Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Σταμάτησε το σερί νικών για το Μεσολόγγι 2008...

 Παραθέτουμε τα αποτελέσματα στο γυναικείο Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Γ Έθνικής στον 2ο Ομιλο , όπου υπάρχει  Αιτωλοακαρνάνικη εκπροσώπηση:




Γ' Εθνική Κατηγορία - 2ος Όμιλος (7η αγωνιστική)
(Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014):
ΑΟ Άρτας - Μεσολόγγι 2008 1-1
Ολυμπιακός Μαντ.Κέρκυρας - Ελπίδες Ιωαννίνων 1-5
Ρεπό: Αμαζόνες Παραμυθιάς

Η βαθμολογία (σε 7 αγωνιστικές):
..........................................................
1.Μεσολόγγι 2008 ................16
2.Ελπίδες Ιωαννίνων ............12
3.ΑΟ Άρτας............................ 7
4.Ολυμπιακός Μ. Κέρκυρας ..6
5.Αμαζόνες Παρ. Θεσπρωτίας 0

Η επόμενη αγωνιστική (8η)
(Κυριακή 16 Μαρτίου 2014, 15:00):
Αμαζόνες Παραμυθιάς - ΑΟ Άρτας
Μεσολόγγι 2008 - Ολυμπιακός Μαντ.Κερκυρας
Ρεπό: Ελπίδες Ιωαννίνων

Μαρία Χονδρού πραγματοποίησε το καλύτερό της παιχνίδι , ουσιαστικη στα ανασταλτικά της καθήκοντα, μάρκαρε με πείσμα,ανεξάντλητες δυνάμεις και πολύ τρέξιμο.Πρόσεχε τα αμυντικά της καθήκοντα, ενώ και όταν έβγαινε στην επίθεση βοηθούσε τις συμπαίκτριες της,ενώ σε τρείς περιπτώσεις  βρέθηκε κοντά και να σκοράρει,ήταν με διαφορά η καλύτερη παίκτρια του Μεσολόγγι 2008, και  του αγώνα...!!!!.

                                   Α.Ο.ΑΡΤΑΣ-ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 2008-1-1
Στην Αρτα  απέναντι στην ομώνυμη ομάδα σταμάτησε το νικηφόρο σερί του Μεσολόγγι 2008! Δεν γνώρισε την ήττα αλλά έμεινε στο 1-1.
 Ο κακός αγωνιστικός χώρος δεν βοήθησε να παιχθεί καλό ποδόσφαιρο,ιδιαίτερα απο την Μεσολογγίτικη ομάδα,που παρατάχθηκε χωρίς τα βασικά ατού [Κάππα Ε.-Καπνίση Μ.-Ζαπαντιώτη Χ.-Σούλα Π.],και ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου εφαρμόστηκε πλήρως  στο δημοτικό στάδιο Αρτας¨αφού απο την μία η ομάδα

 του Μεσολόγγι 2008 επιδόθηκε σε ένα ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών, χάνοντας τα γκόλ το ένα μετά το άλλο, και απο την άλλη η ομάδα της  Αρτας πανυγηρίσε το γκόλ της ισοφάρισης στο 85ο λεπτό παίρνοντας έναν ανέλπιστο βαθμό  ,σύμφωνα με την εικόνα του παιχνιδιού κυρίως μέχρι το 60΄,αφου στην συνέχεια οι παίκτριες της γηπεδούχου ομάδας όσο το σκόρ παρέμεινε στο 0-1 κυνήγησαν την ισοφάριση κυρίως με μακρινά σούτ η με στημένες φάσεις.
Μετά απο ένα κρεσέντο χαμένων ευκαιριών στα πρώτα 10΄όπου σε 5 περιπτώσεις η καταπληκτική τερματοφύλακας  Δρόσου πραγματοποίησε φανταστικές αποκρούσεις .
Στο 11΄η έμπειρη Πρασσά με απευθείας εκτέλεση φάουλ κάνει το 0-1.
Στην συνέχεια πάλι η Μεσολογγίτικη ομάδα είχε την πρωτοβουλία αλλα η μαχητική ομάδα της Αρτας κρατούσε το σκόρ και σιγά-σιγά έκανε αισθητή την παρουσία της στην περιοχή της Τσουκαλά ,και στο 85΄σε αυστηρό πέναλτυ που έδωσε ο διαιτητής η Μ.Γούλα έφερε το παιχνίδι στα ίσια.
Και στο 93, παρόλίγο να έχουμε την ολική ανατροπή όταν η Μαργώνη αστοχεί σε κοντινό ανάποδο ψαλίδι.
Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι Μπαίλης,Σφονδύλη Θ.,και Μπάκος
Α.Ο.ΑΡΤΑΣ...Δρόσου,Ζιώρη,Νάση,Μιχαλοπούλου,Μαλαπάνη,Κuka,Τσέλιου,Γιούργα,Μαργώνη,Γούλα Μ.,Σιαμάντα
ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 2008..Τσουκαλά,Γρομητσάρη[[78΄Τραυλού Α.],Μόκκα[89΄Κοκόρου],Χονδρού,Γεωργαρά,Πρασσά,Βλαχογιάννη[69΄Ρισβά Φ.],Μαρκουτσά Ντ.,Πούλιου Ρ.,Χοτζάι Π.,Καραμανοπούλου Σ.