Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Βάρια ήττα για τον Άρη Αιτωλικού από τον Ατρόμητο Αχαΐας

Άρης Αιτωλικού – Ατρόμητος Αχαΐας 0-5

Δεν άντεξε ο Άρης Αιτωλικού και υποχρεώθηκε σε βάρια ήττα με 5-0 εντος έδρας (στο ΔΑΚ Μεσολογγίου) από την ομάδα του Ατρόμητου Αχαΐας.





Καλύτερη καθ όλοι την διάρκεια του αγώνα οι φιλοξενούμενοι με μεγάλους πρωταγωνιστές τον Γκάτση που σημείωσε δυο τέρματα (με δεμένο το κεφάλι λόγω τραυματισμού από προηγούμενο παιχνίδι) και τον Γραμματικόπουλο που μπήκε σαν αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο και πέτυχε και αυτός δυο τέρματα πήρε σπουδαία νίκη και ελπίζει ακόμα σε παραμονή.

Από την άλλη ο Άρης είχε ευκαιρίες να σημειώσει κάποιο τέρμα με μεγαλύτερη αυτή στο 60΄ όταν κόρνερ του Καβαλιέρη από δεξιά θα πάρει την κεφαλιά ο Μπαρμπαρούσης με την μπάλα να καταλήγει στο αριστερό κάθετο δοκάρι.

Το φιλμ του παιχνιδιού:

2΄γκολ για τον Ατρόμητο, σέντρα από δεξιά του Ντόμα, κεφαλιά του Γκάτση και 0-1.

18΄γκολ για τον Ατρόμητο με πανομοιότυπο τρόπο, σέντρα από δεξιά με τον Λαθύρη αυτή την φορά κεφαλιά του Γκάτση και 0-2.

33΄γκολ για τον Ατρόμητο, σουτ του Λαθύρη μέσα από την μεγάλη περιοχή με τον Ρόκκο να βρίσκει την μπάλα αλλά αυτή να καταλήγει στα δίχτυα 0-3.

39΄φαουλ για τον Άρη με τον Γαβρίνα, με την μπάλα να περναει λίγο πάνω από το οριζόντιο.

42΄σουτ του Μπαρμπαρούση με τον Τζουραμάνη να μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια.

60΄μεγαλη ευκαιρία για τον Άρη, κόρνερ από δεξιά με τον Καβαλιέρη, με τον Μπαρμπαρούση να παίρνει την κεφαλιά με την μπάλα να σταματάει στο αριστερό κάθετο δοκάρι, στην επαναφορά σουτ του Τουρλίδα με την μπάλα να βρίσκει σε σώμα αμυντικού και να απομακρύνετε.

65΄σουτ του Βαβάτσικου με την μπάλα να βρίσκει σε σώμα αμυντικού και να καταλήγει στο δεξί κάθετο του Ρόκκου.

68΄ομορφη εναλλαγή της μπάλας από Σαμπανέι – Βαβάτσικο και Γραμματικόπουλο με τον τελευταίο να κάνει και το σουτ και να κάνει το 0-4.

87΄σουτ του Γραμματικόπουλου και 0-5 που θα είναι και το τελικό σκορ του παιχνιδιού.

Χωρίς να αντιμετωπίσουν κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα η διαιτησία των κ.κ Παπαγεωργίου – Γεωργαρά – Σαρλή του συνδέσμου Άρτας.

Άρης Αιτωλικού: Ρόκκος (87΄Βελτσίστας), Βαλμάς, Μακρής (54΄Αρέτας), Τουρλίδας, Βασιλάρης, Μπερερής, Καβαλιέρης, Παλιάτσας, Γαβρίνας, Μπαρμπαρούσης (85΄Δούρος), Κολοβάκης.

Ατρόμητος Αχαϊας: Τζουραμάνης, Τρίγκας Α, Σιδέρης, Ζέλιος, Παπαδόπουλος, Νικολόπουλος (46΄Γραμματικόπουλος), Τρίγκας Ν, Ντόμας (46΄Βέργας), Γκάτσης (67΄Σαμπανέι), Βαβατσικός, Λαθύρης.

Μιχάλης Δημητρίου
.aitosports.gr