Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Από την αρχή του ματς o Ναυπακτιακός Αστέρας ήταν κυρίαρχος και με τρία γρήγορα γκολ ουσιαστικά "καθάρισε" το ματς και την πρόκριση από νωρίς

ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ 4
ΑΧΕΛΩΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ 1
Εύκολη νίκη- πρόκριση στην επόμενη φάση για τον Ναυπακτιακό Αστέρα επί του Αχελώου Αγγελοκάστρου.
Οι γηπεδούχοι ανώτεροι αγωνιστικά δεν έδωσαν το δικαίωμα στους αντιπάλους τους και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 20′ όταν  ο Θεοχάρης  θα κάνει ωραία πάσα προς τον Ψυχογιό ο οποίος θα αφήσει τη μπάλα στον Ανδριτσόπουλο που με σουτ θα κάνει το 1-0. Πέντε λεπτά αργότερα ο Ναυπακτιακός θα διπλασιάσει τα τέρματα του με τον Βρουσάι να εκμεταλλεύεται   με τον καλύτερο τρόπο τη σέντρα του  Ανδριτσόπουλο και με πλασέ  να κάνει το 2-0 βάζοντας τις βάσεις για  την πρόκριση  πριν συμπληρωθεί το μισάωρο. Στο 27′  ο Ψυχογιός θα  πετύχει το τρίτο γκολ της ομάδα του, καθαρίζοντας ουσιαστικά το παιχνίδι  μετά από πάσα του Θωμόπουλου και ωραίο πλασέ νίκησε τον  Τσιλίκα. Στην επανάληψη το παιχνίδι θα συνεχιστεί στον ίδιο ρυθμό  με τους παίκτες του Σ. Σταύρου να έχουν την υπεροχή και την κατοχή της μπάλας.  Όμως οι φιλοξενούμενοι θα καταφέρουν να μειώσουν το σκορ 82′ με τον Μαντζάνα  να πιάνει ωραία κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Ταμπάκη και να την  στέλνει στα δίκτυα του Ανδρεόπουλου. Το κερασάκι στη τούρτα για τον Ναυπακτιακό θα βάλει στο 87’΄πάλι ο Καλαβρουζιώτης  με ωραίο δυνατό σούτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή.

Το φιλμ του αγώνα
10′ Μπροστινή μπαλιά  ο τερματοφύλακας βγαίνει και προλαβαίνει τον Ψυχογιό.
20′ Γκοοολ κούρσα Θεοχάρη μπροστινή  μπαλιά στο Ψυχογιό που αφήνει τη μπάλα για τον Ανδριτσόπουλο που από πλεονεκτική θέση θα κάνει το 1-0.
25′ Γκοοολ Σέντρα του Ανδριτσόπουλου πλασέ του Βρουσάι  η μπάλα στα δίκτυα 2-0.
27′ Γκοοολ Πάσα του Θωμόπουλου στον Ψυχογιό  ωραίο πλασέ η μπάλα στα δίκτυα.
38′ Σουτ του Καλάβρουζιώτη μέσα από τη μεγάλη περιοχή  αποκρούει ο τερματοφύλακας.
42′ Εκτέλεση φάουλ κεφαλιά του Δημόπουλου η μπάλα άουτ.
71′ Σέντρα  του Βρουσάι κεφαλιά του Καλαβρουζιώτη η μπάλα άουτ.
73′ Σούτ του Ταμπάκη μέσα από τη μεγάλη περιοχή η μπάλα άουτ.
37′ Γκοοολ Σέντρα του Ταμπάκη κεφαλιά του Μαντζάνα η μπάλα στα δίκτυα.
88′ Κάθετη πάσα του Θωμόπουλου στον  Καλβρουζιώτη  που με δυνατό σούτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή  θα στείλει τη μπάλα για τέταρτη φορά στα δίκτυα του Τσιλίκα.
Ναυπακτιακός: Ανδρεόπουλος, Καζανάς (46’Σιαμάς), Μπράνης, Δημόπουλος, Θεοχάρης, Θωμόπουλος, Ανδριτσόπουλος (70’Σταύρου),Ζαχαρόπουλος, Ψυχογιός Κ.(55′ Ψυχογιός), Καλαβρουζιώτης, Βρουσάι Μιχ.

Αχελώος Αγγελοκάστρου :Τσιλίκας, Βαγενάς,Μπούζας,Ρόκος, Μπέτσικας, Τζαμαλής, Φατσάλης(50′ Ταμπάκης),Αλεξάκης, Μήτσος (41’Ξανθόπουλος), Μαντζάνας, Καραλής (38′ Καλοκαίρης)
Φωτο Λαμπρινή Τσιλιγιάννη
DSC_0196.jpgDSC_0198.jpgDSC_0199.jpgDSC_0206.jpgDSC_0209.jpg
nafpaktianews.gr/