Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Πήρε την πρόκριση η Ακαδημία Ευηνοχωρίου μέσα στην Γραμματικού..

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥΣ - ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ 1 – 3

Με το δεξί επίσης ξεκίνησε τις φετινές τις υποχρεώσεις και η Ακαδημία Ευηνοχωρίου που πήρε την νίκη μέσα στο γήπεδο του Αχιλλέα Γραμματικούς.




Έγινε ένα δυνατό παιγνίδι στο εκτός έδρας παιγνίδι με τις δυο ομάδες να προσφέρουν πολύ καλό θέαμα και με ανοιχτό ποδόσφαιρο αλλά η Ακαδημία έδειξε την υπεροχή της και έφυγε με νίκη από το γήπεδο.

Στο πρώτο ημίχρονο άνοιξε το σκορ η Ακαδημία με τον Κράνη με ένα υπέροχο σουτ απο την μεγάλη περιοχή, αλλά ο Αχιλλέας κατάφερε να ισοφαρίσει.με πέναλτυ που εκτέλεσε ευστοχα ο Χαραλαμπόπουλος

Στο δεύτερο ημίχρονο οι ομάδες μπήκαν πιο δυναμικά αλλά η Ακαδημία ήταν αυτή και κατάφερε να βάλει άλλα δυο υπέροχα γκολ και να φύγει νικήτρια.

Τα γκoλ για την Ακαδημία :

Κράνης Δ. στο 27΄ 0 - 1

Πατούλιας Μ. στο77΄ 1-2

Ρισβάς Ν. στο 85΄ 1-3

Διακρίθηκαν : Κράνης Δ, Ρισβάς Ν, Πατούλιας Μ.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ :
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΗΛ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ ΚΩΝ, ΛΥΜΠΕΡΗΣ ΚΩΝ, ΓΕΡΑΦΕΝΤΗΣ ΙΩΑΝ, ΤΣΟΥΚΑΛΗΣ ΗΛ, ΠΑΠΑΕΥΘΥΜΙΟΥ ΘΕΟΔ, ΚΟΥΝΕΛΗΣ ΑΘ, ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ Π, ΠΕΤΤΑΣ ΙΩΑΝ, ΜΠΑΝΑΚΑΣ ΣΠ, ΒΙΒΑΣ ΒΑΣ.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ

ΜΠΡΑΤΣΙΚΑΣ ΔΗΜ, ΠΑΠΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘ, ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ Δ.(ΖΟΥΜΑΣ Α), ΤΣΑΛΙΚΗΣ ΑΘ, ΠΑΣΠΑΛΙΑΡΗΣ ΔΗΜ, ΜΠΟΜΠΟΤΑΣ ΓΕΡ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠ, ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝ. (ΤΡΙΩΤΗΣ Β), ΚΡΑΝΗΣ ΔΙΟΝ.(ΠΑΤΟΥΛΙΑΣ Μ), ΔΑΛΛΑΣ ΙΩΑΝ, ΡΙΣΒΑΣ ΝΙΚ.


.evinochori-kalidona.gr