Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

«Πυροδότησε»… βόμβα με Γιώργο Κλάδο ο Ανθεστίων

 Την πρώτη του μεταγραφή ολοκλήρωσε ο Ανθεστίωνας και μάλιστα πολύ ηχηρή, καθώς απέκτησε ένα ποδοσφαιριστή με παρουσία σε μεγαλύτερες κατηγορίες.




Η… βόμβα της διοίκησης, ακούει στο όνομα Γιώργος Κλάδος, καθώς ολοκληρώθηκε η συμφωνία με την ομάδα του Θραψανού και τη νέα σεζόν θα φοράει τα «κιτρινόμαυρα», βοηθώντας τα μέγιστα στην Α2 ΕΠΣΗ. Ο 25χρονος άσος ξεκίνησε από το Λίντο, ενώ αγωνίστηκε έπειτα στις Ασίτες, σε δύο διαφορετικές περιόδους, με αποκορύφωμα την άνοδο στην Α’ ΕΠΣΗ, με τον Γιάννη Αποστολάκη τότε στον πάγκο.
Η κορύφωση στην καριέρα του ήρθε, όταν λόγω σπουδών μετακόμισε στο Μεσολόγγι. Έπαιξε αρχικά στον Γυμναστικό όμιλο Μεσολογγίου (στην Δ’ Εθνική), και ακολούθησε η ΑΕΜ, με την οποία αγωνίστηκε στην Α’ κατηγορία Αιτωλοακαρνανίας, αλλά και στην Δ’ Εθνική υπό τις οδηγίες του Χρήστου Βασιλείου. Μάλιστα, με την ιστορική ομάδα του Μεσολογγίου κατέκτησε δύο Κύπελλα Αιτωλοακαρνανίας.

Πέρυσι στην Α’ κατηγορία, φόρεσε τη φανέλα του Προμηθέα Χάλκειας, ενώ με την επιστροφή του στο Ηράκλειο, ο Ανθεστίωνας κατάφερε μεθοδικά και αθόρυβα να κάνει το… κόλπο γκρόσο. Πρόκειται για ένα παίκτη, που μπορεί να αγωνιστεί ως στόπερ και αμυντικό χαφ, ενώ αναμένεται να αποτελέσει μια πολύτιμη μονάδα για τον Στέλιο Ανωγειαννάκη.
Η ανακοίνωση
«Η διοίκηση του Α.Ο. Ανθεστίων βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πρώτη θερινή μεταγραφή. Ποδοσφαιριστής της ομάδας μας είναι πλέον ο Γιώργος Κλάδος (20/3/1987), τον οποίο αποκτήσαμε από τον Προμηθέα Χάλκειας. Έχει αγωνιστεί ακόμη σε Λίντο, Ασίτες, Γυμναστικό Όμιλο Μεσολογγίου, ΑΕ Μεσσολογγίου. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Ανθεστίωνα και ευχόμαστε μια χρονιά χωρίς τραυματισμούς και επιτυχίες».


grandsport.gr