Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Ήττα στην Άρτα για τον Όμηρο

Την ήττα με 1-0 στην Άρτα από την τοπική Αναγέννηση γνώρισε ο Όμηρος Νεοχωρίου. Με αυτό το αποτέλεσμα η πρωταθλήτρια της ΕΠΣ Άρτας διπλασίασε τις νίκες της σε ισάριθμους αγώνες στα μπαράζ ανόδου, ενώ ο Όμηρος έμεινε στον 1 βαθμό.



Η Αναγέννηση μπήκε καλά στο παιχνίδι, ήταν πιο επιθετική, όμως η ομάδα του Νεοχωρίου αμύνονταν σωστά στις περισσότερες περιπτώσεις. Η πρώτη φάση για τους γηπεδούχους έγινε στο 4ο λεπτό μετά από εκτέλεση φάουλ του Χρηστογιάννη και γυριστό σουτ του Σταμούλη που πέρασε άουτ. Στο 9΄ ο Λιαπίκος απέκρουσε δύσκολα το μακρινό σουτ του Σταμούλη και στο 20΄ ο Χρηστογιάννης με κεφαλιά πρόλαβε το Λιαπίκο και έστρωσε στο Μπόμπορη που με σουτ έστειλε τη μπάλα ελάχιστα άουτ. Στο 26΄ ο Όμηρος έχασε την ευκαιρία όταν ο Λαγός έβγαλε σε θέση τετ α τετ τον Καλύβα, του οποίου το πρώτο σουτ απομάκρυνε ο Νικολάου και το δεύτερο απέκρουσε σταθερά ο τερματοφύλακας της Αναγέννησης. Στο 31΄ ο Λιαπίκος έδιωξε το σουτ του Σταμούλη λίγο έξω από την περιοχή και στη συνέχεια η Αναγέννηση παρότι είχε προϋποθέσεις δε δημιούργησε φάσεις μπροστά στην εστία του Ομήρου.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Αναγέννηση ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο μέρος και σημείωσε το τέρμα που έψαχνε. Στο 49΄ το σουτ του Μπόμπορη έφυγε ψηλά άουτ και στο 56΄ ακυρώθηκε γκολ του Νικοπολίδη με υπόδειξη για οφσάιντ. Στο 63΄ ο Βασιλάκης βρήκε το Σταμούλη που με κοντινό πλασέ έστειλε τη μπάλα ψηλά άουτ και στο 64΄ την ίδια τύχη είχε η κεφαλιά του Κούσουλα. Στο 66΄ ο Χρηστογιάννης έκανε το φάουλ και το πλασέ του Γούλα κατέληξε στην αγκαλιά του Λιαπίκου και δύο λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ. Ο Μπόμπορης έβγαλε τη μπάλα στο Σταμούλη που βρέθηκε απέναντι στο Λιαπίκο και με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0. Ο ρυθμός έπεσε στη συνέχεια και στο 83΄ ο Σεραφίγγος με κοντινή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα ψηλά άουτ στην τελευταία αξιόλογη φάση του αγώνα.
Πλέον στον Όμηρο στρέφουν την προσοχή τους στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Αχέρωντα Καναλακίου και στην Αναγέννηση στην εκτός έδρας με τον Αστέρα Ιτέας.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ (Δημήτρης Μπαλάφας): Νικολάου, Τρομπούκης, Χρηστογιάννης, Λύτος, Παπαρούνης, Λέντζος, Γούλας, Νικοπολίδης (62΄ Τάσσος), Βασιλάκης (87΄ Παπακίτσος), Σταμούλης, Μπόμπορης (81΄ Βερλέκης).

ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ (Δημήτρης Θεοδοσίου): Λιαπίκος, Βαλτογιάννης, Τσιρώνης, Αλεξόπουλος, Κάκκος, Τσάμης, Λαγός, Καλύβας, Κούσουλας (73΄ Σεραφίγγος), Ζηνεμπής (46΄ Γούργαρης), Τσιφοπανόπουλος (46΄ Αποστολίδης).
olatagoal.gr/