Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Σέρχι Σαμπέρ: Από τις ακαδημίες στο Champions League

Εντάχθηκε στις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα σε ηλικία 6 ετών και το βράδυ της Τετάρτης (17/9) πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα των "μπλαουγκράνα" στην αναμέτρηση με τον ΑΠΟΕΛ για το Champions League. Ο λόγος για τον γεννημένο στις 20 Ιανουαρίου το 1995, Σέρχι Σαμπέρ.


Σαφώς και το βαρύ όνομα του ισπανικού συλλόγου δίνει την αξία στον παίκτη. Ομως όπως και να έχει, λίγοι παίκτες έχουν την ευκαιρία να κάνουν το ντεμπούτο τους με την Μπαρτσελόνα σε αναμέτρηση για το Champions League. Ο Σέρχι Σαμπέρ ανήκει σε αυτήν τη μειοψηφία. Αφού έφτασε στις ακαδημίες των "μπλαουγκράνα" σε ηλικία 6 χρονών, ο Ισπανός πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα το βράδυ της Τετάρτης (17/9) στην αναμέτρηση με τον ΑΠΟΕΛ για το Champions League.

Ο Σαμπέρ έχει περάσει όλη τη ζωή του στην Μπαρτσελόνα, καθώς δεν έχει αγωνιστεί σε καμία άλλη ομάδα. Τη σεζόν 2013-2014 πραγματοποίησε 40 συμμετοχές με την Β' ομάδα.
Η παρουσία του δεν έμεινε απαρατήρητη από τον Λουίς Ενρίκε, ο οποίος τον προβίβασε στην πρώτη ομάδα και με τους Σέρχιο Μπούσκετς και Χαβιέρ Μαστσεράνο να ξεκουράζονται, ο 19χρονος είχε την ευκαιρία να ντεμπουτάρει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

19/09/2014
acadimies.gr