Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Στους οκτώ του κυπέλλου ΕΠΣΑ πέρασε η Φλόγα..

 Η Φλόγα Παλαιομάνινας νίκησε με 2 - 0 την Ακαδημία Ευηνοχωρίου στη φυσική της έδρα και πήρε την πρόκριση στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ.
Σε ένα παιχνίδι που είχε αρκετές φάσεις η ομάδα του Νίκου Μιμηγιάννη έχασε πολλές ευκαιρίες και το "καθάρισε" στο τελευταίο λεπτό. Η Φλόγα που είχε αλλαγές στην ενδεκάδα, όπως και η Ακαδημία που είχε αρκετές απουσίες, ήταν καλύτερη, έχασε κλασικές ευκαιρίες και αγχώθηκε στο τέλος, παρότι οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν τη μεγάλη ευκαιρία. Πλέον οι γηπεδούχοι στρέφουν την προσοχή τους στην κρίσιμη εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Όμηρο Νεοχωρίου και η Ακαδημία στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Παναιτωλίου στο Ευηνοχώρι για την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου της Α΄ Κατηγορίας.

Το φιλμ του αγώνα

3΄ Σουτ του Σπύρου Κοκκώνη έξω από την περιοχή απέκρουσε εύκολα ο Μπράτσικας.
17΄ Ο Κόκκαλης περνάει στο Τζουλιάνο που πλασάρει δύο φορές από κοντά, όμως ο Διαμαντόπουλος τον σταματάει με κόντρα και τις δύο.
18΄ Ο Νούλας από δεξιά σεντράρει και βρίσκει τον Κόκκαλη που βγήκε απέναντι από το Μπράτσικα αλλά πλάσαρε άουτ.
21΄ Μακρινό σουτ του Νεμποτάκη έφυγε άουτ.
25΄ Κόρνερ του Κούστα κεφαλιά του Ρουμελιώτη κόντραρε και πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι σε κόρνερ. Το δεύτερο κόρνερ εκτέλεσε ο Ρουμελιώτης και βρήκε το Ρισβά που με σουτ έστειλε τη μπάλα άουτ.
30΄ Κόρνερ του Νούλα και κεφαλιά του Κουρσάρη λίγο πάνω από το δοκάρι.
33΄ Σουτ Κόκκαλη λίγο έξω από την περιοχή απέκρουσε εύκολα ο Μπράτσικας.
35΄ Ο Καλοκαίρης βρίσκει τον Παπαδόπουλο που πιάνει πλασέ από κοντά με τη μπάλα να κοντράρει και να απομακρύνει ο Παπουτσόπουλος.
37΄ Φάουλ του Καρτακλή και κεφαλιά του Κόκκαλη που αποκρούει ο Μπράτσικας.
40΄ Ο Παπαδόπουλος κλέβει τη μπάλα και βρίσκει το Σπύρο Κοκκώνη που απέναντι στο Μπράτσικα πλασάρει και αποκρούει εύκολα ο τερματοφύλακας της Ακαδημίας.
41΄ Φάουλ του Νούλα και κοντινή κεφαλιά του Κουρσάρη περνάει άουτ.
45+2΄ Φάουλ του Καρτσκαλή απομακρύνουν οι αμυντικοί με τη μπάλα να φτάνει στον Κόκκαλη που σούταρε άουτ.
47΄ Γκολ. Ο Σπύρος Κοκκώνης έβγαλε τη σέντρα από αριστερά και ο Μαντέλος στην προσπάθειά του να απομακρύνει πριν η μπάλα φτάσει στον Κόκκαλη, την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του για το 1 - 0.
53΄ Κάθετη πάσα του Σπύρου Κοκκώνη στον Κόκκαλη που πιάνει το σουτ και ο Μπράτσικας αποκρούει στη δεξιά του γωνία.
58΄ Τετ α τετ Κόκκαλη που πλασάρει, όμως ο Μπράτσικας διώχνει.
60΄ Ο Ρουμελιώτης εκτελεί το φάουλ και ο Παπουτσόπουλος με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα στο αριστερό δοκάρι του Ρόκκου.
60΄ Ο Νούλας πλασάρει από κοντά με τη μπάλα να κοντράρει σε αμυντικό και στη συνέχεια από κοντά ο Κόκκαλης σουτάρει και η μπάλα κοντράρει και απομακρύνεται.
69΄ Σουτ του Κόκκαλη μέσα από την περιοχή απέκρουσε ο Μπράτσικας.
87΄ Το σουτ του Νεμποτάκη κοντράρει και καταλήγει μέσα στην περιοχή όπου ο Ρουμελιώτης πιάνει την κεφαλιά που κόντραρε και απομάκρυναν οι αμυντικοί.
92΄ Γκολ. Ο Καρύμπας με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 2 - 0.

ΦΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ (Νίκος Μιμηγιάννης): Ρόκκος, Τραγουλιάς, Καλοκαίρης, Κοκκώνης Ευαγ., Κουρσάρης, Καρτσακλής (89΄ Ζαχαράκης), Τζουλιάνο Μούτσα, Νούλας (63΄ Καντάνης), Κόκκαλης, Κοκκώνης Σ., Παπαδόπουλος (46΄ Καρύμπας).

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ (Δημήτρης Ξηρός): Μπράτσικας, Κόκορης (70΄ Γερετσιάν), Διαμαντόπουλος, Παπουτσόπουλος, Ντζελέπης (67΄ Κράνης), Μαντέλος, Νεμποτάκης, Παλιάτσας (46΄ Μάνθος), Ρουμελιώτης, Ρισβάς, Κούστας.
olatagoal.gr