Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Σπουδαία νίκη για τον Νεο Θέρμιο Απόλλων

ΝΕΟΣ ΘΕΡΜΙΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ 1

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ 0

Με σκορ 1-0 επιβλήθηκε ο Νέος Θέρμιος Απόλλων του Ατρομήτου Αντιρρίου στο γήπεδο Θέρμου. Οι γηπεδούχοι σημείωσαν μια σημαντική νίκη σκαρφαλώνοντας στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι γνώρισαν την πέμπτη τους ήττα σε επτά αγωνιστικές. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε στο 77′ ο Καρβελάς.


Στο 5′ το σουτ του Σκανιά απέκρουσε στη γωνία του ο Κούντρας. Στο 27′ το σουτ του Αδ.Κόκκοτου απέκρουσε ο Φλωρόπουλος και στο 33′ σουτ του ίδιου παίκτη πέρασε άουτ. Στο 47′ κόρνερ του Τύμπα ο Παπαστέλιος γύρισε την μπάλα μέσα στην περιοχή με τον Αδ.Κόκκοτο να κάνει το σουτ άουτ. Στο 56′ ο Ατρόμητος έχασε διπλή ευκαιρία να ανοίξει το σκορ όταν ο Κούντρας απέκρουσε διαδοχικά σουτ των Σκανιά και Ζαχαρόπουλου. Σε αυτή τη φάση οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι. Στο 60′ σε σέντρα του Σκανιά ο Πλυταριάς πήρε την κεφαλιά με την μπάλα να βρίσκει το κάθετο δοκάρι. Στο 77′ σε πάσα του Αδ.Κόκκοτου ο Καρβελάς με πλασέ έκανε το 1-0. Στο 83′ και στο 87′ σε αντεπιθέσεις της ομάδας του Θέρμου σπατάλησαν την ευκαιρία να διπλασιάσουν τα τέρματά τους καθώς οι τελικές πάσες του Καρβελά σε Αδ.Κόκκοτο και Μερσιώτη δεν ήταν αποτελεσματικές.
Νέος Θέρμιος Απόλλων (Γιώργος Γιάκος – Αλέξανδρος Κοντός): Κούντρας, Κοκώνης Κ., Στεργίου, Κόκκοτος Ν., Ράπτης (60′ λ.τ. Ψηφής), Κοκώνης Ευθ., Τύμπας, Παπαστέλιος, Μερσιώτης, Κερβελάς, Κόκκοτος Αδ. (85′ Κοντός)
Ατρόμητος Αντορρίου (Περικλής Παπαποστόλου): Φλωρόπουλος, Αναγνωστόπουλος, Αποστολόπουλος, Μπίμπας, Παπαποστόλου, Δημητρόπουλος, Σκανιάς, Πετσίνης, Μανδέλος (44′ λ.τ. Πλυταριάς), Ζαχαρόπουλος, Καραδήμας (81 λ/τ. Καρακώστας)
nafpaktianews.gr