Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Γ΄Εθνική 4ος Ομιλος.....Ειδήσεις και ειδησούλες....!!!!!!!

.


 Τέλος από την Κόρινθο ο Μαγκαφίνης
Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Κορίνθου, αποτελεί ο Δημήτρης Μαγκαφίνης.
Σε αναζήτηση προπονητή, βρίσκεται από το πρωί της Τρίτης η Κόρινθος μετά τη λύση της συνεργασίας της με τον Δημήτρη Μαγκαφίνη.

 «Έκλεισε» Παπαδόπουλο ο Ατρόμητος Αχαϊας
Τον Παναγιώτη Παπαδόπουλο, που έμεινε ελεύθερος από τον Παναιγιάλειο ενέταξε στο δυναμικό του ο Ατρόμητος Αχαϊας.
Στην πραγματοποίηση της δευτερής του μεταγραφής, προχώρησε ο Ατρόμητος Αχαϊας που ήρθε σε συμφωνία με τον Παναγιώτη Παπαδόπουλο.

 Ανακοίνωσε Κραβαρίτη η Ένωση Ερμιονίδας
Την απόκτηση του 27χρόνου Πέτρου Κραβαρίτη ανακοίνωσε η Ένωση Ερμιονίδας
Στην πραγματοποίηση μιας ακόμα μεταγραφής προχώρησε η Ένωση Ερμιονίδας που ήρθε σε συμφωνία με τον Πέτρο Κραβαρίτη.

 Ανακοίνωσε Σααβέντρα η Ένωση Ερμιονίδας
Την απόκτηση του Κάρλος Σααβέντρα, που έμεινε ελεύθερος από τη Γλυφάδα ανακοίνωσε η Ένωση Ερμιονίδας
Στην ολοκλήρωση μιας ακόμα μεταγραφής προχώρησε η Ένωση Ερμιονίδας, που ανακοίνωσε την απόκτηση του Κάρλος Σααβέντρα.Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός που ήρθε εφέτος το καλοκαίρι στη χώρα μας για λογαριασμό της Γλυφάδας, από την οποία αποχώρησε λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε το συγκρότημα  των νοτίων προαστίων, ήρθε σε συμφωνία με τους ιθύνοντες του συλλόγου της Αργολίδας προκειμένου να συνεχίσει εκεί την καριέρα του.

 Κλήθηκε στην Εθνική Νέων ο Ζαχαρόπουλος
Στην Εθνική Νέων κλήθηκε ο  μέσος της Καλαμάτας Μιχάλης Ζαχαρόπουλος.
Ο συγκεκριμένος παίκτης που εντάχτηκε στους «μελανόλευκους» το καλοκαίρι που μας πέρασε αποκτήθηκε από τον Πανιώνιο Καλαμάτας και παρά το γεγονός ότι έχει εννέα συμμετοχές έχει πραγματοποιήσει πολύ καλές εμφανίσεις, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα την κλήση του από τον Θεόδωρο Παχατουρίδη στην Εθνική Νέων.

Ευχαριστήρια ανακοίνωση Παναρκαδικού στον κόσμο
Ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τον κόσμο του για την παρουσία του στο παιχνίδι με τον Παναργειακό, εξέδωσε το ποδοσφαιρικό τμήμα του Παναρκαδικού.
Ευχαριστήρια ανακοίνωση προς τον κόσμου του, για την παρουσία του στον αγώνα με τον Παναργειακό εξέδωσε το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας της Πελοποννήσου, απευθύνοντας παράλληλα έκκληση σ΄αυτόν να βοηθήσει τόσο ηθικά, όσο και οικονομικά τους «πράσινους» στην προσπάθεια τους.





 gazzetta.gr