Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Αέρας ο Αλικυρναικός , πέρασε στούς ΄΄οκτώ΄΄ του Κυπέλλου

Ύστερα από ένα δυνατό ματς που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων στο Γήπεδο Καλυβίων ο Αλικυρναικός Αγίου Θωμά πήρε την νίκη  κόντρα στον τοπικό ΠΑΟΚ και προκρίθηκε στους ΄΄οκτώ ΄΄ του θεσμού του Κυπέλλου.

Απο ένα ημίχρονο είχαν οι δύο αντίπαλοι με την Μεσολογγίτικη ομάδα να κυριαρχεί στο α΄ημίχρονο ,ενω οι γηπεδούχοι στο β΄ημίχρονο ισορόπησαν, και διεκδίκησαν την νίκη πού κρίθηκε στις λεπτομέρειες.
Στο 19′ σε σέντρα -σούτ του διακριθέντα Γιώργου Τριφιάτη η μπάλα  στο κάθετο δοκάρι και στην επαναφορά ο  Ηρ.Παπαδόπουλος με κοντινό σούτ  κάνει το 0-1
Στο 73′  με ατομική προσπάθεια απο τον  νεοσελθόντα Τασούλη απο δεξιά απέφυγε τρείς αντιπάλους  και πλασάρει τον Γιάντσιο κάνοντας το 1-1.
Στο 81΄ σε  μεγάλη μπαλιά του Βασιλείου απο το κέντρο και αριστερά βρίσκει τον  Γ.Τριφιάτη πίσω απο την άμυνα των Καλυβίων δεν δυσκολεύεται να πλασάρει και να κάνει το τελικό 1-2.
Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν στον βοηθό Κακατσίδη θεωρώντας  ότι ο ΄΄κάπταιν΄΄ του Αλικυρναικού βρισκότανε σε θέση οφσαίντ
Με πολλά λάθη η διαιτησία των Σπυράτου,Χουλιάρα,Κακατσίδη.

ΠΑΟΚαλυβίων.[Ζαχαράτος Λεωνίδας]..:Ανδριόπουλος,Μυγδάκης,Παπουτσής(60′ Τασούλης),Γρέτζελος,Πεσλής,Ρόμπολας(46′ Μουρίκης),Ζαχαράτος(46′ Ντόβρος),Γαλανόπουλος,Στρατόπουλος Κ,Μυλωνάς,Στρατόπουλος Ι,

ΑΛΥΚΥΡΝΑΙΚΟΣ  Αγ. Θωμά...[Σαρρής Σταμάτης]:Γιάντσιος,Τσαλαφούτας(89′ Σαρρής),Μαρκουτσάς  Δ.,Ζέβρας  Γρ.,Μπούζας  Αν.,Κάκκος,Βασιλείου,Μπαλαμπάνης  Α.,Τριφιάτης  Γ.,Κέσκος(77′ Σκαρλάτος),Παπαδόπουλος(75′ Τριφιάτης Σ)