Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Άλλη μια μεγάλη σε έκταση νίκη (1-7) πέτυχε ο Ναυπακτιακός Αστέρας

Με το εμφατικό 1 – 7 πέρασε από την έδρα του Δοκιμίου ο Ναυπακτιακός.
Η ομάδα του Γιάννη Πανουργιά έπαιξε πολύ καλά επιθετικά και εκμεταλλευόμενη το γεγονός ότι ο αντίπαλός της έμεινε στο 32΄ με 10 παίκτες και στο 60΄ με 9 έφτασε σε μια πολύ μεγάλη νίκη, που τη διατήρησε κοντά στην πρώτη δυάδα ενόψει των μπαράζ. Από την πλευρά της η ομάδα του Πάνου Τούρκα δεν ήταν καλή στο τελευταίο παιχνίδι στο γήπεδό της για φέτος, όμως σε καμία περίπτωση το εύρος της νίκης δε μπορεί να επισκιάσει μία άκρως επιτυχημένη χρονιά.
Το παιχνίδι ξεκίνησε πολύ καλά και οι δύο ομάδες στα πρώτα 5 λεπτά είχαν ισάριθμες φάσεις. Ο Ναυπακτιακός προηγήθηκε στο 12΄ με ένα πολύ όμορφο γκολ του Μιχάλη Βρουσάι και ο Ψυχογυιός στο 30΄ έκανε το 0 – 2. Οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν στο 32΄ με την αποβολή του Αλέξανδρου Αθανασίου, όμως στο 37΄ ο Απόλλων παρότι με 10 μείωσε με πέναλτι του Φώτη Κορομηλά. Ο Ψυχογυιός με δύο γκολ στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ουσιαστικά «καθάρισε» το ματς και στο 56΄ ο Πιστιόλης ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 1 – 5. Στο 60΄ ο Απόλλωνα έμεινε με 9 λόγω αποβολής του Χρήστου Κορομηλά και ο Πιστιόλης με το δεύτερο προσωπικό του γκολ έκανε το 1 – 6 στο 75΄ Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 84΄ ο Καραγιάννης με ατομική ενέργεια και σουτ μέσα από την περιοχή.

Το φιλμ του αγώνα.

1΄ Σέντρα Καζανά κεφαλιά Ψυχογυιού απέκρουσε ο Σίμος.
2΄ Σουτ του Αλέξανδρου Αθανασίου έξω από την περιοχή πέρασε ελάχιστα άουτ.
3΄ Σέντρα Καζανά κεφαλιά Πιστιόλη λίγο άουτ.
4΄ Κάθετη πάσα του Καζανά ο Πιστιόλης μόνος του πλασάρει αλλά αποκρούει ο Σίμος.
5΄ Ο Ανδριτσόπουλος πασάρει στον Ψυχογυιό που απέναντι στο Σίμο πλασάρει αλλά αποκρούει ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα.
12΄ Γκολ. Ο Μιχάλης Βρουσάι με φοβερό διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή ανοίγει το σκορ.
14΄ Ο Ζαχαράκης βγαίνει στην αντεπίθεση και με μακρινό σουτ στέλνει τη μπάλα άουτ.
27΄ Ο Ανδριτσόπουλος πασάρει στον Πιστιόλη που πιάνει το σουτ και διώχνει σε κόρνερ ο Σίμος.
30΄ Γκολ. Ο Ψυχογιός πιάνει το μακρινό σουτ με τη μπάλα να φεύγει ανάμεσα από τα πόδια του Σίμου και να καταλήγει στα δίχτυα για το 0 – 2.
31΄ Σουτ του Ζαχαράκη πλάγια αριστερά μέσα στην περιοχή καταλήγει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.\
32΄ Ο Αλέξανδρος Αθανασίου αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
37΄ Γκολ. Ο Ζαχαράκης ανατρέπεται από το Ζαχαρόπουλο μέσα στην περιοχή με το Ντζάνη να υποδεικνύει το πέναλτι και ο Φώτης Κορομηλάς ευστοχεί στην εκτέλεση μειώνοντας σε 1 – 2.
45΄ Δυνατό σουτ του Ψυχογιου βρίσκει στα σώματα, η μπάλα φτάνει ξανα στον Ψυχογιό που κάνει το σουτ με τη μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι και να καταλήγει στα δίχτυα για το 1 – 3.
52΄ Γκολ. Ο Ψυχογιός με διαγώνιο σουτ στέλνει τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Σίμου για το 1 – 4.
56΄ Γκολ. Ο Ανδριτσόπουλος κάνει τη σέντρα από αριστερά, ο Καλαβρουζιώτης με κεφαλιά στρώνει στον Πιστιόλη που με κοντινό πλασέ κάνει το 1 – 5.
60΄ Ο Χρήστος Κορομηλάς αποβάλλεται με απευθείας κόκκινη κάρτα.
68΄ Σουτ του Πιστιόλη διώχνει σε κόρνερ ο Σίμος.
73΄ Φάουλ του Καραγιάννη ο Σίμος διώχνει εκπληκτικά στο δεξί του «Γ» σε κόρνερ.
75΄ Γκολ. Σέντρα του Μιχάλη Βρουσάι ο Πιστιόλης με κοντινό πλασέ κάνει το 1 – 6.
83΄ Σουτ του Νίκου Τσακανίκα αναγκάζει σε δύσκολη απόκρουση τον Ανδρεόπουλο.
84΄ Γκολ. Ο Καραγιάννης μπαίνει από δεξιά στην περιοχή και με σουτ στέλνει τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Σίμου για το 1 – 7.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΟΚΙΜΙΟΥ (Πάνος Τούρκας): Σίμος, Κρανιάς, Γιαννοκώστας, Δαλαγιώργος, Καρτσακλής, Βαμβακάς, Σπυριλιώτης (79΄ Τσακανίκας Ν.), Κορομηλάς Φ. (65΄ Κλοκώνης), Αθανασίου Α., Ζαχαράκης, Κορομηλάς Χ.

ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Γιάννης Πανουργιάς): Ανδρεόπουλος, Καζανάς, Βρουσάι Μιχ., Δημόπουλος, Ζαχαρόπουλος, Καλαβρουζιώτης (56΄ Θανασιός), Ανδριτσόπουλος (62΄ Καραγιάννης), Θεοχάρης, Ψυχογυιός, Βρουσάι Μαρ. (67΄ Νασόπουλος), Πιστιόλης.

 .nafpaktianews.gr