Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Γ' ΕΘΝΙΚΗ 4ος ΟΜΙΛΟΣ

 ΑΕ Μεσολογγιου Στηριζει Ξανθοπουλο.. γκαζια σε παιχτες



Mετά το τέλος του παιχνιδιού με την Μανωλάδα και σε κατ ιδίαν συζήτηση του πρόεδρου και του προπονητή της ομάδας κ. Ξανθόπουλου ο τελευταίος απογοητευμένος και στεναχωρημένος από την ήττα έθεσε στην διοίκηση την παραίτηση του

.Η απάντηση ήταν άμεση από την διοίκηση των κανονιέρηδων, σήμερα το πρωί και πριν η ομάδα ξεκινήσει την προπόνηση για το καθιερωμένο χαλάρωμα της Δευτέρας τα αποδυτήρια επισκέφτηκε ο πρόεδρος της ομάδας κ. Διονύσης Βισβίκη όπου είχε συνομιλία με τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο.
Άστραψε και βρόντηξε στην κυριολεξία ο πρόεδρος ξεκαθαρίζοντας προς όλους ότι η διοίκηση στηρίζει απόλυτα την τεχνική ηγεσία της ομάδας και έθεσε τους ποδοσφαιριστές προ των ευθυνών τους. Σύμφωνα με πληροφορίες ενδεχομένως τις επόμενες ημέρες να έχουμε και λύσεις συνεργασίας με ποδοσφαιριστές που δεν έχουν απόδοση τα αναμενόμενα μέχρι σήμερα. Επόμενη προγραμματισμένη προπόνηση για την ομάδα είναι την Τέταρτη, όπου θα ξεκινήσει και η προετοιμασία για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Κόρινθο.
Πηγη:http://aitosports.gr Μιχάλης Δημητρίου
 Συνεχίζει με γκρίνια τις προπονήσεις ο Παναρκαδικός
Με μόνιμο απόντα τον Βασίλη Μπεντεβή, η ομάδα της Τρίπολης συνεχίζει κανονικά τις προπονήσεις με τους παίκτες να είναι προβληματισμένοι για το θέμα των πληρωμών.

Το γήπεδο που φιλοξένησε το "τριφύλλι" ήταν και πάλι αυτό της Κάρτσοβας, αλλά αυτή την φορά με πολύ καλό αγωνιστικό χώρο καθώς δεν έβρεχε και ο καιρός ήταν καλός. Για άλλη μια φορά ο Βαγγέλης Γούτης, έδωσε ιδιαίτερη σημασία στην ανάπτυξη του παιχνιδιού.

πηγη arcadia-sports.gr
 ΑΧΑΪΚΗ: Επιστρέφει στην προεδρία ο Μ. Σταματόπουλος!
Μετά την αποχώρηση του Γρηγόρη Τσάμη από την προεδρία, ο Μάκης Σταματόπουλος επιστρέφει και πάλι στον  προεδρικό θώκο! Aλωστε! είναι από τους βασικούς χρηματοδότες της ομάδας  βοηθήαει και αυτή την φορά
 Νίκη-πρωτιά η ΑΕ Καραϊσκάκης. 1 - 0 τον Παναρκαδικo
Με ένα γκολ λίγο πριν τελειώσει το παιχνίδι η ΑΕ Καραϊσκάκης επιβλήθηκε του Παναρκαδικου στο γήπεδο της Αρτας . Το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες θεάματος καθώς τους ποδοσφαιριστες των 2 ομάδων δυσκόλευε η συνεχής βροχή και ο κακός αγωνιστικός χώρος που είχε γίνει βούρκος. Το γκολ που έκρινε το παιχνίδι σημειώθηκε στο 85 περίπου με πέναλτι που κέρδισε η ομάδα της Αρτας και εκτέλεσε  ο Γραβανης με επιτυχια χαρίζοντας την Νίκη στην ομάδα του.
Φέρνει «βαρύ» όνομα!
Μπορεί να καλά-καλά να μην έχει φύγει ο Νοέμβριος, ωστόσο στην Καλαμάτα ήδη έχουν ξεκινήσει το σχεδιασμό της ομάδας ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, σύμφωνα με το «sportstonoto.gr». Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα, οι ιθύνοντες της «Μαύρης Θύελλας» έχουν προσεγγίσει ούτε λίγο ούτε πολύ τέσσερις ποδοσφαιριστές, εκ των οποίων ο ένας θα είναι επιθετικός έχοντας παρουσία στα γήπεδα της Σούπερ Λίγκας. Από την άλλη πλευρά, «φευγάτοι» φαίνονται οι Μπόρις Οντβόνγκ και Αλέξης Καραχάλιος, για τους οποίους ηχούν σειρήνες από τη «Football League» αλλά και από τη Σούπερ Λίγκα
.grasidi.gr/