Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Ελλάδα: Χωρίς προβλήματα στον… τελικό (photos+video)

Έτοιμη για τον μεγάλο επαναληπτικό με την Ρουμανία, όπου θα… τσεκάρει το «εισιτήριο» για τα τελικά του Μουντιάλ της Βραζιλίας είναι η Εθνική Ελλάδας.


Οι Έλληνες διεθνείς ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους, με μία απογευματινή προπόνηση που διεξήχθη στο γήπεδο του Βουκουρεστίου, όπου θα… φιλοξενήσει την κρίσιμη αναμέτρηση και στην οποία το αντιπροσωπευτικό μας «συγκρότημα» θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί τη νίκη της 3-1 στο πρώτο ματς, την Παρασκευή (15/11) στο «Γ. Καραϊσκάκης».
Ο Φερνάντο Σάντος δεν θέλησε να αποκαλύψει τις σκέψεις του για την αρχική ενδεκάδα και τον παίκτη που θα κληθεί να αντικαταστήσει τον Κώστα Κατσουράνη, ο οποίος είναι τιμωρημένος, αλλά έχει ακολουθήσει την αποστολή στην Ρουμανία. Πάντως, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, προβάδισμα έχει ο Γιώργος Καραγκούνης, με στόχο να «φτιάξει» στο παιχνίδι της εθνικής ομάδας.
Στον «άσο» αναμένεται να είναι ο Καρνέζης, ο Τοροσίδης θα είναι στα δεξιά, ο Χολέμπας στα αριστερά και οι Παπασταθόπουλος και Σιόβας στο κέντρο της άμυνας. Στην μεσαία γραμμή θα βρίσκονται οι Τζιόλης, Μανιάτης και Καραγκούνης, με τον Σαμαρά στα αριστερά, τον Σαλπιγγίδη στα δεξιά και στην κορυφή αναμένεται να είναι ο Μήτρογλου.
Δείτε φωτογραφίες από την προπόνηση της Εθνικής και το βίντεο με το πρόγραμμα από την WEB TV της ΕΠΟ:
onsports.gr