Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Α.Ε.ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ....Οι μελλοντικοί στυλοβάτες της ομάδας

Σε δύο προσθήκες ιδιαίτερα ταλαντούχων ποδοσφαιριστών προχώρησε η Α.Ε.Μεσολογγίου..



Πρόκειται για τους 16χρονους Γιάννη Αυτζή[αριστ.στην φωτογραφία] και τον Θανάση Ντρούκα[δεξιά  στην φωτογραφία],.Και οι δύο αγωνιζότανε στην  θυγατρική  ομάδα της ΑΕΜ το ΓΟΜ, και θεωρούνται απο τα μεγαλύτερα ταλέντα του Νομού μας.
Ο Γιάννης Αυτζής .... Ένα κλασικό δεκάρι  .Ικανότατος στο δημιουργικό παιχνίδι, με πολύ καλή τεχνική κατάρτιση, εξαιρετική κάθετη πάσα, επικίνδυνο σουτ, πολύ καλός στα στημένα και φυσικά εκτελεστική δεινότητα.
Ο Θανάσης Ντρούκας....Είναι παίκτης που μπορεί να αγωνιστεί σε τρεις θέσεις, στόπερ, μπακ αλλά και αμυντικό χαφ.Ο υψηλόσωμος αμυντικός ,δυνατό κορμί , με πλούσια φυσικά χαρίσματα, με καλές προωθήσεις και σκοράρει συχνά παρότι αμυντικός...
Η συγχώνευση των τριών Ακαδημιών ΑΕΜ-ΓΟΜ-ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 2008,πριν απο 3 χρόνια άρχισε να αποδίδει καρπούς ,αφού  κατά την τρέχουσα ποδοσφαιρική περίοδο πολλοι νεαροί ποδοσφαιριστές  που πέρασαν απο τα αγωνιστικά τμήματα, των υποδομών και πέρυσι με το ΓΟΜ στην Β΄Κατηγορία είναι έτοιμοι για την μεγάλη πρόκληση να ενσωματωθούν στο φετινό ρόστερ της ΑΕΜ.
                                                                Θανάσης Ντρούκας
                                                            Θανάσς Ντρούκας
                                                      Γιάννης Αυτζής
  ο Θανάσης Ντρούκας σε μιά επέλαση του, ενώ διακρίνεται στο βάθος ο Γιάννης Αυτζής
                                                                        Γιάννης Αυτζής