Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Έφυγε για το αιώνιο ταξίδι" ο Θανάσης Αν. Καραθάνος

 Πέμπτη 7 Αυγούστου 2014
«Έφυγε» από κοντά μας ο Θανάσης Αν. Καραθάνος…



Η αθλητική οικογένεια του ΠΑΟΚ Καλυβίων πενθεί  για την απώλεια του επί σειρά ετών αθλητικού παράγοντα, Θανάση Αν. Καραθάνου, ο οποίος έφυγε χθες από τη ζωή σε ηλικία 67 ετών, μετά από πολύμηνη μάχη με την επάρατο νόσο.
Ο εκλιπών ήταν από τους πρώτους που στήριξαν την αθλητική πορεία της ομάδας των Καλυβίων, συμμετέχοντας από τα τέλη της δεκαετίας του ΄70 και για πολλά χρόνια, ως Πρόεδρος ή μέλος σε διάφορες διοικητικές θέσεις του συλλόγου.
Κατά τη διάρκεια της ενασχόλησής του με τα διοικητικά του ΠΑΟΚ, ο Θανάσης (Νάσος)  Καραθάνος, είδε την αγαπημένη του ομάδα να πρωταγωνιστεί στο τοπικό πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας της ΕΠΣΝΑ και στις αρχές του 1990 να πετυχαίνει την μεγάλη άνοδο στη Δ΄ Εθνική!
Ο Θανάσης  Καραθάνος με πολλές προσωπικές θυσίες ενίσχυε οικονομικά το ταμείο του σωματείου, ενώ διέθετε συχνά πυκνά και το ιδιόκτητο λεωφορείο του, τη γνωστή «Σουηδέζα» για να μεταφέρει τους παίκτες της ομάδας στα εκτός έδρας παιχνίδια της!
Πολλοί ταλαντούχοι παίκτες αναδείχθηκαν αυτά τα χρόνια από την ομάδα και ο Θανάσης  Καραθάνος, με την ανιδιοτελή προσφορά του, το ήθος, τις γνώσεις του και την μεγάλη αγάπη του για τον ΠΑΟΚ, βοήθησε τα μέγιστα στην πρόοδο του καλυβιώτικου ποδοσφαίρου!
Τιμήθηκε για την προσφορά του στο τοπικό ποδόσφαιρο στην ετήσια Γιορτή της ΕΠΣ Αιτ/νιας τον Μάρτιο του 2012 και την ίδια χρονιά βραβεύθηκε στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για τα 40 χρόνια του ΠΑΟΚ, στο Emileon.
Η εξόδιος ακολουθία έγινε στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Καλυβίων και σε ανακοίνωσή της η Διοίκηση του ΠΑΟΚ Καλυβίων εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια προς την οικογένεια του Θανάση Καραθάνου και εύχεται «να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…»
Η διοίκηση κατέθεσε στεφάνι στη μνήμη του Θανάση Καραθάνου…
Ο Πρόεδρος της ΕΠΣΝΑ Τάκης Παπαχρήστος, μόλις πληροφορήθηκε το δυσάρεστο γεγονός της απώλειας του Θανάση Καραθάνου, εξέφρασε τα θερμά του συλλυπητήρια προς το σωματείο του ΠΑΟΚ Καλυβίων και τους οικείους του εκλιπόντος, ενώ η Ένωση απέστειλε στεφάνι στη μνήμη του!






gpadazo@teimes.gr