Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Τι είδους ποδοσφαιριστής είσαι;

Θέλετε να εντυπωσιάσετε τον προπονητή; Μάθετε πως!


Έχω δει αρκετές απίστευτα ταλαντούχες ομάδες να χάνουν συχνά από πιο αδύνατες ομάδες επειδή οι παίκτες της δυνατότερης ομάδας δεν τα πήγαιναν καλά μεταξύ τους.
Δεν έπαιζαν σαν ομάδα αλλά σαν άτομα που ανταγωνίζονταν ενάντια στους εαυτούς τους για περισσότερο χρόνο συμμετοχής, για σημασία από τον προπονητή και για δημοσιότητα.
Όσο για την πιο αδύνατη ομάδα;
Εκείνοι στήριζαν ο ένας τον άλλο και συνεργάζονταν! Αυτό είναι που εννοούν οι προπονητές όταν μιλάνε για «ομαδική χημεία.» Όταν στηρίζεις τους συμπαίκτες σου, είσαι ευθύς και ειλικρινής μαζί τους, αναλαμβάνοντας τον ρόλο σου στην ομάδα έστω και αν αυτό σημαίνει ότι θα παίξεις για λιγότερο χρόνο από κάποιον άλλο, συνεισφέρεις σημαντικά στην προσπάθεια για τη νίκη.
Τι είδους παίκτης της ομάδας είσαι; Ενώνεις μια ομάδα ή της δημιουργείς προβλήματα;
Ανεβάζεις τους συμπαίκτες σου ή τους μειώνεις; Είσαι ο παίκτης τον οποίο θα δει ο προπονητής και θα πει, «πρέπει να έχω αυτό το παιδί στην ομάδα μου» ή κάνεις πως είσαι το αστέρι;
Ας μάθουμε.
Πόσες από τις πιο κάτω συμπεριφορές αναγνωρίζεις σαν δικές σου;Δοκίμασε αυτές τις τακτικές  για ενδυνάμωση της ομάδας και ο προπονητής θα το προσέξει αμέσως, κάνοντας ταυτόχρονα σημαντική συνεισφορά στους συμπαίκτες σου και βοηθώντας την ομάδα σου να έχει μια επιτυχημένη σεζόν!


Δοκίμασε αυτές τις τακτικές  για ενδυνάμωση της ομάδας και ο προπονητής θα το προσέξει αμέσως, κάνοντας ταυτόχρονα σημαντική συνεισφορά στους συμπαίκτες σου και βοηθώντας την ομάδα σου να έχει μια επιτυχημένη σεζόν!

Πηγή:proacademy11.net