Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Νίκη με 3-0 μέσα στα Καλύβια ο Ναυπακτιακός Αστέρας

Νικηφόρα πέρασε η ομάδα της Ναυπάκτου από το γήπεδο Καλυβίων με σκορ 0-3.
Οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και θα μπορούσαν να έχουν πετύχει μια πιο ευρεία νίκη αν ήταν πιο τυχεροί.

Ο ΠΑΟΚ με οργανωμένη άμυνα άντεξε στις επιθέσεις των φιλοξενουμένων, προσπάθησε να πάει με μηδέν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο αλλά δέχθηκε ένα γκολ στην τελευταία φάση για το πρώτο ημίχρονο με δυνατό σουτ του Καλαβρουζιώτη μέσα από την περιοχή...
Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν άλλα δύο γκολ με τον Ψυχογιό στο 59′ και τον Πιστιόλη στο 81′ που είχε περάσει ως αλλαγή λίγα λεπτά πριν.
Το ματς σημαδεύτηκε από τον τραυματισμό του Αρκουμάνη που αποχώρησε με ασθενοφόρο από το γήπεδο στο ημίχρονο. Είχε δεχθεί χτύπημα στο κεφάλι πριν την λήξη του ημιχρόνου και μόλις ο διαιτητής σφύριξε την λήξη έπεσε λιπόθυμος στο κέντρο του γηπέδου.
Κυριότερες φάσεις και τα γκολ:
2′ Ο Θεοχάρης πιάνει το σουτ μέσα από την περιοχή και η μπάλα φεύγει ψηλά πάνω απο το οριζόντιο δοκάρι του Κατερινόπουλου.
6′ Πολύ καλό σουτ του Νταλαπέρα η μπάλα περνάει δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Ανδρεόπουλου.
9′ Σουτ του Καζανά δεν ανησυχεί ο Κατερινόπουλος που μπλοκάρει την μπάλα.
16′ Σύγχυση στην περιοχή του ΠΑΟΚ τελικός αποδέκτης της μπάλας ο Φλέγγας που σουτάρει και η μπάλα βρίσκει σε κάποιον αμυντικό και καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι.
24′ Σουτ του Λαγού από το ύψος της περιοχής δίπλα απο το οριζόντιο δοκάρι αουτ.
31′ Καλό σουτ του Θεοχάρη καταλήγει και πάλι άουτ.
34′ Σουτ του Καλαβρουζιώτη αποκρούει με τα πόδια ο Κατερινόπουλος.
38′ Σούτ του Ανδριτσόπουλου αποκρούει δύσκολα ο Κατερινόπουλος.
45′ ΓΚΟΛ: Δυνατό σούτ του Καλαβρουζιώτη μέσα απο την περιοχή,με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων να την βρίσκει αλλά η μπάλα καταλήγει γκόλ.
52′ Σουτ του Καλαβρουζιώτη καταλήγει άουτ.
54′ Εκτέλεση φάουλ από τον Μπιτσικώκο στο πρώτο δοκάρι, ο Μυλωνάς τσιμπάει την μπάλα για τον Ντόβρο που δεν προλαβαίνει να σουτάρει και η μπάλα απομακρύνεται.
59′ ΓΚΟΛ: Ο Ψυχογιός βγαίνει μόνος απέναντι στον Κατερινόπουλο και τον πλασάρει εύστοχα γράφοντας το 0-2
61′ Εκτέλεση φάουλ από τον Τασούλη η μπάλα απομακρύνεται από τους αμυντικούς πριν καταλήξει στα δίχτυα.
63′ Ο Ντόβρος κλέβει την μπάλα λίγο έξω από την περιοχή αλλά το πλασέ που επιχειρεί καταλήγει άουτ.
71′ Σουτ του Ψυχογιού αποκρούει δύσκολα ο Κατερινόπουλος.
75′ Σουτ του Λαγού εκπληκτική απόκρουση από τον Κατερινόπουλο.
81′ ΓΚΟΛ: Ο Πιστιόλης εκμεταλλεύεται την ασθενή απόκρουση του Κατερινόπουλου και την αδράνεια της άμυνας των γηπεδούχων και από κοντά πλασάρει γράφοντας το τελικό 0-3
86′ Εκτέλεση φάουλ από το ύψος της περιοχής από τον Καραγιάννη και εκπληκτική απόκρουση από τον Κατερινόπουλο.
89′ Ο Καραλής κλέβει την μπάλα λίγο έξω απο την περιοχή και κάνει την χειρότερη επιλογή σουτάροντας απελπιστικά άουτ χωρίς καμμία πίεση.
ΠΑΟΚ ΚΑΛΥΒΙΩΝ ( ΖΑΧΑΡΑΤΟΣ )
Κατερινόπουλος, Μυγδάκης, Τασούλης ( 61′ Λ.Καραλής), Νταλαπέρας, Ν.Μυλωνάς, Πύθουλας, Αριστόπουλος,Ι. Μυλωνάς, Αρκουμάνης (46′ Ντόβρος), Μπιτσικώκος ( 77′ Οικονόμου), Διονυσάτος.
ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (ΠΑΝΟΥΡΓΙΑΣ)
Ανδρεόπουλος, Καζανάς, (70′ Βρουσάι),Καραγιάννης, Φλέγγας. Ζαχαρόπουλος, Θανασιός, Θεοχάρης,Καλαβρουζιώτης (79′ Δημόπουλος), Ψυχογιός, Λαγός, Ανδριτσόπουλος (70′ Πιστιόλης)
Πηγή: agrinio24.com