Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Δεν καταλαβαίνει απο σεντονάτους...(Φωτό&Βίντεο)

Δεν καταλαβαίνει απο σεντονάτους...(Φωτό&Βίντεο)
Σπουδαίο βαθμό πήραν σήμερα τα καναρίνια κόντρα στο πρωταθλητή Ελλάδος που σίγουρα θα βοηθήσει και ψυχολογικά αλλά και βαθμολογικά την ομάδα μας για την συνέχεια του πρωταθλήματος.



Ήταν ένα ισσοροπημένο παιχνίδι, χωρίς πολλές φάσεις καθώς και οι δύο ομάδες είχαν σαν πρωταρχικό στόχο την άμυνα. Ο Μάκης Χάβος έστησε εξαιρετικά την ομάδα μας και μπορούμε να πούμε, ότι πήρε την ταυτότητα του Μίτσελ, καθώς η ομάδα φάνηκε διαβασμένη και ήξερε τι ακριβώς να κάνει, για να φτάσει στο στόχο της.

Ο κόσμος που βρέθηκε σήμερα στο γήπεδο, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο βοήθησε την ομάδα και με την φωνή του έδινε την ώθηση που χρειαζόταν οι παίχτες μας για να ανταπεξέλθουν στις συνθήκες του παιχνιδίου.

dsc 0091-900

dsc 0084-900

dsc 0089-900


Έτσι έπαιξε:


Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Μπρακάλι. Στο κέντρο της άμυνας οΚούσας με τον Μπικέι , δεξιά ο Γκάλο και αριστερά ο Μελισσάς . Αμυντικά χαφ θα είναι ο Τζούνιορ με τον Γοδόι. Ο Μπακάκης στο δεκί άκρο της επίθεσης, ο Καμαρά στο αριστερό και ο Θεοδωρίδης πίσω από τονΜπόγιοβιτς στην κορυφή της επίθεσης.


dsc 0220-900

Ο Παναιτωλικός μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και σε κανέναν σημείο δεν έριξε τον ρυθμό με τον οποίο ξεκίνησε. Ο Ολυμπιακός σαφώς και μπήκε με τη διάθεση να πετύχει ένα γρήγορο γκολ και μόλις στο 7’ από στημένη φάση ο Σιόβας έπιασε τη κεφαλιά χωρίς ωστόσο να ανησυχήσει τον Ράφαελ. Ο Παναιτωλικός πολύ καλά στημένος αμυντικά, καθάρισε εύκολα τις περισσότερες επιθέσεις του Ολυμπιακού και απειλήθηκε ουσιαστικά μόνο σε 3-4 φάσεις, με τις δύο να προέρχονται από στημένα. Τα καναρίνια προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν τις αντεπιθέσεις που παρουσιάστηκαν και να ανοίξουν το σκορ, δημιουργώντας δύο καλές ευκαιρίες που θα μπορούσαν να είχαν προηγηθεί. Γενικά το πρώτο ημίχρονο δεν είχε τις πολλές ευκαιρίες, ο Ολυμπιακός μπορεί να είχε στη μεγαλύτερη διάρκεια τη κατοχή της μπάλας και τη πρωτοβουλία των κινήσεων, με καλύτερο των Βάις ο οποίος πήρε πολλές πρωτοβουλίες, αλλά ο Παναιτωλικός πολύ καλά διαβασμένος δεν προβληματίστηκε ιδιαίτερα, με καλύτερο στο πρώτο ημίχρονο τον νεοαποκτηθέντα Μπικέι, ο οποίος ήταν πραγματικός ηγέτης για τα καναρίνια αμυντικά.

dsc 0717-900

Ο Παναιτωλικός μπήκε πολύ δυνατά στην επανάληψη και με το καλημέρα δημιούργησε δύο πολύ καλές ευκαιρίες για γκολ. Στο 47’ ο Μπακάκης επιχείρησε ένα μακρινό σουτ που δεν είχε καμία όμως τύχη και πέντε περίπου λεπτά αργότερα ίσως και στη μεγαλύτερα ευκαιρία του αγώνα, ο Τζούνιορ δοκίμασε το πόδι του από μακριά και ανάγκασε τον Αθανασίου να διώξει με δυσκολία σε κόρνερ.

dsc 0636-900

Ο Παναιτωλικός συνέχισε να κρατά τη κατοχή της μπάλας και δημιούργησε κατά περιόδους περισσότερες ευκαιρίες για γκολ χωρίς όμως να πετύχει το στόχο του, να πετύχει κάποιο τέρμα, με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να μείνουν στο μηδέν και να μοιραστούν από ένα βαθμό.

Ο καλός σήμερα δεν ήταν ένας παίχτης αλλά ο προπονήτης της ομάδας μας, Μάκης Χάβος. Είχε κάνει εξαιρετικό διάβασμα στο τρόπο παιχνιδιού του Ολυμπιακού και μπορούμε να πούμε ότι έδεσε χειροπόδαρα την ομάδα του Μίτσελ.
Ο Μπικέι. Δεν έκανε τόσο κακό παιχνίδι, αλλά έκανα κάποια σημαντικά λάθη που παραλίγο να στοιχίσουν στην ομάδα μας

dsc 0936-900

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Ράφαελ, Γκάλο, Μπίκεϊ, Κούσας, Μελισσάς, Ζούνιορ, Γοδόι, Μπακάκης, Καμαρά (91’ Κουτσοσπύρος), Θεοδωρίδης (79’ Μύγας), Μπόγιοβιτς (82’ Σφακιανάκης).

Στον πάγκο: Στεφανάκος, Γκόλιας, Καλογέρης, Άσκες.


Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Μανιάτης, Μανωλάς, Σιόβας, Χολέμπας, Σάμαρης (73’ Γιαταμπαρέ), Μασάντο (51’ Εντιγκά), Ντομίνγκες (55’ Κάμπελ), Βάις, Σαβιόλα, Μήτρογλου.

Στον πάγκο: Μέγιερι, Παπάζογλου, Μεντζανί, Ολαϊτάν


Το βίντεο της αναμέτρησης:


panaitolikos1926.gr