Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Χορταστικό παιχνίδι στο Ενωσιακό γήπεδο απο ΓΟΜ και Αστέρα Κεφαλοβρύσου...



.


 Χορταστικό παιχνίδι στο Ενωσιακό γήπεδο ΄΄Θεόδ. Πασσιόπουλος ΄΄ όπου ο ΓΟΜ και Αστέρας Κεφαλοβρύσου  αναμετρήθηκαν για την 2η αγωνιστική της Β΄Κατηγορίας και αναδείχθηκαν τελικά ισόπαλοι με 3-3.Ο αγώνας εκτός από πολλά γκολ, είχε  πολλές χαμένες ευκαιρίες κυτίως απο την πλευρά των γηπεδούχων και μια διαιτησία με πολλές λανθασμένες αποφάσεις .
Ο ΓΟΜ ...παρότι βρέθηκε τρείς  φορές πίσω στο σκορ κατάφερε να ισοφαρίσει και αν ηταν πιο προσεκτικός στις τελικες φάσεις θα είχε πάρει την νίκη επι του μαχητικού Αστέρα.
Ο φετινός ΓΟΜ με έλειπες roster,με παίκτες που τις τελευταίες ημέρες ενσωματώθηκαν στην ομάδα, και με πολλες βασικές απουσίες , και με πολλους μικρούς ποδοσφαιριστές που ήλθαν απο τα τμήματα υποδομής  παρουσίασε πάλι προβλήματα , στην αμυντική λειτουργία αφου δέχεται εύκολα γκόλ και η έλλειψη προετοιμασίας για πολλους ποδοσφαιριστές δημιουργεί πρόβλημα και στην φυσική κατάσταση της ομαδας.
Το φίλμ του αγώνα...
8΄σε σέντρα του Ανδρεακη Γ. ο Ανδρεάκης Κ. ,βγάζει εκτός φάσης τον Ιωάννου[οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για επιθετικό φάουλ],και αυτός με γυριστό σούτ κάνει το 0-1.
10΄σε μακρινή μπαλιά του Μόκκα ο Ταχύτατος Σούλας ξεφεύγει των αντιπάλων του και με πλασέ κάνει το 1-1
15΄ανεπανάληπτο τετ-α-τετ του 15χρονου Ακρίδα Ζ. αλλά ο Ντ΄΄αλας αποκρούει ενστικτωδώς το πλασέ.
40΄σε σέντρα του Μποτσιβάλη αμυντική ολιγωρία  και ο Αστέρας σε ανύποπτη φάση με τον Ανδρεάκη Γ.  με κοντινό σούτ κάνει το 1-2 κόντρα στην ροή του παιχνιδιού.
Με την αλλαγή του συστήματος από το  4-3-3  στο 3-5-2   στην επανάληψη, ο ΓΟΜ  αλλαξε  την εικόνα  του να βελτιώνεται αισθητά. Οι  γηπεδούχοι  πίεζαν για την ισοφάριση ώστε να ξαναμπούν στο παιχνίδι και τα κατάφεραν στο 55' με κεφαλιά του Παλαιογιάννη Ευαγ. σε κόρνερ του Σούλα ,και ενώ νωρίτερα  στο 50΄ο Σούλας  σε θέση βολής προτίμησε να γυρίσει στον νεαρό Αλεξανδρή και απέκρουσε ο εμπειρος Πατρινός Η.Με το γκολ της ισοφάρισης, η ομάδα του ΓΟΜ  είχε πάρει πλέον τον έλεγχο.  και στο 58΄ο σκόρερ του 2ου γκόλ για τους γηπεδούχους αστοχεί απο θάση τετ-α-τετ πλασάροντας μόλις αουτ..
60΄μακρινό σούτ του Ανδρεάκη κοντράρει σε αμυντικό στην εξω πλευρά του κάθετου δοκαριού και κόρνερ.Στο 73΄ωραίο σούτ του Σούλα ελάχιστα πάνω απο το δοκάρι του Ντάλλα.
Στο 74΄ ο Διαμάντης φεύγει μόνος απο κανονική θέση και ο Μωραίτης  κακώς τον υπέδειξε σε θέση οφσαιντ
Στο 75΄ο Σέρβος έσπρωξε εκτός φάσεως  τον 15χρονο Διαμαντόπυλο και ο διαιτήτης του έδειξε κίτρινη κάρτα αντί της κόκκινης
Στο 80΄σε αντεπίθεση του Αστέρα ο Φούντας γυρίζει και ο βετεράνος  Αμπλιανίτης απο κοντά χρησιμοποιώντας το χέρι  πετυχαίνει γκόλ που ο δίνει το προβάδισμα στην φιλοξενούμενη ομάδα, παρα τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων.[Αξίζει να σημειωθεί  ο σκόρερ που διακρίνεται στην πολύχρονη προσφορά του στο ποδόσφαιρό μας ,πρός τιμή του παραδέχτηκε οτι  σημείωσε το γκόλ με το χέρι]
82΄σε καλοκτυπημένο κόρνερ του Σούλα ο Παλαιογιάννης με πλασέ στο δεύτερο δοκάρι  φέρνει το παιχνίδι στα ίσα και 3-3.
Απο τους γηπεδούχους διακρίθηκαν οι Σούλας ,Παλαιογιάννης,Μπλαχούρας και Τάσσος Π.
Απο τον μαχητικό Αστέρα ο βετεράνος Πατρινός Η.,Ανδρεακης Κ., Μποτσιβάλης, και Φούντας
Με λάθη η διαιτησία των Παναγιωτόπουλου Δ.,Μωραιτή Ι.,ενω σωστές υποδείξεις είχε ο νεαρός Κανταρέλος Γ.
Γ.Ο.Μεσολογγίου...Αντωνόπουλος Γ.,Ιωάννου Γ.,Τάσσος Π.,Μόκκας Γ.,Μπλαχούρας Π.,,Αλεξανδρής Κ.[52΄Διαμάντης Γ.],Γουλής Γ.,Ακρίδας Ζ.[65΄Διαμαντόπουλος Ι.],Σούλας Δ.,Μπεκιάρης Αν.

Αστέρας Κεφαλοβρύσου...Ντάλας,Κολτσίδας Ν.,Σιδηράς[60΄Σέρβος],Κολτσίδας Α.[80΄Μοναστήρας Κ.],Πατρινός Η.,Αxho M.,Καρέτσος Β[72 Αμπλιανίτης Γ.],Ανδρεάκης Γ.,Μποτσιβάλης Ν.,Ανδρεάκης Κ.,Φούντας Δ