κέσκος), Βασιλείου.

ΦΛΟΓΑ: (Χρήστος Βασιλείου) Βασιλόπουλος, Λουλιος, Αντωνόπουλος, Σωτηρόπουλος, Νούλας, Καντάνης, Ξευγένης (60΄Βασιλογιάννης), Φραγκούλης, Κόκκαλης (64΄Νταλαπέρας), Νάκος, Χριστόπουλος (78΄Σαγάνης).

Επιμέλεια: Μιχάλης Δημητρίου
aitosports.gr