Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Παιχνίδι για γερά νεύρα στο Ευηνοχώρι

 Νικήτρια η Ακαδημία Ευηνοχωρίου σήμερα στο γήπεδο Ευηνοχωρίου απέναντι στον Άρη Αιτωλικού με σκορ 1-0.


Έγινε ένα δυνατό παιγνίδι για γερά νεύρα και η αγωνία στο κατακόρυφο ως το τελευταίο λεπτό με την Ακαδημία να παίρνει την μεγάλη ανάσα για την παραμονή στην Α΄κατηγορία και τους τρείς βαθμούς.

Η Ακαδημία πιο ψύχραιμη με ένα καλό στήσιμο της ομάδας σε όλες τις γραμμές αλλά και στην καταπληκτική ημέρα του Μπράτσικα που κατέβασε ρολά πήρε αυτό που ήθελε, αντίθετα με τον Άρη να προσπαθεί με πολλά νεύρα έκανε ευκαιρίες για γκολ αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Κυριότερες φάσεις.

3΄μια σέντρα στην περιοχή της Ακαδημίας ο Διαμαντόπουλος διώχνει η μπάλλα στον Μαλι και ωραίο σουτ άουτ.

10΄ένα φάουλ του Κατσαβού έξω από την περιοχή εκτελεί ο Διαμαντόπουλος πάνω από το κάθετο δοκάρι.

13΄ μια σέντρα στην περιοχή της Ακαδημίας η πάλα στον Μπούσγο και καλό σουτ η μπάλα χτυπάει στα σώματα παικτών της Ακαδημίας άουτ.

23΄ μια μπαλιά του Τριώτη αριστερα στον Κράνη αυτός συρτό σουτ στην μικρή περιοχή ελέγχει ο Κούσουλας που του φεύγει η μπάλα και ο Κατσαβός με σουτ κάνει το 1-0.

34΄ένα κόρνερ που εκτελεί ωραία ο Κράνης και προβολή σουτ του Κατσαβού μπλοκάρει ο Κούσουλας.

48΄μια σέντρα στην περιοχή της Ακαδημίας ο Μπούσγος δυνατό σουτ διώχνει ο Μπράτσικας σε κόρνερ.

66΄ μια ωραία εκτέλεση φάουλ από μακριά του Κράνη μπλοκάρει ο Κούσουλας. 69΄μια σέντρα του Καρέτσου και καλή κεφαλιά από τον Καβαλιέρη μπλοκάρει καταπληκτικά ο Μπράτσικας.

76΄ένα κόρνερ που διώχνει ο Μπράτσικας η μπάλα στον Κούσουλα Γ. και δυνατό σουτ που διώχνει πάλι εκπληκτικά ο Μπάτσικας.

81΄ καλή εναλλαγή της μπάλας των παικτών του Άρη και μπαλιά στον Καβαλιέρη ωραίο σουτ αποκρούει ο Μπράτσικας.

85΄ένα γύρισμα της Μπάλας στον Κούσουλα που τρέχει ο Κράνης που κερδίζει την μπάλα και δυνατό σουτ άουτ. Καλή η διαιτησία των Μπεσίνη , Βαλλιάνο , Ασημάκη.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ (ΞΗΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ)

ΜΠΡΑΤΣΙΚΑΣ Δ., ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Α-Ν., ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘ., ΠΑΠΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ Δ., ΜΑΝΤΕΛΟΣ Χ., ΠΑΣΠΑΛΙΑΡΗΣ Δ., ΚΟΝΤΟΣ Ι. (66΄ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Χ), ΒΙΔΑΛΗΣ Γ., ΚΡΑΝΗΣ Δ., ΤΡΙΩΤΗΣ Β. (73΄ ΜΑΝΘΟΣ Κ ), ΚΑΤΣΑΒΟΣ Γ.(83΄ΚΟΚΟΡΗΣ Α).

ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ

ΚΟΥΣΟΥΛΑΣ Ε., ΚΑΡΑΔΗΜΑΣ Ε., ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΗΣ Π., ΜΠΟΥΣΓΟΣ Σ., ΚΟΥΣΟΥΛΑΣ Τ., ΚΟΥΣΟΥΛΑΣ Γ.(60΄ΦΟΥΝΤΑΣ Γ), ΜΑΧΜΟΥΤ Μ. .(57΄ΚΑΡΕΤΣΟΣ Μ), ΚΑΒΑΛΙΕΡΗΣ Δ.(83΄ΦΡΑΓΚΟΣ Γ), ΖΕΡΒΑΣ Ν., ΜΑΛΙ Ε.
evinochori-kalidona.gr