Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε η Ακαδημία τον αγώνα με την Παιανία , την οποία συνέτριψε με 8-0

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ – ΠΑΙΑΝΙΑ ΜΑΣΤΡΟΥ  8  -  0

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε η Ακαδημία το παιχνίδι με την ομάδα της Παιανίας Μάστρου, που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο του Ευηνοχωρίου. Παρατεταγμένη με πολλές απουσίες αλλά και με πολλές αλλαγές στην αρχική της σύνθεση, η ομάδα του Κώστα Ξηρού πήρε νωρίς κεφάλι στο σκορ και δεν δυσκολεύτηκε να πάρει τους τρείς βαθμούς της νίκης.
                                     
                                                                                                                   Παίζοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο, κυρίως από τη μέση και μπροστά, και βγάζοντας ωραίους συνδυασμούς, η Ακαδημία έδειξε ότι σιγά - σιγά ‘βρίσκεται’ μέσα στο γήπεδο και περιμένει με ανεβασμένο ηθικό τα δύο επόμενα σημαντικά παιχνίδια με τον Αστέρα Κεφ/σου για το πρωτάθλημα και τον Αχελώο Αγγελοκάστρου για το Κύπελλο.

ΦΑΣΕΙΣ :

6΄, ΓΚΟΛ!!! Η Ακαδημία θα κερδίσει φάουλ από πλάγια και δεξιά. Το φάουλ θα εκτελέσει ο Κράνης, συρτά δυνατά, ο Νούλας πέφτει αποκρούει αλλά στην επαναφορά ο Μαντέλος σε κενή εστία ανοίγει το σκορ.

7΄, Σέντρα του Δημόπουλου, ο Ρισβάς κάνει το σουτ άουτ.

13΄, Σουτ του Μιχαλόπουλου, μπλοκάρει ο τερματοφύλακας της Παιανίας.

16΄, Καλό σουτ άουτ ο Κράνης.

19΄, ΓΚΟΛ!!! Καλοχτυπημένο φάουλ από αριστερά με τον Τριώτη στο πρώτο δοκάρι για τον Μιχαλόπουλου, ο οποίος με καταπληκτικό τακουνάκι κάνει το 2-0.

21΄, Μεγάλη ευκαιρία με τον Ρισβά που περνάει και το τερματοφύλακα, καθυστερεί όμως και οι αμυντικοί διώχνουν σε κόρνερ.

25΄, Καλή φάση για την Ακαδημία, ωραία μπαλιά του Ρισβά στον Πατούλια, αυτός σουτάρει αλλά ο Νούλας μπλοκάρει σταθερά.

30΄, Πρώτο σουτ άουτ για την ομάδα της Μάστρου με τον Πιέρρο.

34΄, Τεράστια ευκαιρία για την Ακαδημία, όταν σε σουτ του Κράνη, ο Πατούλιας παίρνει το ριμπάουντ, σουτάρει δυνατά, αλλά η μπάλα θα τραντάξει το οριζόντιο δοκάρι του Νούλα.

35΄, Στη συνέχεια της φάσης, καλή ευκαιρία για την Παιανία, σέντρα ο Πιέρρος, ο Κουτσοθόδωρος από καλή θέση στέλνει τη μπάλα άουτ.

36΄, ΓΚΟΛ!!! Καλά εκτελεσμένο κόρνερ για την Ακαδημία, ο Νούλας διώχνει αλλά στην επαναφορά ο Μιχαλόπουλος με κεφαλιά κάνει το 3-0.

39΄, ΓΚΟΛ!!! Εξαιρετική ατομική προσπάθεια του Κράνη, ο οποίος περνάει τρείς παίχτες και τον τερματοφύλακα και διαμορφώνει το 4-0.

50΄, Ο Τσαλίκης σημειώνει γκολ που ακυρώνεται ως οφσάιντ.

55΄, Πολύ ωραία προσπάθεια του Παναγιωτόπουλου Σπ., περνάει δύο παίχτες, σουτάρει με το αριστερό αλλά ο Νούλας μπλοκάρει.

60΄, ΓΚΟΛ!!! Σε σέντρα του Τσαλίκη, ο Ρισβάς τελειώνει εκπληκτικά τη φάση, κάνοντας το 5-0.

65΄, Ωραία πάσα του Τσαλίκη στον Ρισβά, ο οποίος σουτάρει άουτ.

67΄, ΓΚΟΛ!!! Πολύ όμορφη μπαλιά του Δάλλα για τον Ρισβά, ο τελευταίος κοντρολάρει και με ωραίο συρτό σουτ στην αριστερή γωνία σημειώνει το δεύτερο προσωπικό του γκολ.

71΄, ΓΚΟΛ!!! Καταπληκτική ατομική ενέργεια από δεξιά με τον Ρισβά, ο οποίος ανατρέπεται πεντακάθαρα, ο διαιτητής υποδεικνύει την εσχάτη των ποινών. Το πέναλτι μετατρέπει σε γκολ ο Μπομποτάς.

83΄, ΓΚΟΛ!!! Συρτή σέντρα του Μαντέλου από αριστερά για τον Πατούλια, αυτός κοντρολάρει ωραία, αποφεύγει τον αμυντικό και με δυνατό αριστερό σουτ διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.

Δεν υστέρησε κανένας από την Ακαδημία, πολύ καλός για άλλη μία αγωνιστική ο Ρισβάς αλλά και οι Μιχαλόπουλος, Δημόπουλος, Κράνης. Καλή διαιτησία από το τρίο Παναγιωτόπουλου, Καζανά και Κολοσιώνη.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ :

ΑΚΑΔ. ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ : (ΞΗΡΟΣ Κ.)

ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Θ., ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ Κ., ΖΟΥΜΑΣ Α. (65΄ ΔΑΛΛΑΣ Ι.), ΠΑΣΠΑΛΙΑΡΗΣ Δ., ΜΑΝΤΕΛΟΣ Χ., ΜΠΟΜΠΟΤΑΣ Γ., ΤΡΙΩΤΗΣ Β. (46΄ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠ.), ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ Ι.-Ν., ΚΡΑΝΗΣ Δ. (44΄ ΤΣΑΛΙΚΗΣ Α.), ΠΑΤΟΥΛΙΑΣ Μ., ΡΙΣΒΑΣ Ν.

ΠΑΙΑΝΙΑ ΜΑΣΤΡΟΥ: (ΠΙΕΡΡΟΣ Ν.)

ΝΟΥΛΑΣ Ν., ΝΤΙΝΟΣ Σ., ΡΕΚΑΣ Δ., ΤΣΑΚΑΛΩΖΟΣ Λ., ΣΥΡΡΟΣ Α., ΡΑΠΤΗΣ Δ.(55΄ ΓΑΡΟΣ), ΛΙΝΑΡΔΟΣ Β.(46΄ ΚΟΤΣΑΛΟΣ Δ.), ΣΕΡΕΤΑΚΗΣ Δ., ΠΙΕΡΡΟΣ Θ., ΜΟΥΡΚΟΓΙΑΝΝΗΣ Π., ΚΟΥΤΣΟΘΟΔΩΡΟΣ Α. ( 46΄ ΚΟΝΤΟΠΑΝΟΣ Π.)
evinochori-kalidona.gr