Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Γ’ Εθνική: Μάχες και ντέρμπι παντού

Η δεύτερη ημέρα στη Γ’ Εθνική περιλαμβάνει πολλές ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις και στους έξι ομίλους.




Στον 1ο όμιλο, ο Πανσερραϊκός αγωνίζεται στο Κιλκίς, κόντρα στον Κιλκισιακό με στόχο «δύο στα δύο» στο πρωτάθλημα. Ο Αγροτικός Αστέρας υποδέχεται τον ΠΑΟ Κοσμίου στο δεύτερο σερί παιχνίδι στην έδρα του, ενώ το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος φιλοξενεί τον Διγενή Λακκώματος, θέλοντας τη ρεβάνς για τον αποκλεισμό από το Κύπελλο. Ο Εθνικός Σιδηροκάστρου κοντράρεται με τον Άρη Ακροποτάμου, ενώ ο Νέστος Χρυσούπολης αναζητά τη νίκη απέναντι στον Έβρο Σουφλίου. Ο Μακεδονικός δοκιμάζεται απέναντι στον Εθνικό Αγιονερίου, ενώ τα Μουδανιά διασταυρώνουν τα ξίφη τους με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων. Τέλος, η Δόξα Πετρούσας αγωνίζεται στη Δράμα με τον Ορφέα Ελευθερούπολης.

Στον 2ο όμιλο, η ΑΕΛ θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες της στο πρωτάθλημα. Φιλοξενείται από τον Κεραυνό Θεσπρωτικού, με τους γηπεδούχους να ετοιμάζουν γιορτινή ατμόσφαιρα, ενώ η Καστοριά θέλει μόνο τη νίκη απέναντι στον Όλυμπο Κέρκυρας. Ο Οδυσσέας Κορδελιού φιλοξενεί τον Εθνικό Φιλιππιάδας, ενώ η Δόξα Κρανούλας αναζητά βαθμούς απέναντι στον Καμπανιακό. Η Δόξα Πενταλόφου υποδέχεται τον Θεσπρωτό, ενώ η Πρέβεζα κοντράρεται με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης. Τέλος ενδιαφέρον έχει το ματς της Κοζάνης με τον Κάστορα.

Στον 3ο όμιλο, η Λαμία υποδέχεται τον Ρήγα Φεραίο, με σκοπό να συνεχίσει με νίκες στο πρωτάθλημα, ενώ τα Τρίκαλα ταξιδεύουν στη Λάρισα για να αντιμετωπίσουν τον Αμπελωνιακό, που την 1η αγωνιστική είχε ρεπό. Η Νάουσα φιλοξενεί τον Μαχητή Τερψιθέας, αναζητώντας εκδίκηση για τον αποκλεισμό στο Κύπελλο, ενώ ο Δωτιέας Αγιάς κοντράρεται με τον Πυργετό σε ένα λαρισινό ντέρμπι. Το Μακροχώρι αντιμετωπίζει την Κύμη, ενώ ο ΑΟ Καρδίτσας αντιμετωπίζει τα Λευκάδια.

Στον 4ο όμιλο, διεξάγεται το πελοποννησιακό ντέρμπι Καλαμάτα- Κόρινθος, όπου αναμένεται να ξυπνήσουν μνήμες του παρελθόντος από τις μεταξύ τους αναμετρήσεις στις επαγγελματικές κατηγορίες. Ο Άρης Αιτωλικού φιλοξενεί τον Παναργειακό, ενώ ο ΠΑΟ Βάρδας αντιμετωπίζει την ΑΕ Ερμιονίδας. Ο ΠΦΟ Πανόπουλου αγωνίζεται με την Αχαϊκή, ενώ ο Εθνικός Σαγέικων υποδέχεται την ΑΕ Καραϊσκάκης. Ο Ατρόμητος Αχαΐας θέλει τη νίκη απέναντι στη Δόξα Νέας Μανωλάδας, ενώ ο Πανναυπλιακός κοντράρεται με τον Μεσσηνιακό. Τέλος, στην Τρίπολη ο Παναρκαδικός αναζητά βαθμούς απέναντι στο Μεσολόγγι.

Μετά το ρεπό της πρεμιέρας στον 5ο όμιλο, η Προοδευτική ρίχνεται στη «μάχη» της νέας Γ’ Εθνικής υποδεχόμενη τον Εθνικό Αστέρα, ενώ ο Ιωνικός παίζει στη Νίκαια με τον Ρούβα. Η Νέα Ιωνία υποδέχεται τον Κισσαμικό, ενώ η Δόξα Βύρωνα αντιμετωπίζει τους Τράχωνες. Ο Πανελευσινιακός δοκιμάζεται απέναντι στη Μύκονο, ενώ ο Γιούχτας θέλει τη νίκη με τον Ολυμπιακό Λαυρίου. Τέλος, ο Ατσαλένιος φιλοξενεί την Πεύκη.

Στον 6ο όμιλο, η ΑΕΚ αγωνίζεται στο ΟΑΚΑ κόντρα στη Θύελλα Ραφήνας και ο αντίπαλος της Ένωσης στο Κύπελλο, Ηλυσιακός, κάνει ντεμπούτο (είχε ρεπό την 1η αγωνιστική) απέναντι στον Ερμή Ζωνιανών. Ο Πανναξιακός φιλοξενεί τον Μανδραϊκό, ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζει η αναμέτρηση της Τριγλίας Ραφήνας με τον Αστέρα Βάρης. Το Αιγάλεω υποδέχεται τον Άγιο Νικόλαο, ενώ το Περαμαϊκός – ΑΟ Περιστερίου αναβλήθηκε λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου. Στο ματς που άνοιξε την αυλαία της αγωνιστικής, ο Ηρόδοτος επικράτησε 3-1 της Κηφισιάς.
onsports.gr