Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Νίκες για τους πρωτοπόρους συντοπίτες[Ακαδημία & Ενωση Ευηνοχωρίου]και με το ίδιο σκόρ...

.


ΕΝΩΣΗ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ - ΑΕ ΤΡΙΚΟΡΦΟΥ   3 - 2



Ντέρμπι είχαμε στο γήπεδο του Ευηνοχωρίου με την Ένωση να κερδίζει το Τρίκορφο με σκορ 3 -2.

Έγινε ένα καλό παιγνίδι με δύναμη με αγωνιστική συμπεριφορά όλων των παικτών με αρκετές καλές φάσεις, βρίσκοντας όμως διαδρόμους η Ένωση κατάφερε και πήρε την νίκη, απέναντι στη καλή ομάδα του Τρικόρφου.

Το ματς ήταν για μεγαλύτερη κατηγορία, με το Τρίκορφο να είναι η καλύτερη ομάδα που πέρασε έως σήμερα στο γήπεδο του Ευηνοχωρίου.

ΦΑΣΕΙΣ

3΄ ένα φάουλ από τον Κανταρέλο με ευθύνη του τερματοφύλακα η μπάλα στα δίχτυα και το 1-0΄.

7΄μακρινό σουτ από 40μ περίπου ο Δασκαλάκης αδυνατεί και γκολ 1-1.

25΄μακρινό σουτ από τον Βλαχογιάννη ελάχιστα άουτ.

32΄ένα σουτ από τον Γερετσιάν αποκρούει ο αμυντικός Μυλωνάς πάνω στη γραμμή του τέρματος και η μπάλα βρίσκει τον τερματοφύλακα και γκολ 2-1.

35΄ μια απίστευτη φάση με σουτ του Πετσίνη με περίεργη τροχιά της μπάλας που βρίσκει πρώτα το οριζόντιο δοκάρι και μετά το κάθετο.

68΄ κόρνερ του Πετσίνη και ο Δεδούσης με κεφαλιά κάνει άνετα το 2-2.

80΄καλή κυκλοφορία της μπάλας με αλλαγές από τον Κωνσταντάρα με Κανταρέλο ο Κανταρέλος σουτ και κάνει το τελικό 3-2.

85΄ ένα ωραίο σουτ του Γούλα η μπάλα στο δοκάρι.

Διακρίθηκαν από την Ένωση οι : Κωνσταντάρας, Γερετσιάν, Κανταρέλος ενώ από το Τρίκορφο οι : Πετσίνης, Μυλωνάς, Παπακωστόπουλος.

Άριστη η διαιτησία των : Καραβασίλη, Καλοσιώνη, Αντωνόπουλο.

ΕΝΩΣΗ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ (ΠΑΤΡΙΝΟΣ Μ.)

ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ Γ., ΓΙΑΝΝΗΣ Β.(88΄ΣΧΩΡΗΣ Δ), ΓΙΕΡΑΤΣΙΑΝ Ι., ΒΛΑΧΟΣ Κ., ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ Δ., ΚΑΝΤΑΡΕΛΟΣ Γ., ΝΤΖΙΒΑΝΑΚΗΣ Ι., ΤΟΛΗΣ Π., ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΣ Δ. .(84΄ΔΗΜΑΡΑΣ Ι), ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΗΣ Κ., ΔΗΜΑΡΑΣ Π.(75΄ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ).



 ΑΕ ΠΑΛΑΙΟΠΑΝΑΓΙΑΣ – ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ 2 - 3

ΔΕ ΛΕΕΙ...ΝΑ ΚΑΝΕΙ…ΣΤΑΣΗ…

Σημαντικό διπλό, πραγματοποίησε το μεσημέρι της Κυριακής στο γήπεδο Ξηροπήγαδου, η Ακαδημία Ευηνοχωρίου απέναντι στην ΑΕ Παλαιοπαναγιάς.

Με τη νίκη αυτή, η Ακαδημία παραμένει στη κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, διατηρώντας τη διαφορά των έξι βαθμών από τη δεύτερη Ένωση, την οποία αντιμετωπίζει την επόμενη αγωνιστική, σε ένα παιχνίδι που θα κρίνει πολλά, ίσως και όλη τη χρονιά.

Η πρωτοπόρος ομάδα του Κώστα Ξηρού, μπήκε νωθρά στον αγωνιστικό χώρο, κάτι που έχει κάνει αρκετές φορές σε εκτός έδρας παιχνίδι. Βρέθηκε να κυνηγάει από πολύ νωρίς στο σκορ, κατάφερε να πάει προηγούμενη στα αποδυτήρια, ισοφαρίστηκε, αλλά τελικά πήρε τους τρείς βαθμούς της νίκης, χάρης στον killer της και πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος Νίκο Ρισβά.

ΦΑΣΕΙΣ:

3΄, Πρώτο σουτ του παιχνιδιού ο Κράνης, μπλοκάρει ο Μπίμπας.

8΄, ΓΚΟΛ!!! Πολύ όμορφη πάσα του Πετράκη, στη πλάτη της άμυνας, για τον Μαραντζά, που με ωραίο τελείωμα, ‘κρεμάει’ τον Μπράτσικα και ανοίγει το σκορ.

20΄, Σέντρα του Κράνη, κεφαλιά άουτ Τσαλίκης.

21΄, ΓΚΟΛ!!! Ο Πατούλιας, βρίσκει εντός περιοχής τον Κράνη, αυτός κάνει τη ντρίμπλα, η μπάλα φτάνει στον Μιχαλόπουλο, που από το ύψος του πέναλτι, πλασάρει σωστά, ψηλά, στην αριστερή γωνία του Μπίμπα.

24΄, Καλό σουτ του Κράνη, αποκρούει ο Μπίμπας.

36΄, ΓΚΟΛ!!! Κόρνερ από αριστερά με τον Τσαλίκη, κεφαλιά από κοντά του Μαντέλου και 1-2.

49΄, Η πρώτη, από τις τρείς μεγάλες χαμένες ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο του Πατούλια. Σε αντεπίθεση από αριστερά, ο Κράνης βρήκε τον Πατούλια εντός περιοχής, αυτός έπιασε απευθείας το μονοκόμματο σουτ, αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

53΄, Σουτ άουτ από τον Μαραντζά.

57΄, Ο Πατούλιας κάνει ωραία κίνηση, αφήνει στον Μαντέλο, που από αριστερά σεντράρει πάλι προς τον συμπαίκτη του, ο οποίος σουτάρει άουτ.

62΄, Ο Πατούλιας φεύγει μόνος του σε αντεπίθεση από αριστερά, σουτάρει συρτά δυνατά, αλλά ο Μπίμπας πραγματοποιεί καταπληκτική επέμβαση και διώχνει τον κίνδυνο για την ομάδα του.

68΄, ΓΚΟΛ!!! Όταν δε βάζεις γκολ, θα δεχτείς. Ο Κοντός από δεξιά ελίσσεται πολύ όμορφα, ο Πασπαλιάρης τον ανατρέπει εντός περιοχής, καθαρή παράβαση, πέναλτι. Την εκτέλεση αναλαμβάνει ο Πετράκης, ‘ψαρώνει’ τον Μπράτσικα και 2-2.

76΄, ΓΚΟΛ!!! Καλοχτυπημένο φάουλ από αριστερά με τον Κράνη, η άμυνα των γηπεδούχων αιφνιδιάζεται, ο Ρισβάς επωφελείται και με κεφαλιά διαμορφώνει το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

78΄, Σουτ άουτ του Ρισβά.

85΄, Πάλι ο Ρισβάς, σουτάρει άστοχα. Από τους γηπεδούχους ξεχώρισαν οι Μαραντζάς και Κοντός.

Πολύ καλός ο Πετράκης , που δυστυχώς όμως ήταν και αρνητικός πρωταγωνιστής του παιχνιδιού λόγω της κακής συμπεριφοράς του προς τους παίχτες της Ακαδημίας κατά τη διάρκεια ολόκληρου του παιχνιδιού. Το ίδιο αρνητικοί πρωταγωνιστές και οι Ζέλιος – Μυλωνάς Α. για τον ίδιο λόγο.

Από τους φιλοξενούμενους, ανίκητος ήταν ο Παπουτσόπουλος στην άμυνα, πολύ καλό παιχνίδι από τον Μιχαλόπουλο στο κέντρο, όσο για τους Κράνη-Ρισβά, έχω βαρεθεί να γράφω… Με προβλήματα η διαιτησία του Βαλλιάννου Θ., ο οποίος ανέχθηκε την άσχημη συμπεριφορά των γηπεδούχων και δεν έδωσε καθαρό πέναλτι πάνω στον Κράνη προς το τέλος του παιχνιδιού. Απαρατήρητοι οι βοηθοί Κακατσίδης Γ. και Ροδάτος Γ.

ΑΕ ΠΑΛΑΙΟΠΑΝΑΓΙΑΣ: (ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Δ.)

ΜΠΙΜΠΑΣ Π., ΝΤΖΟΥΜΑΝΗΣ Κ., ΧΟΧΤΟΥΛΛΑΣ Λ., ΜΥΛΩΝΑΣ Χ., ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ Χ. (87΄ ΒΙΤΣΑΣ Π.), ΜΠΡΟΥΜΑΣ Σ., ΜΑΡΑΝΤΖΑΣ Α., ΖΕΛΙΟΣ Κ-Β (71΄ ΜΥΛΩΝΑΣ Α.), ΚΟΝΤΟΣ Ε., ΠΕΤΡΑΚΗΣ Γ., ΚΑΤΣΑΜΠΑΣ Ε. (46΄ ΠΕΚΕΖ Μ.)

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ: (ΞΗΡΟΣ Κ.)

ΜΠΡΑΤΣΙΚΑΣ Δ., ΜΑΚΡΗΣ Κ., ΚΟΚΟΡΗΣ Α., ΠΑΠΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ Α., ΜΑΝΤΕΛΟΣ Χ., ΠΑΣΠΑΛΙΑΡΗΣ Δ., ΤΡΙΩΤΗΣ Β. (85΄ ΜΑΝΤΕΛΟΣ Β.), ΤΣΑΛΙΚΗΣ Α. ( 54΄ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ Κ.), ΚΡΑΝΗΣ Α., ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ Ι-Ν, ΠΑΤΟΥΛΙΑΣ Μ. ( 62΄ ΡΙΣΒΑΣ Ν.)

Για την Ακαδημία γράφει ο Παλαιολόγος Γεώργιος - Ιωσήφ
evinochori-kalidona.gr/