Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Νίκη ουσίας και... ψυχολογίας ο Αρης...

Σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, όπου και οι δύο ομάδες "καίγονταν" για τη νίκη, ο Άρης Αιτωλικού επιβλήθηκε της Δόξας Καινουρίου με σκορ 2 - 1.
"Χρυσός" σκόρερ για τον Άρη ο Τάσος Φράγκος στο 86ο λεπτό της αναμέτρησης.
Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Γιώργου Ζήκου μπήκε πιο δυνατά ψάχνοντας το γκολ και το πέτυχε στο 30΄ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κανταρέλου και σουτ του Χρήστου Χονδρογιάννη[φωτογραφία] έξω από την περιοχή. Μετά το γκολ οι φιλοξενούμενοι ανέβηκαν, έπιαξαν καλύτερα και έφτασαν στην ισοφάριση στο 45΄ όταν μετά από εκτέλεση φάουλ οι αμυντικοί του Άρη δε μπόρεσαν να απομακρύνουν και ο Γιώτης με σουτ έκανε το 1 - 1.
Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου η Δόξα ήταν αυτή που "πατούσε" καλύτερα στο γήπεδο και είχε δύο φάσεις που απείλησε την εστία του Νώντα Κούσουλα. Όμως οι γηπεδούχοι έχασαν τη μεγάλη ευκαιρία στο 65΄ όταν ο Ζέρβας έβγαλε τη σέντρα και ο Κανταρέλος σε τετ α τετ δεν κατάφερε να νικήσει το Χασιώτη. Στα τελευταία λεπτά οι "νησιώτες" πίεσαν και στο 86΄ ο Τάσος Φράγκος με ψηλοκρεμαστό σουτ από τη γωνία της μεγάλης περιοχής έστειλε τη μπάλα στο "Γ" της εστίας του Καινουρίου διαμορφώνοντας το 2 - 1. Σκορ που παρέμεινε έως το τέλος με τον Άρη να πετυχαίνει τη δεύτερη νίκη του φτάνοντας τους 6 βαθμούς και τη Δόξα να παραμένει στον 1.

ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ (Γιώργος Ζήκος): Κούσουλας Επ., Κουτρούλης Σ. (70΄ Καρέτσος), Χονδρογιάννης Π., Μπούσγος, Ζηνεμπής, Ερινάλντο, Κανταρέλος, Σκαρμούτσος (57΄ Φράγκος Αν.), Χονδρογιάννης Χ., Ζέρβας (λ.τ. 78΄ Φελιμέγκας), Καραδήμας.

ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ (Παναγιώτης Ασπρογιάννης): Χασιώτης, Αυγέρης (57΄ Μπισμπίκης), Κωνσταντίνου, Σαλμάς, Γκορόγιας, Κόκκαλης Γ., Στρεμμένος (71΄ Γκρίζης), Αλτζερίνης, Γιώτης, Μπλάνης (90΄ Κουτσολάμπρος), Τζωρτζόπουλος Σ.
olatagoal.gr/