Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Θρίαμβος Ενωσης με χατ-τρικ του Κώστα Βλαχογιάννη

Μεγάλη νίκη για την Ένωση Ευηνοχωρίου στο εκτός έδρας παιγνίδι με την Α.Ε Παλαιοπαναγιάς που επικράτησε στο σκορ με 2-4.




 Οι ομάδες στο πρώτο ημίχρονο ξεκίνησαν αμυντικά και με αντεπιθέσεις αλλά στο 3΄ η άμυνα της Ένωσης αδράνησε και έγινε το 1-0.

 Η Ένωση μετά το γκολ ανέβασε την απόδοσή της και με αρκετές επιθέσεις κατάφερε στο 30΄με μια κάθετη μπαλιά του Κανταρέλου στο Τσιμιτσέλη αυτός ανατρέπεται και ο διαιτητής δίνει πέναλτυ, ο Βλαχογιάννης το εκτελεί κάνοντας το 1-1.

Δεν άργησε όμως και η Παλαιοπαναγιά αντέδρασε στο 40΄ με σέντρα και ανατροπή του παίκτη της Παλαιοπαναγιάς ο διαιτητής δίνει πέναλτυ και εκτελώντας έγινε το 2-1 όπου και τελείωσε το πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι ομάδες μπήκαν δυνατά αλλά με την υπεροχή της Ένωσης που είχε και την κατοχή της μπάλας κατάφερε στο 77΄ο Τσιμιτσέλης από πλάγια δίνει μπαλιά στον Καντερέλο και αυτός με σουτ πλασέ κάνει το 2-2.

Συνεχίζοντας η Ένωση να πιέζει στο 80΄ ο Ζαχόπουλος από πλάγια κάνει σέντρα και ο Βλαχογιάννης με σουτ στο ύψος του πέναλτυ κάνει το 2-3.

Αλλά και στο 85΄με τον Κανταρέλο από πλάγια περνάει δυο παίκτες και δίνει στο Βλαχογιάνη και με σουτ κάνει 2-4 που ήταν και το καλύτερο γκολ του αγώνα αλλά και το τελικό αποτέλεσμα.

Διακρίθηκαν από την Ένωση : Βλάχος Κ., Τσιμιτσέλης Π., Κανταρέλος Γ., Βλαχογιάννης Κ., Γερετσιάν Ι., χωρίς να υστερήσουν και οι υπόλοιποι.

ΕΝΩΣΗ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ

ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ Γ, ΔΗΜΑΡΑΣ Ι. ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ Ι, ΓΕΡΕΤΣΙΑΝ Ι, ΒΛΑΧΟΣ Κ, ΓΙΑΝΝΗΣ Β.( 50΄ΤΟΛΗΣ Π), ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ Δ, ΤΣΙΜΙΤΣΕΛΗΣ Π,( 70΄ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ Α), ΚΑΝΤΑΡΕΛΟΣ Γ, ΠΛΑΣΤΗΡΑΣ Κ.(82΄ΔΗΜΑΡΑΣ Π), ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ Κ.
evinochori-kalidona.gr