Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

O Xρ. Βασιλείου απαντά με ντοκουμέντα σε όσους τον αμφισβητούν

Ιδιαίτερα ενοχλημένος είναι ο Αγρινιώτης πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής ποδοσφαίρου Χρήστος Βασιλείου, από τις φήμες που κυκλοφόρησαν τελευταία για τον ίδιο, φήμες που τον θέλουν να μη κατέχει δίπλωμα προπονητή.



Ο κ. Βασιλείου, που από φέτος προπονεί την ομάδα του «Αχελώου Αγγελοκάστρου», μιλά στοagriniopress.gr, θέλοντας να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Ο ίδιος εξηγεί πως ασχολείται με τα προπονητικά από τα 38 του χρόνια, οπότε και εγκατέλειψε το ποδόσφαιρο ως παίκτης και πως είναι κάτοχος διπλώματος προπονητή από τότε.
Με ιδιαίτερα αιχμηρό τρόπο απαντά σε όσους ισχυρίστηκαν πως ασκεί το επάγγελμα χωρίς τις απαραίτητες περγαμηνές : «Μάλιστα πρόσφατα παρακολούθησα και σεμινάριο στο πλαίσιο ανανέωσης του διπλώματός μου. Είναι ντροπή και δείχνει ζήλια αυτή η φήμη που προσπαθούν να διακινήσουν κάποιοι άνθρωποι στο Αγρίνιο, που ασχολούνται μάλιστα με το επάγγελμα του προπονητή. Το να μην έχει κάποιος δουλειά, δεν σημαίνει ότι πρέπει να ψάξει τρόπους για να μην έχει και κανένας άλλος. Πλέον κανείς δεν δουλεύει χωρίς δίπλωμα. Ας ρωτήσουν για εμένα στον σύλλογο προπονητών, στην ΕΠΣΑ, όπου θέλουν. Τόσα χρόνια έχω προσφέρει σε ομάδες είτε ως παίκτης είτε ως προπονητής. Η δουλειά του καθ’ ενός φαίνεται άλλωστε μέσα στο γήπεδο», τονίζει παρουσιάζοντας μάλιστα το δίπλωμά ως απάντηση σε όσους προσπαθούν, κατά τον ίδιο, να τον συκοφαντήσουν.
agriniopress.gr