Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Αγιασμός και έναρξη αγωνιστικών υποχρεώσεων για την ΑΕΜ

Η προετοιμασία της ΑΕΜ και την αυριανή πρεμιέρα απέναντι στον Ατρόμητο Αντιρρίου εκτός έδρας (16:30) ολοκληρώθηκε χωρίς περεταίρω προβλήματα, με προπόνηση στο ΔΑΚ Μεσολογγίου.

Πριν από την έναρξη της προπόνησης τελέστηκε αγιασμός, παρουσία του προέδρου της ομάδας Διονύση Βισβίκη μελών της διοίκησης, την ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας εκπροσώπησε ο γενικός γραμματέας κ. Γιώργος Λαγούδης, ενώ την δημοτική αρχή εκπροσώπησαν η πρόεδρος του πνευματικού κέντρου κ. Βίκυ Κώτση - Αλαφογιώργου και ο κ.Τάσος Σκαρμούτσος.
Πριν τον αγιασμό σε ομιλία του προέδρου της ομάδας προς τους παίκτες, τους ευχήθηκε και επίσημα καλή χρονιά με υγεία πάνω απ όλα, τους διαμήνυσε ότι η ομάδα έχει έναν και μοναδικό στόχο φέτος και δεν είναι άλλος από το πρωτάθλημα, ενώ πρέπει καθημερινά να αποδεικνύουν εντός και εκτός γηπέδου ότι είναι το μεγάλο όνομα στην κατηγορία.
Όσον αναφορά την τελευταία προπόνηση, όλα κύλισαν ομαλά και χωρίς περεταίρω προβλήματα με τον Θοσωρο Λαυράνο να μην μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Διαμαντόπουλο Γ, και Δαλαγιώργο.
Ο νεαρός τεχνικός δεν έχει ανοίξει πλήρως τα χαρτιά του για την ενδεκάδα που αναμένεται να παρατάξει , γι αυτό το λόγο πήρε μαζί του για τον αυριανό αγώνα 20 ποδοσφαιριστές, αυτοί είναι:
Οι Δουλιώτης, Δασκαλάκης, Δενδρινός, Πασπαλιάρης Γ, Πασπαλιάρης Ι, Διαμαντόπουλος Χ, Λένης, Χατζής, Θεοδωρίδης, Μακρής, Δερβίσης, Μπαρμπαρούσης, Ντζιμάνης, Βαβάτσικος, Γκάτσης, Μιχαλόπουλος, Γαβρίνας, Κρούτη, Νικολόπουλος και Πέκεζ.
Μιχάλης Δημητρίου
aitosports.gr