Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Πανηλειακός: Προηγήθηκε όμως έχασε με 3 - 1 από τον Αχαρναϊκό ..Το 1ο γκόλ σε επαγγελματική κατηγορία του νεαρού Γιώργου Κουλού.

                           ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΛΟΣ[σε παλιότερη φωτογραφία με την φανέλα του Ολυμπιακού]


Το δύο στα δύο στο Μενίδι πέτυχε ο Αχαρναϊκός δείχνοντας πως είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει, αφού αν και βρέθηκε να χάνει μόλις στο 11΄ έδειξε ψυχικά αποθέματα
και έφτασε στην ανατροπή.

Ο Αχαρναϊκός ήθελε να μπει δυνατά στο παιχνίδι και με τη βοήθεια του κόσμου του, όμως ο Πανηλειακός ήταν αυτός που «πάγωσε» το γήπεδο όταν ο Κουλός με σουτ άνοιξε το σκορ μόλις στο 11ο λεπτό έπειτα από γρήγορη αντεπίθεση.

Μάλιστα στο 35΄ η ομάδα του Πύργου λίγο έλειψε να διπλασιάσει τα τέρματά της, όμως ο Παγούδης έσωσε την εστία του όταν ο Σαλαπάτας βρέθηκε σε θέση τετ α τετ.

Όμως ο Αχαρναϊκός λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου ισοφάρισε σε κομβικότατο σημείο, αφού ο Νιάρος νίκησε τον αντίπαλο γκολκίπερ και έβαλε ξανά την ομάδα του στη διεκδίκηση της νίκης.

Το γκολ των γηπεδούχων στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου άλλαξε την εικόνα του παιχνιδιού όπως ήταν λογικό, αφού η ψυχολογία ήταν ανεβασμένη για τους πάικτες του Φώτη Θανέλλα.

Κι ενώ το παιχνίδι κυλούσε προς την ισοπαλία στο 85΄ ο Αχαρναϊκός κατάφερε να ολοκληρώσει την ανατροπή χάρη σε αυτογκόλ του Κολόκα, ενώ στις καθυστερήσεις ο Αχαρναϊκός έφτασε και σε τρίτο γκολ με πέναλντι του Δασκαλάκη.

Αχαρναϊκός - Πανηλειακός 3-1
Αστέρας Μαγούλας - Επισκοπή 2-1
Γλυφάδα - Ρούβας 2-1
Προοδευτική - Καλαμάτα 0-1
Χανιά - Παναιγιάλειος 0-1
Κόρινθος - Φωστήρας 1-1
Ρεπό: Εθνικός Αστέρας

ilialive.gr