Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Ξεκίνημα με νέο «αίμα» και πίστη για την ΑΕΜ !

Ανεπίσημη πρώτη σήμερα για την ομάδα της ΑΕΜ.




Παρουσία λιγοστών φιλάθλων πραγματοποιήθηκε στο ΔΑΚ Μεσολογγίου η πρώτη προπόνηση για την νέα χρονιά για την ΑΕ Μεσολογγίου.

Μέρος στην σημερινή προπόνηση πήραν 21 ποδοσφαιριστές μεταξύ αυτών αρκετοί νεαροί ποδοσφαιριστές από την θυγατρική ομάδα του ΓΟ Μεσολογγίου αλλά και από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου, ώστε να περάσουν από το μικροσκόπιο του νέου τεχνικού της ομάδας Θόδωρου Λαυράνου, με όσους πείσουν να παραμένουν στο φετινό ροστερ της ομάδας.

Εκτός από το νέο «αίμα» όμως είχαμε και τους ποδοσφαιριστές που ανανέωσαν με την ομάδα και αυτούς που αποκτήθηκαν, στο γήπεδο σήμερα έδωσαν το πάρων οι, Βαβάτσικος, Δουλιώτης, Γαβρίνας, Μπαρμπαρούσης, Διαμαντόπουλος  Γρ. Πασπαλιάρης Ι. ενώ έλειπε για προσωπικούς λόγους ο αρχηγός της ομάδας Παναγιώτης Δενδρινός.

Η προπόνηση έγινε υπό τις οδηγίες του Θόδωρου Λαυράνου αλλά και του βοηθού του και γυμναστή Νίκου Φαναριώτη.

Τώρα όσο αναφορά στα μεταγραφικά ζητήματα της ομάδας που είναι και αυτά που καίνε αυτή την στιγμή, σε πολύ καλό δρόμο είναι οι περιπτώσεις 7-8 ποδοσφαιριστών (ανανεώσεις – μεταγραφές )που θα αποτελέσουν μαζί με τους πιο έμπειρους τον φετινό κορμό για την ομάδα του Μεσολογγίου.

Υπάρχει αισιοδοξία ότι μπορεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας σε κάποιες από αυτές να έχουμε και ανακοινώσεις.

Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν κανονικά μέχρι και την Κυριακή, ενώ από Δευτέρα θα ξεκινήσουν και οι διπλές προπονήσεις.

Μιχάλης Δημητρίου  .aitosports.gr