Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Έυκολα ο Όμηρος τον Λυγιά με 5-0

 Χωρίς να καταβάλλει ιδιαίτερη προσπάθεια ο Όμηρος Νεοχωρίου, νίκησε τον ουραγό ΑΟ Λυγιάς με 5-0 και πλησίασε ακόμη περισσότερο στην κορυφή. Η ομάδα του Δημ. Θεοδοσίου έχει κι ένα παιχνίδι λιγότερο με τον Αστέρα στο Αγρίνιο που θα διεξαχθεί την Τετάρτη και ευελπιστεί με νίκη να πλησιάσει στο τρίποντο από την κορυφή.
                                                     
                                                                                                           Και αν αναλογιστεί κανείς ότι το ερχόμενο Σάββατο θα υποδεχθεί τον πρωτοπόρο Κεραυνό Γαβαλούς, τότε καταλαβαίνει κανείς τις ανακατατάξεις που θα υπάρξουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.  Το παιχνίδι τώρα δεν αντέχει σε ιδιαίτερη κριτική. Ο Όμηρος προηγήθηκε στο 8’ με κεφαλιά του Σεραφίγκου, ενώ ο Αποστολίδης στο 37’ έκανε το 2-0. Προηγουμένως στο 31’ ο Λαγός αντικαταστάθηκε για να προφυλαχτεί από πιθανό τραυματισμό, γιατί σε μια προσπάθειά του για ανάποδο ψαλίδι, χτύπησε και για προληπτικούς λόγους έγινε αλλαγή .Στο 44’ έγινε το 3-0 με σουτ του Σεραφίγκου και αυτό έδωσε το δικαίωμα στο β’ μέρος στον Δημ. Θεοδοσίου να ξεκουράσει τον Αποστολίδη που αποτελεί βαρόμετρο για την ομάδα και λίγο αργότερα τον Πασπαλιάρη. Στο 65’ ο 15χρονος Χρυσικός πέτυχε ένα εκπληκτικό γκολ  στέλνοντας  στο «Γ» της εστίας του Παπαγεωργίου, κάνοντας το 4-0. Ο Κούσουλας στο 75’ με σουτ έκανε το τελικό 5-0.

   Από τον Όμηρο διακρίθηκαν οι Σεραφίγκος και Αποστολίδης, ενώ από τον Λυγιά οι Βασιλόπουλος, Καλτσής και Λάμπος.

   ΟΜΗΡΟΣ Ν: Ταράτσας, Καπώνης, Βαλτογιάννης Κ, Πασπαλιάρης (64’ Αλεξόπουλος), Κάκκος, Βαλτογιάννης Σ, Λαγός (31’ Καλύβας), Τσιφοπανόπουλος, Σεραφίγκος, Αποστολίδης (46’ Χρυσικός), Κούσουλας.

   ΑΟ ΛΥΓΙΑΣ:  Παπαγεωργίου, Νικόπουλος Γ, Βασιλόπουλος, Θωμόπουλος (46’ Κυρίτσης), Κουκούτσης (60’ Φούντζουλας) Καλτσής, Τσιριμώκος, Χασανάϊ, Τόρε, Λάμπος, Νικόπουλος Β (85’ Ανδρεόπουλος).

Φωτο από την σελίδα του Όμηρου στο facebook
nafpaktianews.gr