Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Ετοιμάζεται να δώσει την χαριστική βολή στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο...

Η Συντονιστική Επιτροπή των συλλόγων της Γ' Εθνικής σε ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει τα εξής: "Η ΕΠΟ βρίσκεται σε σύγχυση και αυτό κάνει ζημιά στο ελληνικό ποδόσφαιρο.




Δεν εξηγείται αλλιώς το οτι ενώ από τη μια πλευρά συνεχίζει την αδιάλλακτη στάση της ως προς το δίκαιο αίτημα μας, από την άλλη ζητάει από τις ομάδες της Γ' Εθνικής για το προσεχές πρωτάθλημα της περιόδου 2014-15, γήπεδα με προδιαγραφές Super League!

Για μια ακόμη χρονιά δηλαδή, ετοιμάζεται να διοργανώσει τουρνουά πολλών ταχυτήτων χωρίς να την ενδιαφέρει καθόλου η συρρίκνωση και ο αφανισμος στον οποίο θα οδηγηθούν οι σύλλογοι.

Με δυο λόγια, ετοιμάζεται να δώσει την χαριστική βολή στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο...

Το οξύμωρο είναι οτι ενώ η ίδια η Ομοσπονδία είναι ασυνεπής στις υποχρεώσεις της απέναντι στις ομάδες, αφού ακόμη δεν έχει καταβάλει τα συμφωνηθέντα χρήματα των μετακινήσεων στα νησιώτικα σωματεία, ζητάει από τους συλλόγους να σπαταλήσουν ένα σωρό χρήματα για να γίνουν... επαγγελματικές φτιάχνοντας γήπεδα τα οποία την πλειοψηφία τους δεν ανήκουν σε αυτούς!


Καλούμε τις ερασιτεχνικές κι οχι τις επαγγελματικές ομάδες της Γ' Εθνικής να σηκώσουν το ανάστημα τους, να ενωθούν μαζί μας και να αντισταθούν.

 Οι διοικήσεις της ΕΠΟ έρχονται και παρέρχονται, όμως οι σύλλογοι εκπροσωπούν ιδέες που παραμένουν για πάντα .

Για μια ακόμη φορά, καλούμε την Πολιτεία να επέμβει και να να ενσκύψει στο αίτημα μας.

Η αγωνία των 37 ομάδων μας παραμένει και η κυβέρνηση πρέπει να μας πει αν τελικά την ενδιαφέρει η οχι ο καταποντισμός του ποδοσφαίρου που επιχειρεί καθημερινά η ΕΠΟ."