Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Συνεχίζει νικηφόρα ο Προμηθέας….1-0 τον Αστέρα Αγρινίου μέ γκόλ του ΄΄Σούκα΄΄

 Εντυπωσιακό στον πρώτο εντός έδρας αγώνα της η ομάδα του Προμηθέα Χάλκειας που εντυπωσίασε πλούσιο θέαμα σε όσους βρέθηκαν στο γήπεδο του Αντιρρίου.  Ο Προμηθέας  κέρδισε με σκορ 1-0 τον Αστέρα Αγρινίου και πήρε του τρείς βαθμούς πιο εύκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό σκόρ δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες.




Στο 3’ ο Πιστιόλης θα απειλήσει για πρώτη φορά την αντίπαλη εστία με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή αναγκάζοντας τον Καραβασίλη σε διπλή απόκρουση. Στη συνέχεια στο 11 ο Καλαβρουζιώτης θα κάνει ωραία κάθετη πάσα στον Καραγιάννη που από θέση τετ α τετ θα στείλει την μπάλα λίγο άουτ. Στο 12’  εκτέλεση φάουλ του Πιστιόλη  παρεμβάλλεται ο Κάκκος αλλά δεν βρίσκει την  μπάλα την οποία μπλοκάρει με δεύτερη προσπάθεια ο Καραβασίλης. Στο 24’ την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καραγιάννη ο Καραβασίλης με την βοήθεια του δοκαριού θα σώσει την ομάδα του. Η φάση του αγώνα στο 30’ ο Καραγιάννης θα ‘’αλλάξει’’   παιχνίδι και θα βρεί με πάσα ακριβείας τον Δαδάνη που θα σουτάρει αμέσως θα αποκρούσει ο Καραβασίλης η μπάλα θα χτυπήσει στο δεξί κάθετο δοκάρι το ριμπάουντ θα πάρει ο Γεωργίου που θα στείλει τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Το ημίχρονο θα κλείσει με ακόμη μια ευκαιρία για τους γηπεδούχους όταν η εκτέλεση φάουλ του Γεωργίου θα περάσει λίγο άουτ.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Προμηθέας θα συνεχίσει πάλι με τον ίδιο ρυθμό και στο 50’ ο Καραγιάννης θα βγάλει ασίστ στη πλάτη της άμυνας τον Πιστιόλη που από θέση τετ α τετ δεν θα αστοχήσει και θα ανοίξει στο σκόρ.(ΦΩΤΟ ΚΑΤΩ)  Στο 60’ μετά από εκτέλεση φάουλ του Καραγιάννη  θα αποκρούσει ο Καραβασίλης αλλά ο Μπίμπας από κοντά θα αστοχήσει εξ’ επαφής και θα στείλει τη μπάλα άουτ. Στο 64’ οι φιλοξενούμενοι θα μείνουν με παίκτη λιγότερο όταν ο Αριστόπουλος θα δεχτεί δεύτερη κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία. Στη συνέχεια ο Προμηθέας είχε την κατοχή της μπάλας και δεν επέτρεπε στον αντίπαλο του να απειλήσει.
Το φίλμ του αγώνα:
3’ Δυνατό σούτ έξω από την περιοχή του Πιστιόλη με διπλή προσπάθεια θα μπλοκάρει ο Καραβασίλης.
11’ Κάθετη πάσα Καλαβρουζιώτη στον Καραγιάννη  τετ  α τετ πλασάρει η μπάλα λίγο άουτ.
12’ Ο Γεωργίου θα μπει στην περιοχή θα κάνει το διαγώνιο πλασέ και η μπάλα θα περάσει λίγο άουτ.
22’ Εκτέλεση φάουλ του  Πιστιόλη  παρεμβάλλεται ο Κάκκος χωρίς να βρει την μπάλα με δεύτερη προσπάθεια μπλοκάρει ο Καραβασίλης.
24’ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καραγιάννη από δεξιά αποκρούει ο Καραβασίλης και με την βοήθεια του δοκαριού σώζει την ομάδα του.
30’ Σουτ του Δαδάνη   έξω από την περιοχή  αποκρούει ο Καραβασίλης στη συνέχεια η μπάλα χτυπάει στο δεξί κάθετο δοκάρι το ριμπάουντ θα πάρει ο Γεωργίου που θα στείλει εκ νέου τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.
32’Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γεωργίου η μπάλα θα περάσει δίπλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Καραβασίλη.
50’Γκοοολ Ασίστ του Καραγιάννη στον Πιστιόλη  Κ. στη πλάτη της άμυνας  ωραίο πλασέ από τον δεύτερο 1-0.
60’Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καραγιάννη αποκρούει και στη χάνει τη μπάλα ο Καραβασίλης ο Μπίμπας όμως αστοχεί εξ’ επαφής και στέλνει τη μπάλα άουτ.
64’Δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβολή για διαμαρτυρία στον Αριστόπουλο.
67’ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ταμπάκη η μπάλα άουτ.
Για τον Προμηθέα διακρίθηκαν ΚαραγιάννηςΑντ., Καλαβρουζιώτης Ανδρ., Μπίμπας Αντ., Γεωργίου και για τον Αστέρα Αγρινίου Ταμπάκης Αν., Καραβασίλης.
Προμηθέας: Ξηρός, Μπαλαμπάνης, Διαμαντόπουλος, Μπίμπας Α., Κάκκος (61’Γιαβρούτας Α.), Δαδάνης (74’ Δανιάς), Ντζελέπης, Γεωργίου, Καλαβρουζιώτης Ανδρ., Καραγιάννης Αντ.(81’Ζέλιος Ν.), Πιστιόλης.
Αστέρας Αγρινίου: Καραβασίλης, Αριστόπουλος, Μπερερής, Αγγελής, Γκουτσέλης (57’ Καρτσακλής), Ταμπάκης Κ., Σταματελόπουλος(79’ Παπαθανάσης Νικ.), Κουσκούνης, Πατσέας(57’ Σερμετζέλης), Ταμπάκης Αν., Τσίρκας.
promitheasxalkeias