Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Άξιος της μοίρας του ο Άρης Αιτωλικού

Άρης Αιτωλικού – ΠΑΟ Βάρδας 0-1




Όταν σου δίνετε η ευκαιρία στο 4΄ λεπτό της αναμέτρησης με εκτέλεση πέναλτι να προηγήθεις και την χάνεις, και στο 45+ μένεις και με παίχτη λιγότερο λόγο (βλακείας) συγνώμη για την εκφράση, δεν μπορείς σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο που το πρώτο ημίχρονο διεξήχθη κάτω από καταρρακτώδη βροχή να μπορείς να ελπίζεις σε κάτι καλύτερο.

Καλύτερος σε γενικές γραμμές ο Άρης Αιτωλικού, αλλά δίκαια νικήτρια η ομάδα της Βάρδας.

Το φιλμ του αγώνα:

2΄Απευθειας εκτέλεση φάουλ του Ευθύμιου με υπερένταση θα δίωξη σε κόρνερ ο Θωμάς.

3΄εκτέλεση κόρνερ από δεξιά με τον Ευθυμίου, κάτοχος της μπάλας ο Μπαρμπαρούσης που ανατρέπετε μέσα στην μεγάλη περιοχή από τον Ντεντόπουλο και κερδίζει το πέναλτι.

4΄εκτέλεση του πέναλτι από τον Γαβρίνα πέφτει και διώχνει στην αριστερή γωνία του ο Θωμάς.

Παιχνίδι κέντρου από τις δυο ομάδες χωρίς κάποια ιδιαίτερη φάση, ενώ μετά το 20΄ θα έχουμε καταρρακτώδη βροχή μέχρι την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

45+ ο Άρης έχει κερδίσει ένα φάουλ έξω από την μεγάλη περιοχή του Θωμά, όλοι οι παίκτες έχουν μαζευτεί στο όριο της περιοχής, με τον Μάκρη να ρίχνει αγκωνιά στον Τσουκαλά που πέφτει κάτω, κοντά ο κ.Ρίππης θα δείξη την απευθείας κόκκινη κάρτα στον παίκτη του Άρη που θα πάρει την άγουσα για τα αποδυτήρια.

47΄σουτ του Γαβρίνα με καλές προϋπόθεσης από το ύψος της μεγάλη περιοχής θα περάσει άουτ.

56΄διπλή καλή στιγμή για τον ΠΑΟ, σουτ του Παναγόπουλου θα αποκρούσει ο Ζέρβας στην επαναφορά σουτ του Παναγιωτόπουλου Β. θα κοντράρει πάνω σε αμυντικούς και θα απομακρυνθεί.

63΄γκολ για τον ΠΑΟ, σέντρα σουτ Πασπαλιάρη αποκρούει ο Ζέρβας, ολιγωρία της άμυνας του Άρη να διώξει από κοντά ο Παναγιωτόπουλος Β. θα κάνει το 0-1.

70΄ θα έχουμε την τελευταία αξιόλογη φάση του αγώνα για τους γηπεδούχους, όταν ο Μπαρμπαρούσης θα επιχειρήσει το σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής με την μπάλα να περναει ελάχιστα άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Θωμά.

Κάλος και κινητικός ο Άρης για το υπόλοιπο διάστημα του παιχνιδιού παρότι αγωνιζόταν και με παίκτη λιγότερο, αλλά χωρίς κάποια καλή ευκαιρία που θα έφερνε την ισοφάριση.

Καλή η διαιτησία των κ. Ρίππη – Τζόγκα – Γκαρτζονίκα του συνδέσμου Πρέβεζας.

Άρης Αιτωλικού: (Λάκης Παπαχρήστος) Ζέρβας, Πατσέας, Καλοκαίρης, Σωτηρόπουλος (67΄Χονδρογιάννης), Μακρής, Μπερερής, Κολοβάκης (80΄Λαδάς), Γρηγοριαδής, Γαβρίνας, Ευθυμίου(46΄Τριλιανός), Μπαρμπαρούσης.

ΠΑΟ Βάρδας: (Ανδρέας Ζήκος) Θωμάς, Παναγιωτόπουλος Δ (56΄Πασπαλιάρης), Καραχάλιος, Τσολόπουλος, Βραχνής, Τσουκαλάς, Πολίτης, Μπουλούμπασης (78΄Παντελής), Ντεντόπουλος, Παναγιωτόπουλος Β (85΄Πολίτης), Παναγόπουλος.

Μιχάλης Δημητρίου
aitosports.gr